Senin Gücün Karanligi Yirtacak ...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • mahir_kuzey
    • 16.01.2005
    • 663
    • Trabzon

İlk olarak mahir_kuzey tarafından gönderildi

senin sesin yenilgi tanimaz...

bu abluka dagilacak...
    KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

• 61trabzonomer
      • 01.03.2005
      • 5596
      • Kimyager
      • İstanbul

çok güzel olmus [img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• ftunsal
        • 03.03.2005
        • 1613
        • inşaat teknikeri
        • Kastamonu

RESMI SITEMIZDE AYNI FREKANS YAYINA BASLADI...

FEBE MAÇINDAN SONRA MAÇ ISTATISTIGI VE DAKIKA RAPORUNU OKURKEN BASKA TAKIMIN SITESINDEYIM SANDIM....
        fenerbahçe dünya pisliğidir..
        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• ozgur
          • 19.09.2004
          • 461

İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi
          RESMI SITEMIZDE AYNI FREKANS YAYINA BASLADI...

FEBE MAÇINDAN SONRA MAÇ ISTATISTIGI VE DAKIKA RAPORUNU OKURKEN BASKA TAKIMIN SITESINDEYIM SANDIM....

arkadasim o webmaster'in tembelliginden, adam milliyet gazatesinin raporunu kopyalayip resmen bizim siteye koyuyor. Hic bakmiyor bu adamlarr ne yazmis diye. Sonucta resmi sitemizde, " fenerbahce sampiyonluk yolunda bir engeli daha asti" gibi abuk sabuk cumleler okuyoruz. Birileri bu arkadasi uyarsin, o haberleride bir elemeden gecirsinler, her dangalagin yaptigi haberi TS ile ilgili diye koymasinlar oraya.

Yorum

• aydingursoy
            • 16.07.2004
            • 323
            • öğrenci
            • Ankara

futbol artik spordan çikip haksiz ticarete dönüstü. pas parayi al maçi yeter artik yeter ulan ...

TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
            TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

• ibrahimaYATTARA
              • 23.04.2005
              • 83

ben bu yazidaki güzel noktalari seviyorum arkadas iste ayaklanma die buna denir butun buyuk insanlar resmen ve fiilen isyan bayragi çekmis TRABZONSPOR taraftari olarak arkanizdayiz. [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
              YER BORDO GOK MAVI

Yorum

• Naim

bu fenermaçi iyi oldu görüdkki bizim bizden baska kimsemiz yok

yok anadolu takimlariymis yok trabzonlu olupta baska takimlarda yoneticilik yapanlarmis Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak gun kenetlenme gunudur bir forma da ha alma dergiye abone olma gunudur

kendim adima xxl largi bile bana çok dar olsada gidip bir ts ormasi daha aldim bunda sonrada forumda ki organizasyonlara daha fazla katilacam biz sahip çikmazssak istanbuldaki Trabzonlular sesini yukseltmezse Trabzondan buraya ses etirmiyor serefsiz basin

Yorum

• gultekinsurul
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 02.07.2004
                  • 354
                  • Yönetici
                  • Samsun

Yönetim Kurulumuz'dan Açiklama
                  3 Mayis 2005 tarihinde tek gündem maddesi ile toplanan Trabzonspor Yönetim Kurulu su açiklamayi yapmistir:

Sporun amaci toplumlari kaynastirmak, dostluklari pekistirmek, insanlarin ruh ve beden sagligini düzenlemek seklinde özetlenebilir.

Ancak; kurallarin ve adaletin geçersiz oldugu spor müsabakalari, bütün bu olumlu seyleri tersyüz etmekte, bilakis kalici nefret tohumlari ekebilmektedir.

Bu itibarla, 30 Nisan 2005 günü Fenerbahçe ? Trabzonspor müsabakasinda orta hakem ve yardimcilarinin olay yaratan yönetimlerinin mercek altinda incelenmesi ve bu magduriyetin önlenmesi zarureti vardir.

Bütün Türkiye?nin gözleri önünde Türk Futbolu bu gaspi tescil etmemelidir. Takdir ve tescil ederek hiçbir kisi ve kurum bu günaha ortak olmamalidir.

Bu maç, bandiyla ve tesciliyle Türk Spor arsivine kaldirilarak mazi kirletilmemelidir.

Trabzonspor camiasi, bir çok haksizlik ve anlamsizligi Fair Play adina içine sindirmeye çalistigi bir dönemde böyle bir haksizligi asla unutmayacaktir.

Henüz vakit geçmemistir. Nedamet de bir fazilettir.
                  Çaldiginiz düdük de çalmadiginiz da,
                  Kaldirdiginiz bayrakla da kaldirmadiginizla da.
                  Bizim hakkimizi, puanlarimizi, paramizi, basarimizi çaldiniz.
                  Hiçbir vicdan ömür boyu bu yükü tasiyamaz, hiçbir linçe maruz kisi ve kurum bunu ömür boyu unutamaz.

