Vay arkadaş ya, galatasary'ı hep yeneriz finalde 5 yeriz, geçen sene beşiktaşı iki maçtada yendik finalde 4 yedik, trabzon 6 yılda sadece bir kez kazandı bize karşı, onlar bile finalde 3 attı bize. keşke ankaraspor kalsaydı belki hükmen verirlerdi.
tv yi actim haberde trabzonda kutlamalari göreyim diye.
star tv de birileri vardi seviniyordu bende dikkatle izliyorum. megersem ahir kapisi senliginin gösterisimi neymis
Kupa finalinde maçın adamı seçilen Engin Baytar, çok mutlu olduğunu söylerken, "Hocamız sezon başında olsaydı, ligdeki konumumuz da farklı olurdu" dedi..
Engin'in açıklamalarından derlenenler şu şekilde: "Kolay olmadı. Geriye düşmemize rağmen arkadaşlarımın yüzüne baktığımda motive oldum, maçı kazanacağımızı hissettim. Maça çok iyi hazırlandık ve kazandık. Hocamız sezon başında olsaydı, ligdeki konumumuz da farklı olurdu. Kupa bizim için moral oldu. Takımın neler yapabileceğini gördük. Gelecek sezon hem kupada hem ligde başarılı olmak istiyoruz. Ligde şampiyonluk yıllık haret var onu bitirmek istiyoruz. Kupayı aldık çok mutluyum. Bu benim ikinci finalim. Gençlerbirliğinde de oynamıştım ama orada kaybettim. O zaman kupayı daha kazanacağım demiştim. Çok sevdiğim Trabzonspor'la kupayı aldım."
Trabzonspor hat das türkische Pokalfinale gegen Fenerbahce mit 3:1 (0:0) gewonnen und den achten Triumph in seiner Vereinsgeschichte gefeiert. Fenerbahce muss dagegen nunmehr 27 Jahre auf einen Pokalsieg warten und auch die Doubleträume der Truppe von Christoph Daum wurden zerstört.
Adimiz yavas yavas Dünya'da yine yayilmaya basliyor !
Aferim usaklar ! Bugünm isten yalan konusarak izin almama deydi
Allahıma şükürler olsun, dualarımız kabul oldu. Bu taraftar bu sevinci hakikaten hak ediyor. Tebrikler TRABZONSOR, helal olsun ordaki taraftarımıza.... Bu gün medeni şekilde sevinellm...
En son Ümit Tekşan tarafından düzenlendi; 05.05.2010, 19:59.
Fenerbahçe - Trabzonspor maçının kural ihlali nedeniyle tekrar oynanması için Fenerbahçe Yönetim Kurulu yayın TFF'ye başvuracak. Fenerbahçeli Yönetici Mahmut Özgener yaptığı açıklamada ; " Maçın 31. dakikasında ceza alanı içinde top 2 kere yere koyulmuş ve kaleci Onur topu 2 kere eline almıştır. Bunun kural hatası olduğu açıktır. Gerekli işlemleri yarın gerçekleştireceğimiz toplantıdan sonra yapacağız." dedi. Haberin devamı linke için tıklayın.
Yorum