Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milli Takima Oyuncu Vermeme Olayi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

barat tekkenin dedigi gibi sucsuzkene suclu durumu düsmeyelim ist. medyasi bizi kurtlar gibi yerler ve arkamizdaki olan anadolulu taraftarlar bile biz karsi cikarlar.

cok dikkatli olmaliyiz

Yorum

Ben sahsen karsiyim.Göndermiyelim bana ihanet edene ben yardim edemem ve devam destekliyemem.Bunlar baska laftan anlamiyorlar eger tepki vermessek bu olaylar seneye unutulacak ve seneye bize ayni oyunu bunlar gine oynar.Yaw adamlar elinden gelse bizden milli oyuncu almicak sanki mecburen aliyorlar gibi ve sanki zorlarina gidiyor bizden oyuncu oynadimi bana öyle bir his veriyor bu serefsizler.

Yorum

Ne oLursa oLsun MiLLi takim bizimdir.

Türkiye'yi Bizim Dedelerimiz Kurtardi Doguda Batida En cok sehit veren Bolgelerin BAsinda KARADENIZ Geliyor.

Bu Türkiyeyide MiLLi Takimida Kimseye Birakmayiz.

OnLar istedikLerini yapsinLAr!

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

bence fatih abi attigi golden sonra bir hareket ile,artik nasil olursa,bir protesto yapsin milli forma altinda yeterli olur.

milli takim bizim takimimiz , bence bu uygulama bize yakismaz.

Iyi misin abi sen?Milli maçta Trabzonsporun hakki yendigi için protesto mu yapicak kaptan golden sonra?

Onun yerine milli takima hiç oyuncu vermiyelim daha iyi

Yorum

katiliyorum baskanimizin arkasinda olmaliyiz
            Başarıları Değil...ŞEHRİMİZİ Sevdik

Yorum

son gürcistan maçinda 5 goldede oyuncularimizin katkisi büyük 5 goldede biz variz simdi oyuncularimizi vermessek vay milli takimin haline bunlarida görsünler milli takimi hep oyuncularimiz tasiyor sonrada gelip ligde bunlari yapiyorlar yazik çok yazik
              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

2002 dünya kupasinda takimda Trabzonsporlu kimse yoktu. ersun yanal hakani istemedigi için fatih oynuyor. yani baska hoca olsa hala hakan oynuyor fatihi kimse görmüyor olacakti.

Senol Günese yapilanlarda unutulmamali. Gürcistan maçinda trabzona yapilanlarda unutulmamali.

bende oyuncu gönderilmesin diyorum.
                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

OYUNCU GÖNDERILMESIN+TAKIM LIGDEN ÇEKILSIN

Yorum

İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi

bu ne yav ...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi

oldu baskaa..ya bence milli takima futbolcu verilsin simdi bir kac adi serefsiz yüzünden milli takimimiza futbolcu vermemekyanlis olur..zaten takimin beynini biz olusturuyoruz eyer yollamassak mili takimin hali ne olur sonra[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

ne demek oyuncu gönderilmesin, takim ligden çekilsin.. yani diyorsunuz ki ekmeklerine yag sürelim.. Milli takim farkli bir olay bana kalirsa kardesler, orada oyuncularimiz ülkemizi, yurdum insanini temsil ediyor, milli takima oyuncu vermek gururumuzdur..
                        BORDO MAVİ

Yorum

herzaman konusuruz fakat icraat yapmayiz ne olursa olsun sonuçlarina katlanmaliyiz artik bir yerden baslamaliyiz egerki bu lig üç takimli bir lig o zaman milli takima oyuncu göndermeyelim sonucu ne olursa olsun artik susmak yok konusmakta yok fakat icraat olmali artik milli takim onurumuzdur ama tüm türkiyenin milli takimi onurumuzdur istanbulun üç takimi için milli takim olamaz eger o kadar isteniyorsa buyursunlar oynasinlar yerel bir gazetede okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama böyle bir karar varmis insallah dogrudur konusmak zamani degil icraat zamani sonu ne olursa olsun zaten alistik
                          CEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X