Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cngz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz Trabzonspor olarak, kritik diye tabir edilen, kazanmamız gereken hiç bir maçı kazanamıyoruz. son antalya maçındada aynısı oldu. yıllardır takımın bu huyu değişmedi. hala böyle devam etmeside çok üzücü. umarım fener maçında tekrarlanmaz. ama şu da varki kupayı fener alırsa biz fenerin şampiyon olmasını beklemek zorundayız avrupaya gitmek için. ve ligde fenerin son maçı bizimle. adamlar kupayı alınca şampiyonluğuda onlara vermek zorunda olduğumuzu biliyorlar, kısacası kupayı alamazsak, feneri şampiyon yapmak zorundayız, avrupaya gitmek için

inan bana şu dakkadan sonra takımımın avrupaya gidip gitmemesi umrumda değil, 27 yıldır kupayı alamayan fenerin, ''trabzonu'' urfada dillere destan bir şekilde yenmesi için herşeyi yapıyorlar, yapacaklar, bizimkilerde buna sesini çıkarmıyor, tekrarlıyorum bu takımın şu dakkadan sonra avrupaya gidip gitmemesi hiç önemli değil ''benim için'' !!!

tek düşündüğüm şey kirli oyunların daha şimdiden oynanmaya başladığı bu kupayı fb ye ''27 yıl sonra kaptıran takımın'' taraftarı olmamak, herşeye eyvallahda yıllardır alay ettiğimiz fb ye gelip kupayı biz verirsek ben buna dayanamam...!
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Birilerinin gönlü olsun diye , birileri afedersiniz afkurdu diye, hem olası bir hasılattan oluyoruz hem dengesiz şartlarda maça çıkarılmak zorunda kalıyoruz..

Böyle siyasetçilerinde böyle tff üyelerinin ve başkanının da allah belasını versin.

Madem o bölgede bu kadar çok istiyordunuz maç yapıılmasını Euro2016 ya da alsaydınız ya ?

Neden kobay biz oluyoruz? yönerinin halkına Euro2016 yı layık görmüyorsun ama önüne bir parça ekmek atar gibi Kupa finalini izleyin diyorsunuz.

Küçük kafalılar.. Aldığınız nefese lanet olsun
      En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 16.04.2010, 22:51.

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır kardeşim eğer fb 1. ya da 2. olursa ve kupayı alırsa biz UEFA'ya gideriz.Eğer fb hem kupayı alıp hem de 3. ve ya 4. olursa yeniden TSL ligine başlıyoruz.
        eyvallah kardes...bız ozaman her ıhtımalle fenere cakmamız lazım desene...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar şu soruyu cevaplayabilecek birisi varmı ?

Kupayı alınca kaç ön elemeden geçiyoruz ?

Kupayı alamazsak ama Fener ligi ilk 2 de bitirirse kaç ön elemeden geçiyoruz ?

3. Olursak kaç ön elemeden geçiyoruz ?
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inan bana şu dakkadan sonra takımımın avrupaya gidip gitmemesi umrumda değil, 27 yıldır kupayı alamayan fenerin, ''trabzonu'' urfada dillere destan bir şekilde yenmesi için herşeyi yapıyorlar, yapacaklar, bizimkilerde buna sesini çıkarmıyor, tekrarlıyorum bu takımın şu dakkadan sonra avrupaya gidip gitmemesi hiç önemli değil ''benim için'' !!!

tek düşündüğüm şey kirli oyunların daha şimdiden oynanmaya başladığı bu kupayı fb ye ''27 yıl sonra kaptıran takımın'' taraftarı olmamak, herşeye eyvallahda yıllardır alay ettiğimiz fb ye gelip kupayı biz verirsek ben buna dayanamam...!

vereceğiz, verdirecekler. tıpkı 1996 daki hakem faciası gibi, 5 mayıstada federasyon faciası, ve maçın gidişatıan görede ek olarak hakem faciası bekliyorum

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar şu soruyu cevaplayabilecek birisi varmı ?

Kupayı alınca kaç ön elemeden geçiyoruz ?

Kupayı alamazsak ama Fener ligi ilk 2 de bitirirse kaç ön elemeden geçiyoruz ?

3. Olursak kaç ön elemeden geçiyoruz ?
              1.Türkiye Kupası'nı kazanan ekip Avrupa Ligi'ne play-off aşamasından katılır

2- Sanırım 2. aşamadan

3-Üçüncü ve ikinci ön eleme turundan
              #LiverpooL#
              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Şunu iddaa ediyorum Fenerbahçeyi 2 maçta da yenelim seneye o gazla açık ara şampiyon oluruz.Ama şu maçın tarihi o kadar dramatik ki Trt1'de 96 Aykut'un attığı golü gösterdiler Trabzondaki gözlerim nemlendi...Şu takım yüzünden neler çekmedik ki
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Fenerbahçeye bunca yıllık hasreti biz tattırırsak beni komada bulabilirsiniz. İşin espiriside gerçekten yıkılırım..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• accık taktik konuşalım orta sahayı koşan basan adamlarımızla doldurmalıyız yoksa sonumuz hüsran olur sezer-ceyhun-colman-selçuk-serkan bu maç saha da ölecek futbolcu lazım bana artistik hareket yapacak futbolcu bu maçı alır fenere verir tek maçlı olan bu maç hata affetmez işte bu yüzden orta saha da feneri prese boğarsak kesin kazanırız urfa olmuş mars olmuş önemli değil yeterki orta da boğalım bunları daumu hiç sevmem ama büyük maçlarda takımını büyük oynatıyor ligi sildik biz her şey 5 mayıs için seyirciyi takmayın ordan burdan en az 10000 oluruz bu da bize yeter ama bağıracak adam olacak bana izleyecek adam değil
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerbahçeye bunca yıllık hasreti biz tattırırsak beni komada bulabilirsiniz. İşin espiriside gerçekten yıkılırım..
                      Al benden de o kadar..
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bu maçın telafisi yok. tamam oyuncuları 'aşırı motivasyon'dan mahvetmeyelim ama, yerlisine-yabancısına, öz evladına-üvey evladına (benim gibi) bu maçın ve de maçın tarihinin önemi iyice anlatılsın. her maçtan önce olduğu gibi, sevgili hocama ve tüm oyuncu kardeşlerime güveniyorum.

Yorum

• Şanlıurfa tepkisi gösteren arkadaşları açıkcası kınıyorum.Hani bize her yer Trabzon'du?Böyle bir konunun tartışılıyor olması Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmaz.

Maç Şanlıurfa'da oynanırsa bize ayrılan 15.000 kişilik bölümün gerçek Trabzonspor taraftarları tarafından fazlasıyla doldurulacağına eminim.

Biz arkadaşlara sözleştik nerede olursa gideceğiz.Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

Fenerbahçeye bunca yıllık hasreti biz tattırırsak beni komada bulabilirsiniz. İşin espiriside gerçekten yıkılırım..
                            kesinlikle
                            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

aynen,inşallah kabus görmeyiz.
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• 5 mayıs aşkına, ölen taraftarlar aşkına, Trabzonspor aşkına alın bu maçı. Çakın şunlara..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X