bu arada çok önemli bir konu daha var bu es geçiliyor renktaşlarım.
BU KAZMA VOLKAN 9 MAÇTIR GOL YEMİYORDU.BU MAÇTADA GOL YEMEDİĞİNDE 10 MAÇTIR GOL YEMEMEZLİK ÜNVANI ALACAKTI.KALAN 2 LİG MAÇINDADA YEMEDİĞİ TAKTİRDE 12 MAÇ GOL YEMEMEZLİK ÜNVANI OLACAKTI.
BU ÜNVAN ŞU ANDA SADECE ŞEBOL GÜNEŞİN.BU KAZMAYLA BİZİM ŞENOL AYNI REKORA ORTAK OLACAKTI Kİİİİİ;
işte her şey dakka 66 da başladı.şimdi hala ağlıyorlar.
tamam geçti geçti.....
Manisa maçında yedikleri gol araya bi yere sıkışıyor sanırım o yüzden öyle bi rekor kıramazdı (:
o zaman salla beni trabzonsporum gönül salıncagında başım dönsün her şey dönsün dünyam dönsün gönül salıncagında...salla beni uçayım gönül salıncagında
maçtan önce de maçı seyrederken de hatta 1-0 geriye düştüğümüzde de bu maçı alacağımızdan hiç şüphe etmeden seyretmek, maçtan önce fb li arkadaşlarımla konuşurken %1 bile şansınız yok diyebilmek ne güzel bir duygudur. Bu özgüven bizim iyiliğimizden mi fb nin kötü oluşundan mı yoksa fb nin iki kulvara birden konsantre olamayacağını düşünmemden mi kaynaklandı bilinmez ama bildiğim ilk defa bir fb maçını bu kadar rahat seyrettim.
emeği geçen herkese sevgiler, özlemişiz böylesine sevinmeyi...
bu arada yeri değil belki ama çeşitli gerekçelerle ben bursa'nın şampiyon olmasını istemiyordum ama şimdi son maçta fb'yi kadıköy'de yenip şampiyonluğu ellerinden almak şık olmaz mı??? böyle bir sonuç emin olun fb'yi uzun süreli bir bunalıma sokar...
düzcede kutlamalarda 2 çocuk yaralanmış.birinin durumu ciddiymiş..
kaynak: stv
Türkiye Kupası final maçının ardından sevincini silah atarak kutlamaya kalkan maganda Cumayeri sapağındaki parkta oynayan iki çocuğu yaraladı. Yaralanan çocuklardan birinin durumu ağır.
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Türkiye Kupası final maçının ardından sevince gölge düştü.
Edinilen bilgilere göre maç sonrasında Gümüşova Fatih mahallesi Cumayeri sapağı mevkiindeki Belediye parkında oyun oynayan iki çocuk, yoldan geçtiği iddia edilen bir araçtan açılan ateş sonucu yaralandı.
Kurşunlardan birisinin 9 yaşındaki Emin Karadeniz'in ağazından girip boynundan çıktığı, yanında bulunan Samet Duru isimli çocuğun ise sağ kolundan yaralandığı öğrenildi. Yaralı iki çocuk 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastahanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yarılı yakınları sinir krizi geçirirken olayı öğrenen vatandaşlar ise böyle sevinç yerin dibine bastın. Biz hiç bir şeyden ders almayacakmıyız diye silahla kutlama yapan magandalara tepki gösterdiler ve yakalanmalarını istediler. Ateş eden kişinin kim olduğu henüz tespit edilemezken, emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
böyle ayarsızlar da olmasa tam süper olacak...oldumu şimdi !
Maçı 4 fenerli bir bjkli arkadaşla birlikte izledim. Umut daha 5. dakikada kaçırdı delirdim. Ama gol atacağını biliyordum bu maçta. bjkli arkadaş da umut atacak dedi. atacak zaten de atana kadar kanser edecek dedim hepinize teşekkürler, Colman'a ayrı bir parantez.
Allah'ım çok mutluyum bu kupa gelecek sezon şampiyonluk havası içinde olmamız için en büyük itici güç olacaktı. süper oldu süper. basketbol takımımız da bekoda ooooooooo T rab zon !!!
pilot takım da bank asya ya çıkarsa tam süper olacak...
Yorum