Sayin Sabri Çelik, Basinda bazi hakemlerimizin hatalarinin maç neticelerini degistirmis oldugu seklindeki açiklamalariniz bize yetmiyor. Bilakis daha da düsündürüyor. Zira yanlisi tarif ve kabul ediyorsunuz. O halde nerede bizim hakkimiz? Nerede Türk Futbolunun itibari? Biz onlari istiyoruz. Yillardir çalindigina göz yumulan haklarimizi.

Bu maçin ardindan kamuoyu, Türk sporunun yürekli yorumcularini da, eyyamcilarini da yakindan tanidi. Beslendigi, süslendigi kapilara sadakatin mükafatlari ugruna Türk Sporunu yillardir sömürenleri.

Seçildikten sonra kayitsiz sartsiz destekledigimiz, her talimatini harfiyen yerine getirdigimiz Futbol Federasyonu, bu maçi her açidan incelemeye aliniz, sorusturunuz. Bu futbolun kirliligini önleme açisindan zorunludur.

Bu neticenin çifte kavrulmus yararlarini tartisiniz. Bu neticeyle Trabzonspor, sampiyonluk bir yana Sampiyonlar Ligi?nden de safdisi edilmektedir.

Bir tasla iki kusa talih yolu.

Devletimize, hükümetimize, ilgili bütün birimlerimize haykiriyoruz. Hakkimizi teslim alincaya kadar yüregimiz kanamaya devam edecektir.

TRABZONSPOR KULÜBÜ

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Arkadaslar Bu hakli mücadelemizi büyük bir kararlilikla sürdüren sayin Atay AKTUG ve yönetim kurulu üyelerini desteklemek için kulübümüz iletisim kismindan yöneticilerimize mail atalim vede bu konu hakkinda yorumlar kismina yorumlarinizi girin ve lütfen puan verin. Onlara destegimizi web sayfamiz araciligiylada belirtelim. herkes bu mücadeleye kulübümüz resmi sitesinden de destek versin Saygilarimla.

Ha bide unutmadan bordomavi net sitemiz web masterini da açilis sayfamiza koymus oldugu fatih tekkenin o resmi için ayakta alkisliyorum. Çok güzel olmus eline saglik kardes...
                  İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• mahir_kuzey
                    • 16.01.2005
                    • 663
                    • Trabzon

senin sesin yenilgi tanimaz...

bu abluka dagilacak...
                    KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

• Salih61
                      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                      • 12.07.2004
                      • 3076
                      • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

BIZ SENI ÖYLE SEVDIK KI BIZI ANCAK ÖLÜM AYIRIR...
                      Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• ahmetturk
                        • 05.08.2004
                        • 367

96 dan sonra üzerimize örtülen ölü topragini atmak için bir depremdi bu maç. Artik ne toprak ne de toz var. Iste bizim miladimiz. Simdi daha güçlüyüz, simdi daha kararliyiz.
                        Yeni bir stad istiyoruz...
                        Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• LazAnisT
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 21.02.2005
                          • 11617
                          • BASIN- YAYIN
                          • İstanbul

demekki istedikleri zaman onlarda güzel bir seyler yapabiliyorlaryüreklerine saglik

Yorum

• Hüseyin Çümen
                            • 06.02.2005
                            • 7649
                            • doktor
                            • İstanbul

Bu olay belkide kenetlenmemiz için ve bidaha haksizlik yapimamasi için iyi olmustur her iste bi hayir war

birlik olup yapacagimiz yürüyüse katilim çok olursa iyi ses getirirsek kenetlendigimizi gösteririz ve yapacagimiz gövde gösterisiyle bize haksizlik yapimasi karsisinda nekadar güçlü olabilecegimizi göstermek açisindan çok faydali olur!!!

Senin Gücün Karanligi Yirtacak ... Edited by: husolee61

Yorum

• Oruç
                              • 04.11.2004
                              • 18786
                              • Öğrenci
                              • Diyarbakır

ABI BU SAATTEN SONRA DÖNÜS YOK ELIMIZDEN GELDIGINCE TRABZONSPORUMUZUN YANINDA OLMALIYIZ!

Senin Gücün Karanligi Yirtacak ..

Senin Gücün Karanligi Yirtacak ..
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hüseyin Çümen
                                • 06.02.2005
                                • 7649
                                • doktor
                                • İstanbul

resmi sitemizdek bu yazi fanatigin bugünkü gazetesinde de çikmis

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbo....asp?PID=315&a mp;HID=4&HaberID=283435

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...