Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BAŞBAKAN GAP ARENA'DA GÖRDÜKLERİNE ŞAŞTI, KALDI !

"TRABZON URFA'DA O KADAR SEYİRCİYİ NASIL BULDU ?! "
    Sıkı Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Başbakan Erdoğan'ı önceki günkü Fenerbahçe-Trabzon maçının hemen sonrasında torunu Mehmet Akif aradı.

Erdoğan, maçı odasında izlediğini belirterek, "Maçtan sonra torunum beni aradı. 'Dede Trabzon galip geldi' dedi. Annesi diyor ki 'Deden Fenerbahçeli'. Yok dedem bordo mavili' diyor" şeklinde torunu ile arasında geçen konuşmayı aktardı. Erdoğan'ın maçla ilgili değerlendirme yaptığı esnada yanında bulunan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ı telefonla Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güreş aradı. Özak telefonu Başbakan Erdoğan'a verdi. Erdoğan, Güneş'le bir süre görüşerek başarılarından dolayı tebrik etti. Erdoğan, Güneş'e golü yemelerine rağmen dağılmadıklarını ve iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Gap Arena Stadı'nın iyi olup olmadığını soran Erdoğan, "Urfa'da Trabzonlu o kadar seyirciyi nasıl buldunuz?" diye sordu.

Zaman

Yorum

• VALLA ben maçtan önce fenerlilerle çokça sohbet ettim urfada dolaşırken.gayet iyi niyetliydiler.çoğuyla selamlaştık.maçtan sonra hiç tanımadığım fenerlilerle resim çektirdik.gelin bi resim çekinelim diye arkamızdan bağırdılar.gayet iyiydi yani.maçtan sonra da yanımızdakilerden çok laf atan oldu onlara ama cvp vermediler.eminimki o laflar bize atılsaydı kavga çıkardı.haaa içlerinde kötü niyetliler yok mu illaki vardır ama hepsine mal etmemek gerek.klavye arkasından herkes konuşur.esas olan faaliyet halindeki durum)

Yorum

• Fenerbahçeliler bize övgüler dizerken onları aşağılayan mesajların yazılması hoş durmuyor doğrusu.
        Büyüklüğümüze yakışmaz.
        Kaldı ki Feneri diğer 2 kardeşten ayıran en temel farkı dostluğunu da düşmanlığını da alenen sergiliyor olması.
        Diğerleri geçen yıl barko vizyonlarla maçlarda kendilerine yapılan haksızlıkları salya sümük anlatıp hakemleri ve futbol kamuoyunu etkilemeye çalıştıkları hafta Fener iki ofsayt golle İ.B.B ye 2-0 yenilmiş ve tek kelime etmemişlerdi. Kötü oynadık diyorlardı.
        Aziz Yıldırım'ın havuz gelirleri konusunda Trabzon'un hakkını nasıl savunduğunu unutacak kadarda ahde vefa fukarası da bir camia olmadığımızı sanıyorum.
        Velhasıl
        Diğer 2 kalleş gibi dostum olacağına Fener gibi hasımım olsun.

Yorum

• İlk olarak Aldemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fenerbahçeliler bize övgüler dizerken onları aşağılayan mesajların yazılması hoş durmuyor doğrusu.
          Büyüklüğümüze yakışmaz.
          Kaldı ki Feneri diğer 2 kardeşten ayıran en temel farkı dostluğunu da düşmanlığını da alenen sergiliyor olması.
          Diğerleri geçen yıl barko vizyonlarla maçlarda kendilerine yapılan haksızlıkları salya sümük anlatıp hakemleri ve futbol kamuoyunu etkilemeye çalıştıkları hafta Fener iki ofsayt golle İ.B.B ye 2-0 yenilmiş ve tek kelime etmemişlerdi. Kötü oynadık diyorlardı.
          Aziz Yıldırım'ın havuz gelirleri konusunda Trabzon'un hakkını nasıl savunduğunu unutacak kadarda ahde vefa fukarası da bir camia olmadığımızı sanıyorum.
          Velhasıl
          Ya abi bu adamların forumlarını bilmiyorum hiç girdin mi ama adamların iki lafından biri lazyo ve hamsiler ama yenilince hepsi tebrikler Trabzonspor demeye başlıyor ama orda bile bir yukarıdan bakma var.Bazıları da verilmeyen 2 penaltıları varmış öyle diyorlar tebrik başlığında ki mesajların yarısı bile bizi gs yancılığı yapmakla suçluyor,bu adamlar bize sadece üstten bakıyorlar son hafta yendiğimizde de tebrik mi edecekler yoksa başka birşey mi onu göreceğiz.Ayrıca başlıkta Fenerbahçeye yönelik ağır şeyler görmedim(tamamını okuyamadım başlığın) herkese gerektiği gibi davranılıyor ne fazla ne eksik.

