FB çetesi Isbasinda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emir BAYRAK
    • 27.11.2004
    • 1375
    • iç mimar
    • İstanbul

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Yahu kardes, sen ne diyorsun?Adam tekzip yayinliyor hala daha diorsunki inanmayin,TV'lerde canli yayinlarda konusuyor sen diyoruni inanmayin.Ona inanmayacagizda kime inanacagiz?fenerbahçe dergisinemi?

Federasyon baskanligi seçimlerinde Trabzon'un 15 tane oy kullanma hakki varken ve bu oylari açiktan Mehmet Ali Yilmaza vermek varken, sadece ve sadece adama Trabzonspor kulübü delegelerinden 3 tanesinin Mehmet Ali Yilmaza oy verip;digerlerinin Biçakçiya oy vermeleri ne kadar dürüstlüktür?Sonra da sokakalara dökülüp Biçakçi istifa çigirtkanligi yapanlar;Mehmet Ali Yilmaz hakkinda neden kulüpten ihraç islemlerini baslatmiyorlar?merak ediyorum dogrusu...ikiyüzlülügünüz mü ortaya çikacak?Utanacagimiza bu isi kasiyip duruyoruz.Biçakçi istifaymis!...Bunlari yazincada oluyoruz Mehmet Ali Yilmazci.Biz Trabzonsporcuyuz,herkesin bilgisine...

Adam Trabzonluyum diyor,tekzip yayinliyorhala daha öküzün altinda buzagi aramaya devam ediyoruz.Pes dogrusu!...

[img]smileys/smiley32.gif[/img]Kendimiz ETTIK kendimiz BULDUK!!!
    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• ozgur
      • 19.09.2004
      • 461

Arkadasim bu adamdan bir kurtulamadaki gitti artik katin bu herifle ilgili topicleri . Adam iste seyirciye oynuyor, bu kadar tepki gewlmeseydi hicbirsey yapmayacakti. Bu adam hakkinda bildiklerimizi daha onceki topiclerdede yazdik. Artik biz usandik siz bu adami isitip isitip gundeme getirmekten usanmadiniz. Ya adam yakamizdan uc sene dustu tam takim ve klup toparlanirken yine hortladi, ya sabir ya.

Daha fazla soze gerek yok birde bu federasyon secimlerinde may'in bizim ne kadar yanimizda oldugu tartisilir bir konu , bu diger gsli baskan ulusoy'un yaptiklarinida hatirlatiyor. Mesela fb denizlide denizli macini acayip bir ortamda oynadi. Trabzon'lu federasyon baskani ne yapti bu konuda koca bir hicbirsey. Bicakcininda mayinda ulusoyunda iplikleri pazara cikti hepsinin Trabzonspordan uzak durmasi tek dilegimdir.

Yorum

• CAFER ÖZER
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.05.2004
        • 5853
        • Mali Müşavir
        • İstanbul

YILMAZ, FB DERGISINI TEKZIP ETTI...!

Trabzonspor Onursal Baskani, Eski Devlet Bakani Mehmet Ali Yilmaz, Fenerbahçe Alt Yapi dergisine Beyoglu 24. Noterligi tarafindan tekzip mektubu gönderdi. Yilmaz, avukati Abdullah Bulandi araciligiyla gönderdigi tekzibin derginin gelecek sayisinda yayimlanmasini istedi. Yilmaz?in avukati Abdullah Bulandi Fenerbahçe Alt Yapi Dernegi Kosan Adam dergisine gönderilen tekzipte özetle sunlari söyledi.
        "Nisan 2005 tarihli (sayi 57.) derginizin 6., 7., 8., 9.,10. sayfalarinda yayimlanan mülakatta müvekkilim Sayin Mehmet Ali Yilmaz tarafindan sarf edilmeyen söz ve ifadelere yer verilerek, kamuoyu yanlis bilgilendirilmistir. Yazinin kapaginda ve basligini olusturan ve 10. sayfada detayli olarak yer alan "Hiç saklamadim, Fenerbahçeliyim" sözü müvekkilime ait degildir. Beyani kasten ve çarpitilarak "Evet ben bir Fenerbahçeliyim. Ama gizli degilim. Hiçbir zamanda gizlemedim" seklinde yayimlanmasi talihsizliktir, gerçegi yansitmamaktadir.. Trabzonspor 1. Lig'de olmadigi zaman, elbette her Trabzonlunun tuttugu bir takim vardi. Müvekkilimin bu mealdeki açiklamasi, Trabzon?un en çok birlige ve beraberlige ihtiyaç oldugu bu dönemde çarpitilarak farkli yorum ve düsüncelere sebebiyet verir sekilde yayimlanmasi gündem degistirmeye maluf ard niyetli bir harekettir. Yazinin tamamina bakildiginda görülecegi üzere, müvekkilimin açiklamalarinin agirligini Futbol kulüplerinin çagdas ve verimli yönetilmesine yönelik hakli ve yerinde tesbitleri olusturmlaktadir. Ne yazik ki yapilmak istenen sey, son Fenerbahçe-Trabzonspor maçindan sonra Trabzonspor?un haksizliga ugramasi ve magdur edilmesi noktasinda he fikir olan kamuoyunun dikkatinin farkli konulara yönlendirmek suretiyle gündeme çarpitmaktir. Müvekkilimin Trabzonsporlulugu ve bu ugurda verdigi mücadele, sarf ettigi maddi ve manevi emek herkesçe bilinen bir olgudur.
        Müvekkilimin Fenerbahçe baskanligina soyunmus gibi bir açiklamasi olmamistir. Bu bilakis yillar önce Fenerbahçe baskanligi için teklif aldigi ama kabul etmedigi ifade edilmistir. Bahsi geçen yazida bu konu ile ilgili olarak müvekkilime atfen yazilanlar da dogru degildir.
        Yazinin 9. sayfasinda 1995-96 sezonunda 2-1 Trabzonspor'un maglubuyeti ile biten maçin irdelendigi bölümde müvekkilim Senol Günes?in rencide edecek söz sarf etmemistir.
        Yukaridaki tekzibin derginizin is bu yazimizi aldiginiz tarihten sonraki ilk nüshasinda, kapaginda ayni sayfa ve sutunlarda, ayni puntolarla ve ayni sekilde yayimlanmasini talep ederim.
        05.05.2005
        Mehmet Ali Yilmaz
        Vekili. Av. Abdullah Bulandi
        Edited by: CAFER52
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• sanatik
          • 23.08.2004
          • 6520
          • Yönetici
          • Almanya

