Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tesislerin Adi TRABZONSPOR olsun

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi

ahmet abi sorumu tekrarliyorum

o zaman biz neden Trabzonda yasayipta feneri gsyi bjkyi tutan trabzonlu gençlere kiziyoruz onlarinda babasi dedesi fenerliymis iste.çocuklarin suçu ne?

tigin kardesim, evet bir zamanlar Trabzon Sporun kurulmadan önceki dönemlerde dogrudur istanbul takimlarini tutuyordu büyüklerimiz. Hatta söyle söyliyeyim karadenizin çogu fenerliymis malesef. Ama dedigim gibi ortada Trabzon Spor yokmus hemde sehirde idmanocagi ve digerleri arasinda muhtesem bir bölünmüslük ve rekabet varmis. Ama altini çizeyim onlar Trabzon Spor dan yoksun büyümüsler o heyecani güzelligi yasamamislar ta ki kuruluncaya kadar. Ama simdi öylemi Trabzon Spor gerçegini görmeyen kabullenmeyen kompleksli istanbul hayranlarina hak verme gibi bir durumumuz söz konusu olamaz.
    İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• BIZ SAMPIYONLUKLARI PARAYLA KAZANMADIK

ONURUMUZLA ASKLA.

Yanlis anlasildigimi düsünüyorum. Yazim tekrar okunursa ayni fikirde oldugumuzu göreceksin.

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi
        İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
        İlk olarak tigin tarafından gönderildi

o zaman biz neden Trabzonda yasayipta feneri gsyi bjkyi tutan trabzonlu gençlere kiziyoruz onlarinda babasi dedesi fenerliymis iste.çocuklarin suçu ne?

Bak güzel Hasanim,bu resim benim çok hosuma gittimi zannediyorsun?Ama belliki adamin buna ihtiyaci varmis!...Soruna gelince;Çocuklarin babalarinin,dedelerinin zamaninda Trabzonspor yoktu.Aradaki fark bu!...Simdi bu takim var ve hiç kendini yormadan bu çocukalar efsane bir takimin taraftari olma ayricaligina sahipken; sen tutup Istanbul takimlarini tutarsan o zaman o çocuk suç islemis oluyor.Babalarinin dedelerinin zamaninda sahada kim güçlü ise,kim daha iyi oynarsa o kazaniyordu ama simdi durum farkli,güçlü zayifi eziyor.otomatikmen burdan takim tutarken bunu bile düsünmeleri yetecektir.Ayrica o babalar; çocuklarina Trabzonsporun efsanesinianlatmadiginimi zannediyorsun?Buna ragmen bu çocuklar giderezikleri tutarsa o zaman iste bu tamamen komplekse girer...

iste ahmet abi seninde dedigin gibi Trabzonspor varken gidip fenerliyim demek kompleksin ta kendisidir. yani mayin yaptigi bu durumun ta kendisidir.

Akbasoglu kaç yasinda?O ne diye gitti Fener'in alt yapilari ile ugrasti o kadar?Onun zamaninda Trabzonspor yokmuydu?Mehmet AliYilmaz bitik bir adamdir.Allah rahmet eylesin...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
          İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Bak güzel Hasanim,bu resim benim çok hosuma gittimi zannediyorsun?Ama belliki adamin buna ihtiyaci varmis!...Soruna gelince;Çocuklarin babalarinin,dedelerinin zamaninda Trabzonspor yoktu.Aradaki fark bu!...Simdi bu takim var ve hiç kendini yormadan bu çocukalar efsane bir takimin taraftari olma ayricaligina sahipken; sen tutup Istanbul takimlarini tutarsan o zaman o çocuk suç islemis oluyor.Babalarinin dedelerinin zamaninda sahada kim güçlü ise,kim daha iyi oynarsa o kazaniyordu ama simdi durum farkli,güçlü zayifi eziyor.otomatikmen burdan takim tutarken bunu bile düsünmeleri yetecektir.Ayrica o babalar; çocuklarina Trabzonsporun efsanesinianlatmadiginimi zannediyorsun?Buna ragmen bu çocuklar giderezikleri tutarsa o zaman iste bu tamamen komplekse girer...

iste ahmet abi seninde dedigin gibi Trabzonspor varken gidip fenerliyim demek kompleksin ta kendisidir. yani mayin yaptigi bu durumun ta kendisidir.

Akbasoglu kaç yasinda?O ne diye gitti Fener'in alt yapilari ile ugrasti o kadar?Onun zamaninda Trabzonspor yokmuydu?Mehmet AliYilmaz bitik bir adamdir.Allah rahmet eylesin...

AKBASOGLU'DA. ONADA ALLAH RAHMET EYLESIN.
          <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

• EvetAhmet abi MAY bitik bir adamdir benim ve bütün Trabzonsporlularin gözünde bitmistir.Artik gitsin mensubu oldugu camianin onursal baskanligi için ugrassin hatta fenerin çalismasi süren kapalisinin masraflarini üstlensin belki o tribüne onun ismini verirler.
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Tigin, Akbasoglu diyorum????????????

Bu adam Trabzon yönetimine girmeseydi; Fenerbahçe 2000 derneginden ya da kurul üyeliginden istifa edecekmiydi?Bazi arkadaslarimiz Fenerden istifa edip; bizim takima geldigi için gurur duyduklari Akbasoglunu;neden Trabzonspor yönetimine Atay Aktug'un listesi kazandiktan sonra istifa ettigini kendine sordumu?Madem o kadar Trabzonsporluydu; neden seçimlerden önce istifa etmedi?Trabzona hizmet için yönetim kuruluna seçildikten sonrami aklina geldi?Kendisi çok degerli bir insan olabilir,kisiligine saygi duyarim ama MAY'a gösterdiginiz bu tepkiyi one neden göstermediginizi açikcasi yadirgiyorum.Bunuda ikiyüzlülük olarak nitelendiriyorum.Bazi arkadaslarimiz agir oldu diyorlar ama benim için öyle!...Ikisi arasinda bir fark yok!...
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Abi akbasoglu kim May kim birinin ismini ben yönetici olunca duydum digeri ise bizim onursal! baskan tesislere adi verilmis Trabzonspor deyince akla gelen Trabzonsporla ilgili her platformda adi geçenbiri.Mayin bu kadar tepki almasi çok normal az bile.Söyle örnek vereyim su siteye üye olupta 10 mesaj yazan biri çikip dese ben fenerliyim hiç sasirmam ama mesela adminlerden biri deseki ben fenerliyim sanirim herkes sok olur ve tepkide korkunç olur.umarim anlatabilmisimdir.zaten konu akbasoglu degil.Burda bir ayip var ve o ayipta tesislerin adi degistirilerek bir nebzegiderilmeli.
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• ÖNEMLI:

Arkadaslar Mehmet Ali Yilmaz cehennemin dibine gitsin önemli degil. Ama orada elinde olan forma parma formasidir. Yani fener formasi olmadigi her halinden belli. Hiç bu konunun Pazartesi gündeme oturmasinin nedenlerini düsündük mü? Acaba Trabzonspor camiasinin ve taraftarinin bu hakem rezilliginiunutmasi için farkli bir gündem olusturulmaya çalisiliyor olabilir mi? Yani yeni bir oyuna gelmeyelim. Mehmet Ali Yilmaz trabzonspor tarihinden çiksin ama bugün bu sekilde ortaya çikacak kadar aptal bir adam degildir. Umarim yanlis bir gündemle taraftarimiz oyalanmiyordur. May in her zaman ifadesi alinir. Gün serefsiz fener camiasina ve papila'ya hesap sorma günüdür.Edited by: mr.fa
                  Biliyoruz
                  Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
                  Toprak çökecek
                  Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
                  \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
                  Gidelim
                  Yildizlarin çok oldugu
                  Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Tigin, Akbasoglu diyorum????????????

Bu adam Trabzon yönetimine girmeseydi; Fenerbahçe 2000 derneginden ya da kurul üyeliginden istifa edecekmiydi?Bazi arkadaslarimiz Fenerden istifa edip; bizim takima geldigi için gurur duyduklari Akbasoglunu;neden Trabzonspor yönetimine Atay Aktug'un listesi kazandiktan sonra istifa ettigini kendine sordumu?Madem o kadar Trabzonsporluydu; neden seçimlerden önce istifa etmedi?Trabzona hizmet için yönetim kuruluna seçildikten sonrami aklina geldi?Kendisi çok degerli bir insan olabilir,kisiligine saygi duyarim ama MAY'a gösterdiginiz bu tepkiyi one neden göstermediginizi açikcasi yadirgiyorum.Bunuda ikiyüzlülük olarak nitelendiriyorum.Bazi arkadaslarimiz agir oldu diyorlar ama benim için öyle!...Ikisi arasinda bir fark yok!...

MAY NEYSE AKBASOGLUDA AYNIDIR. PARA BABASI. ARMATÖR. LIMAN ISI OLMASAYDI YÖNETIME GIRERMIYDI ACABA.

AMA SU AN KONU MAY ISE, ONURSAL BASKANLIGI ALINSIN TESISLERDEN ISMI SILINSIN. ACIL EYLEM PLANIMIZ BUDUR. SIRA AKBASADA GELECEK...AÇIK BEKLIYORUZ...
                    <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

• İlk olarak A-LeeCool tarafından gönderildi

96 yilinda Trabzonsporumuz için sehit olan kardeslerimizin ismi olsa çok anlamli olacagi fikrindeyim...

Imza.

Özkan Sümer adi neye istinaden ortaya atildi bilmiyorum. Ama sahsen ben kabullenemem. Ö. Sümer olacagina Tecavüzcü Coskun adini versek daha iyidir.Edited by: Poetricus

Yorum

• İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi

ÖNEMLI:

Arkadaslar Mehmet Ali Yilmaz cehennemin dibine gitsin önemli degil. Ama orada elinde olan forma parma formasidir. Yani fener formasi olmadigi her halinden belli. Hiç bu konunun Pazartesi gündeme oturmasinin nedenlerini düsündük mü? Acaba Trabzonspor camiasinin ve taraftarinin bu hakem rezilliginiunutmasi için farkli bir gündem olusturulmaya çalisiliyor olabilir mi? Yani yeni bir oyuna gelmeyelim. Mehmet Ali Yilmaz trabzonspor tarihinden çiksin ama bugün bu sekilde ortaya çikacak kadar aptal bir adam degildir. Umarim yanlis bir gündemle taraftarimiz oyalanmiyordur. May in her zaman ifadesi alinir. Gün serefsiz fener camiasina ve papila'ya hesap sorma günüdür.

Belki de sen haklisindir, kimbilir?!..Edited by: Poetricus

Yorum

• az önce yönetimden bir abimizle konustum. mehmet ali yilmaz bu açiklamalari yalanlayan bir basin açiklamasi yapmis. ama bu açiklamalar arastirilip gerekli islemler yapilicakmis.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

Ö. Sümer olacagina Tecavüzcü Coskun adini versek daha iyidir.

Özkan Sümer i sevmeyebilirsin, tesislere adinin verilmesini de istemeyebilirsin.. ama kurdugun su cümlenin tek kelimelik bir karsiligi var; TERBIYESIZLIK!...
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ne çabuk gaza geliyorsunuz be kardesim....

Buyrun okuyun
                              ------------------------------------------