Yorum

• İlk olarak Aldemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerbahçeliler bize övgüler dizerken onları aşağılayan mesajların yazılması hoş durmuyor doğrusu.
            Büyüklüğümüze yakışmaz.
            Velhasıl
            fenerbahçe maç satın ala ala şampiyonluklar yaşadı ya da hakem hatalarıyla çok maç kazandı ama yine de bir geyse ve bejeka kadar da eyyamcı olmadı...fenerbahçeyle düşmalığımız şampiyonluğa oynaığımız sezonlarda tek rakibimiz onlar olmasından kaynaklanıyor ama bejeka ve geyse sadece hakem hataları onlara yapılıyormuş gibi davranıyorlar...fakir fukara edebiyatıyla bir yerlere gelmeye çalışıyorlar...onlar istiyorki her sene onlar şampiyon olsun hep rakiplerinin hakları yensin kendileri kollansın...başkanları ağlak demeçler veriyor yönetimleridesen ha keza...

fenerbahçe diğer iki kız çocuğundan daha değerli bnim gözümde...çünkü o bu iki eziğin ablası...

Yorum

• Fenere niye teşekkür edecekmişiz!!!!
              Maçı mı verdiler?
              Kaldı ki verseler ister miydik!
              Ne zamandan beri adam olana teşekkür edilir oldu?
              Ne yapalım, dostlarımıza "teşekkür ederim beni satmadığın için, teşekkür ederim arkadan vurmadığın için, teşekkür ederim yalan konuşmadığın, hırsız olmadığın, kalleş olmadığın için....." mi diyelim!!!!!
              her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben, bu maçın 1996'nın rövanşı olduğu görüşüne katılmıyorum. Trabzonspor, bu maçı sahada oynayarak kazandı.
                Hürriyet
                6 Mayıs 2010
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak EVREKA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BAŞBAKAN GAP ARENA'DA GÖRDÜKLERİNE ŞAŞTI, KALDI !

"TRABZON URFA'DA O KADAR SEYİRCİYİ NASIL BULDU ?! "
                  Sıkı Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Başbakan Erdoğan'ı önceki günkü Fenerbahçe-Trabzon maçının hemen sonrasında torunu Mehmet Akif aradı.

Erdoğan, maçı odasında izlediğini belirterek, "Maçtan sonra torunum beni aradı. 'Dede Trabzon galip geldi' dedi. Annesi diyor ki 'Deden Fenerbahçeli'. Yok dedem bordo mavili' diyor" şeklinde torunu ile arasında geçen konuşmayı aktardı. Erdoğan'ın maçla ilgili değerlendirme yaptığı esnada yanında bulunan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ı telefonla Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güreş aradı. Özak telefonu Başbakan Erdoğan'a verdi. Erdoğan, Güneş'le bir süre görüşerek başarılarından dolayı tebrik etti. Erdoğan, Güneş'e golü yemelerine rağmen dağılmadıklarını ve iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Gap Arena Stadı'nın iyi olup olmadığını soran Erdoğan, "Urfa'da Trabzonlu o kadar seyirciyi nasıl buldunuz?" diye sordu.

Zaman
                  Trabzonspor'un Türkiye'nin dört büyük takımından birisi oladuğunu;
                  Yapılan son anketlere göre; en çok bayan taraftara sahip olduğunu;
                  Türkiye'de her 100 futbol taraftarından 11 tanesinin Trabzonspor'u tuttuğunu hatırlatmak isterim bilmeyenlere.Urfa'da değil Uganda' da maç yapsak orada Trabzonspor taraftarı olur...
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Yani başbakan bile Trabzonspor un büyüklüğünün farkında değil yazık ya gerçekten çok yazık. Yöneticilerimiz bu büyük markanın altında eziliyorlar. Trabzonspor bu ülkenin en büyük futbol markasıdır (gerçek anlamda)

Yorum

• Önümüzdeki yıl finale kalırsak maçı Yeni Zelandada oynatsınlar kimin taraftarı daha çokmuş görsünler

Bize Yeni Zelanda da Trabzon.

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmiş olsun..Umut,Burak,Engin ile kurulan kadro bu kadar olur...

Dünden beri bas bas bağırıyorum yanlış kadro diye..
                        İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben böyle işin kardeşim de ağlıyo.
                        İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umut burak engin bi b... degil arkadas...
                        İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umuıt tüm söylediklerimi geri alıyorum bütün tükürdüklerimi yalıyorum
                        İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umuttan beklenmeyecek derecede mükemmel bi kafa golü attı
                        İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ömer Üründül sus ulan sus! Aziz Yıldırım bile senin kadar üzülmedi şu an! Bi sus bi sus !!!
                        İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu yatmayı beceremiyoruz ya.
                        İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haydi başlayalım .içimdeki fener aşkı bambaşka...
                        İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu yatın kalkmayın.
                        İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yakın trabzonu
                        İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu baslik efsane basliklar arasina girecek

Sayfa 180-220 arasi tam bizi anlatiyor. Oyunculara Hocalara yüklenmeden Son Kupayi alisimiza kadar ççç

Herkeze tavsiye ederim.. Kitaplik bir durum ... Herkez nasil kendinden geciyor... Gülmekten kramp girdi karinima...

Unuttum simdi Üye kardesimizin adini..

Umut bir pozisyon'da ve BMN'deki yorumu..

"Umut'a bak öküz Umut top nerede o nereye gidiyor gibi.. Ayni kisi ilk golden sonra.. Umut seni cook seviyorum

Harbiden 180-220 arası mükemmel .... Okunmaya değer tek tek heer gooooll den sonra bir hoş olup titredim valla harika harika ! ...
                        Twitter Adresim

Yorum

• 5 dakika sonra maçın tekrarı var TRT 3 'te (sitesinde öyle yazıyor)

kaçıran,bir daha izlemek isteyenlere duyurulur.ayrıca maç başlamadan önce "içimdeki Fener aşkı" nı çok iyi girmişiz

Yorum

• Ne maçmış beee Urfa gibi bir kardeş kazandık güney ile kuzey arasında dostluk köprüleri atıldı lanse edilenin ve bazı çapulcualrın aksine bu coğrafyadaki herkesin kardeş olduğu birbirine kucak açtığı imkan bulduğunda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı gerçekelerini herkesin yüzüne vurdu Fenerbahçe ile bile buzları eritti ne yalan söyleyeyim forumlarına girdim ilk defa ve ilk defa bana fenerbahçe sempatik bile geldi
                            Ki son yıllarda fenev in rakip olarak renginin belli olması ama cinconun özellikle ne olduğunun bellii olmayışı tabiri caiz ise nekadar yavşak olduklarını birçok maçta gördükten ve fenerbahçeli taraftarın büyük çoğunluğunun sonra bu maçtan sonraki olgunlukları ve haklı galibiyetimizi tebrik etmeleri güzel şeylerdi

Ama cinconu ve sekiztaşı şampiyonluktan uzaklaştırdığımız gibi fenevi de son maçta yeneceğiz Bursa yı şampiyon yapacağız ne kadar Bursa yıda sevmesekte
                            Biz horoz uz polemiğe girmeyiz işimizi yaparız DDD
                            Bize her yer Trabzon Doğal olarak her zaman her yerde en büyük Trabzon
                            Bütün Anadoluya selam olsun

Yorum

• Bursa şampiyon olmasın arkadaş

Yorum

• Bu arada Umut'un kafası hakkatten 10 numaraydı

her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X