400 tane de benden
Fenerasyon Protestosu | Maillere devam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
ismim ufuk.ankaradan araniza yeni katildim.bukadar maili atabilmek icin bir program kullanmak sart olsa gerek.bu PROGRAM ismini verinde bende atayim.kinimi kusayim bicakci ve fenerasyona.ilgilenip programin ismini sadece yazarsaniz cok memnun olurum.eger gunluk 1000 mail atmazsam fenerli olayim.bundan daha buyuk kufur olurmu arkadaslar.en iyi fenerasyon uyesi mezarlikta olani.hic olmazsa kurda kusa yem olur..DUR!Buradan oteye bizansa(fenere)gecit yok.Senin gucun karanliga yeter..Yorum
-
İlk olarak ufuk turgut tarafından gönderildi
ismim ufuk.ankaradan araniza yeni katildim.bukadar maili atabilmek icin bir program kullanmak sart olsa gerek.bu PROGRAM ismini verinde bende atayim.kinimi kusayim bicakci ve fenerasyona.ilgilenip programin ismini sadece yazarsaniz cok memnun olurum.eger gunluk 1000 mail atmazsam fenerli olayim.bundan daha buyuk kufur olurmu arkadaslar.en iyi fenerasyon uyesi mezarlikta olani.hic olmazsa kurda kusa yem olur..
13sayfa geri git orda koskacaman resim var tikaly yazior acildimi ver e-mailini yolaFIRTINA61Yorum
-
İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildiİlk olarak ufuk turgut tarafından gönderildi
ismim ufuk.ankaradan araniza yeni katildim.bukadar maili atabilmek icin bir program kullanmak sart olsa gerek.bu PROGRAM ismini verinde bende atayim.kinimi kusayim bicakci ve fenerasyona.ilgilenip programin ismini sadece yazarsaniz cok memnun olurum.eger gunluk 1000 mail atmazsam fenerli olayim.bundan daha buyuk kufur olurmu arkadaslar.en iyi fenerasyon uyesi mezarlikta olani.hic olmazsa kurda kusa yem olur..
13sayfa geri git orda koskacaman resim var tikaly yazior acildimi ver e-mailini yola
FENERASYONPROTESTO FORMU
1|BURAYA TIKLAYIN
2| E-MAIL ADRES EKLEYIN
3| LÜTFEN GÖNDERiN
Son Durumu E-Mail gönderdikden sonra acilan sayfadan ögrenebilirsiniz.
Su sekilde belirtiliyor: Su ana kadarxxxxx E-Mail gönderildi! Tesekkürler.

ve 1. Hazirana kadar devam.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
-
-
arkadaslar hep ayni e-mail adresden göndermiyorsunuz degilmi ?
söyle acikliyim. Bir giriste elimdeki 20 mail adresden gönderiyorum ve ayni adresi ard arda kullanmiyorum.
Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
söyle acikliyim. Bir giriste elimdeki 20 mail adresden gönderiyorum ve ayni adresi ard arda kullanmiyorum.
Su ana kadar 93 farkli e-mail adresinden yolladim.
Bi sorun çikmaz ins.
Yorum
-
İlk olarak oflu144 tarafından gönderildiİlk olarak sanatik tarafından gönderildi
Su ana kadar 93 farkli e-mail adresinden yolladim.
Bi sorun çikmaz ins.
yok oflu farkli e-mail adressden gönderilmesi cok önemli alicilar hep ayni kisiden geldigini sanmasin ve ciddiye alinsin diye."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
Arkadaslar bir eylemin gücü açisindan protestoyu baslatmak ve sürdürmek kadar ayni anda, alinan tek bir kararla bitirmek de önemlidir. Federasyona protesto yürüyüslerimizi 3 sehirde gerçeklestirdik, protesto metnimizi yayinlayip tüm basin mensuplarina gönderdik. Sizlerin destegiyle yeteri kadar geri dönüs aldik. Protestolarimiz medyada gerektigi kadar da yer buldu. Artik medya kuruluslarina mail gönderme isini noktaliyoruz, bundan sonraki protestomuzda yine ayni etkiyi alabilmek için ve ciddiye alinmak için su andan itibaren yarattigimiz mail trafiginin biçak gibi kesilmesi lazim. sanatik kardesime hazirladigi mükemmel mail formu için tesekkür ediyorum, bir sonraki eylemde kullanilmak üzere formu su andan itibaren yayindan kaldirirsan sevinirim kardesim."... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum