İlk olarak Bilal ÇUN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 2.Maç | Trabzonspor 6 - 0 Denizli Bld.
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Karadağ06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben tv'den izledim ve bağırıldı Fatih Tekke diye
hatta Gökhan'ın yüzde yüzlük pozisyonu dışarı attığı ataktan sonra
Yorum
-
İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ara tribünlerden "Sivas kümeye" sesleri mi yükseldi, yoksa ben öyle duyduğumu sanarak bizimkiler artık hedefleri iyice küçültmüşler, nelerle uğraşıyorlar dedim.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben de duydum.
Bu noktada problem ne acaba?
Sivas deplasmanına gittiniz mi hiç? Bizim orda yaşadıklarımızı yaşadınız mı ?
O takım o şekilde bu ligde kalmayı hak etmiyor.
PS: "o şekilde" tanımını açmak isterim ama bu konu üzerine fazla konuşmak sinirlerimi geriyor.
Yorum
-
maçtan önce fatih balta arkadaşımıza 6 atarız ve benim için sezon biter dedimelif e ise maç içinde ilk yarı 3 atarız taraftar 2. yarı gol izlemeye gelir dedim ama gelmedi.
maçın 2. golle 3. gol arasındaki nerdeyse 35-40 dakikalık bölüm tam bir faciaydı. tkım o dönemde çok kötü oynadı.
ayrıca işin başından söylemek gerek bu takım kesinlikle bu stoperlerle savunmadan oyun kurmamalı. mümkünse savunmadna biri oyun kuracaksa bu bekler olmalı. dün bu rakip karşısında bile oyun kurmaktan aciz stoperler vardı.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu noktada problem ne acaba?
PS: "o şekilde" tanımını açmak isterim ama bu konu üzerine fazla konuşmak sinirlerimi geriyor.
Şimdi bir de Avni Aker'e gidip Sivas Kümeye demek vardı de mi ?
Adi herifler bunlara gıcık kaptığım kadar hiç bir deplasmanda gıcık olmadım beter olsunlar ...
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu noktada problem ne acaba?
Sivasspor'dan nefret ederim. Hatta sahada gördüğümde yanımda poşet olur, mide bulantısına karşı.
Ama bunları ne diye yazıyorum sana bilmiyorum.
"Ben de" lafında problem varmış gibi algılayan sensin. Herhalde bu yazdıklarımın altında da bir şeyler ararsın.
* * *
Trabzonspor-Sivasspor maçında 90 dakika Sivas kümeye diye bağırılır. Ama 6-0 lık bir maçta bağırılması ne kadar doğrudur ki?Ondan sonra bu tiplere siz bizim rakibimiz değilsiniz vs. diyoruz. Adamları ciddiye alan bizzat bizleriz yahu.
En son ilhan tarafından düzenlendi; 10.01.2010, 19:26.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlışın var maçtaydım öle bişe denmedi
Alınmadığı taktirde, çoğu maçta da bağırılacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Egri oturalim dogru konusalim,senol günesi destekleyen birisiyim.
Hocamiz geldiginden beri takimda zerre kadar gelisme yok ya da ben cok karamsarim.
Bunun daha cok oyunculardan kaynaklandigini düsünüyorum.
Futbolcularimiz beyin olarak sahada degilller....
Gel gelelim dün gece 7'nci dakikada durum 2-0 olunca, maç tamamen koptu. Eğer rakibiniz sizin ayarınızda bir rakip değilse, bu durum futbolcularda, çok büyük konsantrasyon eksikliğine sebep olur.
Yani dünkü oyunu ben de beğenmedim. Ama öte yandan bu oyunu baz alarak da, Şenol Güneş'i eleştiremem.
Ankaragücü maçını bekleyelim. O maçın bahanesi yok.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
Yorum