Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Finale Barça ile Uçtu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak tans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    inter in değeri belki yarısı belki daha azı.

espanyol un değeri çok daha azı

futbol öyle bir oyundur ki kimse kimseyi 90 dakikadan önce yendim diyemez.

beyninizi barca büyük kulüp onu örnek alalım diye yormayın. bu kulübü herkesten büyük nasıl yaparız onu düşünün.

atatürk bu ülkeyi kurtarırken birilerini örnek almadı. birilerinin malını kullanıp reklam yapmadı. kendi yolundan gitti.
    Korkma ben beynimi Trabzon'un yararı olan herşeye yorarım. sense kendi beynini hayallere kaptırma. Ucun belli bucağın belli ( Trabzonspor olarak)

Atatürk'ün yaptığını dünya üzerinde hiçkimse başaramadı. Artı Atatürk yaptıklarının hiçbirini kendi yapmadı arkasında koskoca TÜRK İnsannı vardı.

ikisi çok ayrı şeyler birşeyler anlatmaya çalışırken, hangi yolu izleyeceğini iyi bil.

Yorum

Thy'ye jest yapsa anlarımda,bizim kulubun başvurması anlamsız.saçma
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Neden kendi dizaynımız yok da başka kluplerin dizaynı ile gidiyoruz...Yap kendi dizaynını başkalarının dizaynına da kalmadığını göster ama nerde o büyük düşünce
        ölümüne trabzon !

Yorum

bize göre güzel bir olay ama profesyönelce degil.

yarin sampiyonlar liginde belkide guruplarda karsilasma imkanimiz olan bir rakibin ucagiyla gitmeyi kendimize seref kabul ediyorsak büyüyemeyiz. örnek alalim sadece bizde yapmaya calisalim.

mesela insallah messi ayakkablarini unutmaz. müzeye koyar bizimkiler mazallah!
          neyin ne olacagini kimse bilemez, 5-6 sene önce roberto carlosu rüyamizda göremeyiz derdik, fener getirdi. bizde bir kulübüz ve ilerde belkide bir barcelona kadar degerimiz olabilir.

ama Sanli Urfaya öyle bir ucagi getirecegimiz icin sevindim acikcasi. madem futbol istiyor, mac görmek istiyorlar urfali kardeslerimiz, ozaman bizden bir jest onlara olsun

Yorum

ağırlığımız kalmış yinede...

Yorum

Bir işin düşünme tarafı var devamında da uygulamaya geçirme tarafı var. Fenerbahçe sence bunu düşünmemişmidir ? bence kesinlikle düşünmüşlerdir ama bir uçağı dizayn eettirmek kaça patlar sence..Ki bu uçak tüm uçuşlarda kullanılacaktır Türkiye içinde. diğer takımları tutan biri demez mi ki ben bu uçağa binmem...( ben şahsen seyahat yapacak olsam fenerbahçenin uçağına binip uçmayı terci etmem) bu da thy kurumunun saygınlığını değerini düşürmez mi?

böyle çok soru var ortada.. o yüzden Türkiye de Thy'nın yada başka bir firmanın bir takıma böyle bir uçak dizayn ettireceğini sanmıyorum.

( ha takım verir 500 milyon dolar alırsa kendi uçağını orasını bilemem)

Yorum

THY'de imkanlar dahilinde istekler geri çevrilmiyor demek ki. Gerekli mercileri telefon ve mail yağmuruna tutarsak Urfa'ya ek seferler koyacağını düşünüyorum.
                Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

Trabzon usülü bir şey olmuş ula ha bu Parçelona uçağı değil mi ula ? caktırma renkler benzey diye
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

O uçağın kupa ile Trabzon'a döndüğünü düşünün bir de!

THY ve Trabzonspor çok doğru bir hamle yapmış, bravo
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak Kisugi tarafından gönderildi
                      Trabzonspor niye Barcelona ucagı ile ucsun ki.Çok mu ihtiyacı var buna..THY ucagının reklamını yeterince yapmadımı ki daha fazla reklam için Trabzonspor'u kullansın..Sanmıyorum..

Velev ki bu Trabzonspor'un teklifiyse "Barcelona ucagı ile ucmak" bizde bordo maviliyiz arma önemli değil renklerle uçuyoruz renklerimiz aynı nasılsa demenin saha zeminini traktörle düzeltme düşüncesiyle birebir bağdaştığını söylemek isterim.

THY'nin farklı bir uçağıyla uçmak daha iyi olacaktır.Fırsat kollayan İstanbul medyasına malzemeyi kendi elimizle vermemeliyiz.

Bu arada bu habere sevinen , Barcelona uçağıyla uçacağız diye mutlu olan taraftarlarımızı da anlamadım.Bu size neden mutluluk verdi ki ?

Tepkisiz kalmak ya da olumsuz fikir belirtmek çok daha iyi bu konuda..
                      Kötü bir başlangıç yaptın bence (:
                      Hamiş

Yorum

o uçaktan birkaç görüntü..birde şu açıdan bakmak lazım,o uçağa dünyada iki takım binebiliyor ;biri trabzonspor diğeri barcelona..eleştirmek yerine olumlu bakmak lazım olaya..eminim rakip takım taraftarları bu haberi duyunca kıskançlıktan çatlayacakalrdır...

En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 23.04.2010, 14:32.

Yorum

Urfa olayı kapatılmaya çalışılıyor olabilir mi?
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Rezillik diyenler dönüp neyse

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

süper bişe Barcelona uçağıyla gitmek herkese nasip olmaz
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

THY Parçelona uçağı ile uçmak çok problem değil de bununla övünmek çok saçma. Ne var yani uçuyorsak THY uçağıyla uçuyoruz. Bizim millette yabancı ise iyidir, yabancı birşeyle alakası varsa muhakkak süperdir anlayışı var. Yabancı özentiliğimi ne deniyor. THY Parçelona uçağıyla gitmemizde bir problem olmayacağı gibi bunu övünç kaynağı yapmanın da bir alemi olmayacağı kanaatindeyim.
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim