Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Şimdi kızıyoz ediyoz ama başkan burda kesin haklı yani...

- Ben tff olsun disiplin kurulu olsun bir tane yaptığımız itirazın kabul gördüğünü hatırlamam..
    bende renkdas... TFF acik acik gösteriyor... "bakin siz bizim icin nesiniz" diye...
    Ama er yada gec hesap verecekler...
    Sitelerindeki anketlerdeki fiyaskolar, tepkilerimiz protestolarimiz fena sekilde dayandirmis bunlara
    daha bitmedi ey TFF daha bitmedi bunun devami´da var
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Trapzone61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      rize de neden oynanmiiyo ?
      orda oynanmasini bende cok isterdim
      orayi yikariz be
      Stad dolup tasar... Sadri Baba´nin kucagina kadar dolacaktir stad hemde

Yorum

• güzel bide stad,,,rizenin stadi kücük ve iyi yanki yapar
        Hattini bil Hattini !!!

Yorum

• Gutierrez'e oylarımızı verelim arkadaşlar..

Yorum

• İlk olarak Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kusura bakma renkdas ama iki kadro ile´de gol yiyecegimiz %100 kesin!
            1. -IBB macinda Umut neden oynamaz ???
            2. -Her iki Maçda Egemen neden oynamaz ???
            Son haftalarda olgunlaşan bir oyunumuz var. Fakat belli başkı aksıyan yönler gözümüze çarpıyor.

Bunların en başında savunma göze çarpıyor Giray ve Egemen takımın en ince bölgesi bu 2 oyuncu, bu sebeptendirki bu 2 oyuncudan birinin kesilmesi lazım diye düşünüyorum. Song tecrübesi ile savunmayı güçlendirir.

Ben Giray Song dedim; fakat bunun en iyisini Şenol Güneş görücektir. Song-Egemen yada Song-Giray olmalı. Egemen-Giray olmamalı! Ve Egemen Manisa maçında cezalı olduğu için, Song-Giray bu maçta kaynaşmalı ve Manisa maçına daha iyi girmeliler.

Teo Umut konusunda ise artık Teo'ya şans vermeliyiz, o şansı vericeğimiz maçta bu olmalı. Engin ve Alanzinho'yu kesmek takımın ahengini bozar. Tek Teo'nun kesebileceği bölgedeki oyuncu ise Umut.

Bende Umut'un oynaması taraftarıyım bu sistemde önemli bir oyuncu; fakat Teo'nunda artık bu maçta oynaması lazım.(Oyuncuyu oynatarak kazanırız)

Manisa maçında ise Engin'in cezalı olduğunu göze alır isek ve Manisa'nında kapanıcağını göze alır isek, Engin'in görevini Alanzinho'ya; Alanzınho'nun bölgesinide Umut'a vererek oynamalıyız.
            En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 02.02.2010, 02:40.
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Tabi trt2 de verirlerse belki o resim yapan bob amca vardı ona denk gelirde resimin bitmesini beklersek 2 yarıya rahat rahat yetişiriz
              hahahaha! ççç barack obama gelsede keser bizim maçı verirler artık, öyle bir tırsmışki adamlar 2 saat özür diledi adamcağız geçen akşam
              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son haftalarda olgunlaşan bir oyunumuz var. Fakat belli başkı aksıyan yönler gözümüze çarpıyor.

Bunların en başında savunma göze çarpıyor Giray ve Egemen takımın en ince bölgesi bu 2 oyuncu, bu sebeptendirki bu 2 oyuncudan birinin kesilmesi lazım diye düşünüyorum. Song tecrübesi ile savunmayı güçlendirir.

Ben Giray Song dedim; fakat bunun en iyisini Şenol Güneş görücektir. Song-Egemen yada Song-Giray olmalı. Egemen-Giray olmamalı! Ve Egemen Manisa maçında cezalı olduğu için, Song-Giray bu maçta kaynaşmalı ve Manisa maçına daha iyi girmeliler.

Teo Umut konusunda ise artık Teo'ya şans vermeliyiz, o şansı vericeğimiz maçta bu olmalı. Engin ve Alanzinho'yu kesmek takımın ahengini bozar. Tek Teo'nun kesebileceği bölgedeki oyuncu ise Umut.

Bende Umut'un oynaması taraftarıyım bu sistemde önemli bir oyuncu; fakat Teo'nunda artık bu maçta oynaması lazım.(Oyuncuyu oynatarak kazanırız)

Manisa maçında ise Engin'in cezalı olduğunu göze alır isek ve Manisa'nında kapanıcağını göze alır isek, Engin'in görevini Alanzinho'ya; Alanzınho'nun bölgesinide Umut'a vererek oynamalıyız.

bu aciklama bana yeter renkdas
                Utandirdin beni yahu

Yorum

• bence defansda ceyhn giray ikilisi oynaması gerekiyor
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kusura bakma renkdas ama iki kadro ile´de gol yiyecegimiz %100 kesin
                    1. -IBB macinda Umut neden oynamaz ???
                    2. -her iki Macda Egemen neden oynamaz ???
                    bencede egemen giraydan daha iyi egemn arada bir hata yapsada girayın lig maçında 4-3 yenildiğimiz gs maçında barosun karsısında hiç bir kafa topu alamaması yetersiz olduğunu gösteriyor. 1000 tane kadro kursam hepsinede egemeni koyarım

gs nası jo yu ve dos santosu ilk maçlarında oynatıyosa bizde teofiloyu oynatmamız lazım belediye maçında
                    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bencede egemen giraydan daha iyi egemn arada bir hata yapsada girayın lig maçında 4-3 yenildiğimiz gs maçında barosun karsısında hiç bir kafa topu alamaması yetersiz olduğunu gösteriyor. 1000 tane kadro kursam hepsinede egemeni koyarım

gs nası jo yu ve dos santosu ilk maçlarında oynatıyosa bizde teofiloyu oynatmamız lazım belediye maçında
                      bende tam aksini düşünüyorum. egemen geçen yıl ki egemen değil bazen oyundan kopuyor diyar maçında yediğimiz gol egemen ve ömerin hatasıydı. giray üzerinde durulması gereken bir oyuncu bu milli takım içinde önemli. gs yeni aldığı oyuncuları oynatmak zorunda elinde forvet yok jo dan başka kim var. santos forvet oymadığı halde forvet pozisyonunda oynadı. ama teo oynamalı ilk 11 de başlamalı artık.
                      SABIR = BAŞARI

Yorum

• Ben maçı bugün biliyorum ya.

Gerçekten de çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

Bu arada rövanş maçı Rize'de oynanacaksa bize Rize yolları görünüyor.

Yorum

• arkadaşLar oLimpiyat stadında bilet için gişeLer varmı ? biletix gişesi yok galiba orada.. ??

Yorum

• İlk olarak miceycan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşLar oLimpiyat stadında bilet için gişeLer varmı ? biletix gişesi yok galiba orada.. ??
                            Gişe var da, yarın için öngörülen hava şartlarında orada kuyruğa girilmez
                            Bileti bugünden almak lazım...

Yorum

• ben trabzonda oturyorum yarın gelicem istanbula da biletixden alsak bileti(internetten) orda nerden temin edicez?

Yorum

• İlk olarak miceycan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben trabzonda oturyorum yarın gelicem istanbula da biletixden alsak bileti(internetten) orda nerden temin edicez?
                                o zaman her şekilde biletix gişesinde kuyruga gireceksin

Yorum

Yükleniyor...
                                X