Trabzonspor Onursal Baskani ve Devlet eski Bakani Mehmet Ali Yilmaz, Fenerbahçe Alt Yapi Dernegi Dergisi'nin Nisan ayi sayisinda çikan röportajinda yer alan ifadelerin saptirildigini söyledi.
                              Konuyla ilgili olarak bugün yazili bir açiklama yapan Mehmet Ali Yilmaz, derginin Fenerbahçe-Trabzonspor maçi öncesi yapmak ve gündeme çikarmak istedigi röportajdaki hedefin geçmise yönelik yasananlarin gündeme gelmesi olarak degerlendirdi.
                              "Fenerbahçe formasi da bana röportajda hediye edilip centilmenlik adina çekilen bir görüntüden öte degildi" diyen Yilmaz, "Trabzonspor'un en çok birlige, dirlige tüm güçlerin haksizligina karsi birlestirmeye ihtiyaci oldugu dönemde çetelerin oyunu baslamistir. Bugün gündem, Trabzonspor'a karsi Fenerbahçe karsisinda yapilan büyük haksizlik, alin terinin çalinmasi ve bu haksizligin sebebi federasyon ve baskan Levent Biçakçi'dir. Bu gündemi kimse degistiremez. Federasyon ve Biçakçi'nin istifaya davet edildigi bir anda gündemin Trabzonspor kendi degerlerini yok etme oyununa dönüstürülmek istenmesine karsi çok dikkatli ve uyanik olunmalidir" dedi.
                              "Ben Fenerbahçeliyim, bunu da kimseden gizlemiyorum" seklinde bir ifadesi olmadigini kaydeden Yilmaz, "Trabzonspor Süper Lig'de olmadigi dönemde Trabzonlu herkes kuskusuz bir takim tutuyordu. Saptirilan ifadelerle sahsimin eger Trabzonsporlulugunu tartisanlar ve tartismaya açmak isteyenler oyununa gelenler varsa, varsin o zaman onlar Trabzonsporlu olsun biz olmayalim.
                              Her Trabzonlu, Trabzonsporlu biliyorki, sahsima 'Gel Baskan ol' denmis ve bu görevi çagrilmisimdir. Seve seve de kabul etmisimdir. 20 yila yakin Trabzonspor'a baskan olarak camia ile birlikte hizmet yapan, sampiyonluklar sevinci yasayan Trabzonlu olmaktan sadece spor alanlarinda degil her alanda büyük gurur duyan, Trabzon Miletvekili olarak Devlet Bakanligi yapan, Trabzonspor Onursal Baskanligi gibi ulvi bir görevi üstlenen sahsimin yarin Fenerbahçe baskani olmak gibi de bir düsüncesi olamaz. öyle bir talebim de" ifadesinde bulundu.
                              Yilmaz, dogdugu topraklarin ve hizmetlerinin ortada oldugunu ifade ederek sunlari söyledi:
                              "Ama yillar önce Fenerbahçe Baskanligi için sahsima defalarca teklif yapildigi ve bu teklifi benim kabul etmedigim dogrudur. Bu da herkes gibi Trabzonspor camiasi tarafindan iyi bilinmektedir. Ayrica açiklamalarimda Trabzonspor Teknik Direktörü Senol Günes'i rencide etmek gibi bir düsünce söz konusuda degildir. Senol Günes'in bir dönem Fenerbahçe'den teklif aldigi hatta görüsme yapildigi o dönemde medyaya da yansimistir. 1995-96 tarihinde Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadi'nda Fenerbahçe'ye maglup olarak kaçirdigi sampiyonlugun nedenlerini herkes iyi biliyor. Fenerbahçe'nin o dönemki baskani Ali Sen'in sonradan yaptigi bir açiklamada, 'Bir tasla sampiyonlugu aldim. Mehmet Ali Yilmaz Baskan olmus olsa idi sampiyonlugu alamazdim' ifadeleri de kaçan sampiyonlugun saha içi ve saha disi nedenleri de detaylari ile medyaya yansimistir. Yillar önce Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupasi maçinda Teknik Direktör Otto Bariç'in sirtina yabanci bir madde geldigi gerekçesi ile kendini yere atmasi ve sonucunda dönemin baskani Ali Sen'nin takimini sahadan çekerek galip gelmek istemeyi hedeflerken Fenerbahçe'nin hükmen maglup olmasi kupalardan bir yil men cezasi almasi baskanligim dönemimde el birligi ile ortaya serdigimiz kararli tutumumuzla olmustur. Türk spor kamuoyu sunu iyi biliyor ki Mehmet Ali Yilmaz'in Trabzon ve Trabzonsporlulugu'nu tartismaya bugüne kadar hiç kimsenin gücü ve fikri yetmemistir. Bundan sonra da yetmeyecektir".
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• may; ne derse desin artik, mizrak çuvala sigmaz. fenerbafçeliligi yakin çevresindeki herkesin malumudur. fenerlilerin dergisine fenerbahçe formasi için poz vermeyi "nezaketin geregi" olarak yorumlayan bir kisiye sunu da sormazlar mi; o nezaket duygunuz bir sporcumuza "yamyam" derken neredeydi?

badaloglu kardese de sunu söylemem gerekiyor; metin akbasoglu'nu tanimam etmem. ama son maç sonrasi yaptigi açiklamalari okumadiniz heralde. söyledigi herseye imzami koyarim, trabzonsporluluk budur. üstelik unutmayalim ki, sadece simko transferindeki maddi ve manevi katkilari bile akbasoglu'nu may'in çoiok üzerlerine çikarir. ayrica, akbasoglu zurowsky'i de alma sözü vermisti, biz bu sözün takipçisi olalim..derim.

sevgiyle..

Yorum

Çalışıyor...
                                X