bu konuyu unutmusum ben gözümede carpmadi. Bir diger konuyu kapali görünce ayni haber ile konu acdim.

Neyse olan oldu. Digeri kapanmasi uygun olur.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• SKY-GUARD
            • 29.09.2004
            • 300

Trabzon'un basina gelen kisinin klübü iyi yönetmek, daha ileriye tasimak görevidir...

Eger bir baskan öncesindeki yönetimler tarafindan yapilmayan tesisleri yapmissa, yapmasi gerekeni yapmistir...Konusulmasi gereken daha öncekilerin niye yapmadiklari veya yapamadiklaridir....

Simdi diyelim ki seneye Trabzonspor Sampiyon oldu...Baskan muhakkak ki basarilidir...Övgüye degerdir...Ama unutulmamalidir ki isini DOGRU ve IYI yapmis oldugu içindir ve sadece yapmasi gerekeni yapmistir.

Simdi geçmis dönemlerde sampiyon olunabilecekken olunamadigi, tesis yapilabilecekken yapilmadigi dönemlerdeki yönetim ve baskanlar demek ki isini DOGRU ve IYI yapmamislar....
            ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

• CAFER ÖZER
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 29.05.2004
              • 5853
              • Mali Müşavir
              • İstanbul

DÜN AKSAM FB çetesi gene isbasindaydi ama bu sefer basaramadi AZIZ YILDIRIM denen adam kendisini Seref Tribününe layik görmemis olacakki Seref Tribününde SEREFSIZLERIN ne isi olur diyerek G.S maçini normal Tribünden izleyerek çetecilege Güzel bir örnek verdi.

NEDEN bana küfrediyorlar.

E sayin çete basai neden Ayni Tribünler ATAY AKTUGA,DEMIRÖREN,ve CANAYDIN a küfür etmiyorda hep sana küfrediliyor hiç düsündünmü.Sen böyle Çete oyunlari ile maçlar kazanmaya çalisirsan DAHA çok küfür yersin.

BU baslikta FB çetesinden bahsettigine Göre bende ÇETE resinin yaptiklarini burda anlayatim istedim.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• sametaydin
                • 20.04.2005
                • 6441
                • Mühendis
                • Kocaeli

her firsatta sen bir kulüp baskani olarak türk futbolunu yönetmeye kalkarsan türk takimlarini yönetmeye kalkarsan ve hep kendine yontmaya kalkarsan öyle küfür yersin. sonra niye bana küfür ediliyor diye üzülürsün.

Yorum

• Badaloğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 16.07.1999
                  • 18194
                  • İstanbul

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi
                  her firsatta sen bir kulüp baskani olarak türk futbolunu yönetmeye kalkarsan türk takimlarini yönetmeye kalkarsan ve hep kendine yontmaya kalkarsan öyle küfür yersin. sonra niye bana küfür ediliyor diye üzülürsün.

[img]smileys/smiley32.gif[/img] Ayrica sunu sormak lazim;neden Fenerliler,Galatasaray baskanina küfür etmiyorlar?Tüm Anadolu da dahil,Fenerebahçe baskanina küfür ediyor.Adamda sanki potansiyel küfür edilme sufati var...Sufatina ....
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Emir BAYRAK
                    • 27.11.2004
                    • 1375
                    • iç mimar
                    • İstanbul

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Adamda sanki potansiyel küfür edilme sufati var...Sufatina ....

koptum ya eheuheuhe Potansiyel var
                    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• ozcilingir
                      • 11.07.2004
                      • 984
                      • Kimya Mühendisi
                      • İstanbul

fB ÇETESI DARBE ALDI, OGUZ SARVAN bile onlari kurtaramadi, bu çete son 3 maçta 0 puan çekerse hiç sasmam. hakemlerde akillandi, artik kimseden korkmayacaklar, direk yeni baskanlarina baglanmislar, eskiden fb ye bagliydilar. Gs maçinda kapali tribünde çetenin elemanlarinin ahli vahli figürleri çok hosdu.

Saygilarimla
                      TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• mahir_kuzey
                        • 16.01.2005
                        • 663
                        • Trabzon

konu rayina oturduysa devam edeyim bari...

aziz yildirim ben senin ............................................

................................???????????????????????????? ??
                        KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...