Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kısaca istifa etsinler bizide eleştirmek için yormasınlar

Yorum

• Bu kadro zaten top oynamıyor sezon başında alın adam dedik üçün beşin hesabı yapıldı sonuç ortada.Hep böyleydiler ersun hocanın gidişi ve şenol hocanın bu kadroyla bu hale düşmesi eee ilk sorumlu kişiler belli arkadaşlar.Yönetimdekiler cebini düşünür.Vizyon sahibi projeyle mağazayla olur evet doğrudur ama sen transfer hamleni yapamazken oğuzhanı amaz ne bilima alperi almassan büyüklükten bahsedersen sonra birde ikide bir taraftarın dikkatni dağıtmak için oynanan berbat kadroyla ve futbolla sırf konu değişmek için şike kupa diye gündem değiştirirsen ve yine tekrar ediyorum sen sezon başında bile bile kadromuz böyle dersen ve nevzat gibi veya sağlam ayakkabı olmayan futboldan anlamayan ne olduğu belirsiz kişieri yönetime alırsan ve paraları çarçur edersen : Allahın bul der bu taraftar hakkıdır her türlü!Ağır konuşurdum ama neyse ayıp olmasın seviyeyi bozmayacağım.Taraftarımız seviyesini bozmadan istifa ediniz ve bir daha Trabzonspor stadına bile gelmeyiniz!
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu gs edebilir ama biz edemeyiz evet eziklik psikolojisi haklısın.Burak yılmaz ve umut bu sezon transfer edilenler arasında ben sadece yabancı oyuncu olarak bakmıyorum bu hususa.Zira 112,2 milyon tl yalnızca 5-6 oyuncuya teminat olarak verilmiş sözleşme sonlarına kadar.Yani 63 milyon dolar.Bizim bütün takım değerimiz 90 milyon tl.Bence kıstas değil ödenen meblağa.Evet bizde bütün dünyada olduğu gibi yabancı oyuncular geliyor ve gidiyor.Bana soracak olursan giden yerli daha çok asıl problemi de onlar yarattı zaten.Bakın kendinizi başkanın yerine koyun.Burada sallamak inanın çok kolay.Siz yarın başkan olun istesek neler buluruz neler.Önemli olan bunlardan birşey olmaz amannnn istifa etsinlerde bizim adamlar gelsin yerine,kulüpten biz de nemalanalım.Bu adamları bir an evvel göndersekte kurtulsak gözüyle bakarsak.Yarın başka bir başkan geldiğinde bu sefer diğerleri sazı eline alır.Yok bu başkanda şöyleydi böyleydi.Kaybeden Trabzonspor olur her zamanki gibi.Spesifik olalım hem ekonomik olarak hem de sportif başarı olarak hakikaten başarılı diyebileceğimiz bir başkanımız var.Siz o zaman sadri beyin art niyetli Trabzonspor düşmanı olduğunu düşünüyorsunuz.Siz de biliyorsunuz başkan birçok değişiklik yapacak ama eli kolu bağlı.Trabzondaki dinamikler buna fırsat vermiyor.Ne demek istediğimi anladınız...

Şimdi senin antep veya diğer anadolu klupleri gibi taraftarın yok.BizimTrabzonsporumuz hepimizin sporudur.Bizimkiler daha afirakadan ucuza yetenekli oyuncu da bulamaz.O da yok bunlarda.Ekonomik şartları sadri başkan oluştursa da ben iyi niyetli olduğuna şüphe ederim.Başkan icraat adamı değil.Gidenlerle yerine gelenlere bakarsak yönetim son bir kaç sezon trabzonsporu zayıflatmıştır.Yani yönetim sezon başında bile blie bu dandik kadroya sağlam oyuncu almamıştır.Yönetim tabi ki gitmelidir.Taraftar bas bas bağırdı buralarda.Alperi alacaksın güzel de bir yabancı alacaksın ahanda janko geldi demekle olmaz o işler.Kadronda giden oyuncuların sayısı çok fazla ve en iyi oyuncularını kaybetmişsin onu geçtim o oyuncular gitmeden önce zaten kadrona sağlam nokt atışı takviyeler gerekiyordu.Takımı bitiren yönetim olmuştur beraberinde de şenol hocayı bir defans malzemesi olarak kullanıp taraftarın önüne atmıştır sanki kadromuz çok iyi ya.Hoca da sezon başı bu kadroyla çalışmaması gerekiyordu bunu bile bile kabul etti konuşucaktı aslanlar gibi yönetimle ilgili şimdi o da suçlu malesef!
        "Annuit cœptis"

Yorum

• PAULO HENRIQUE: 4 milyon Euro’ya alındı, 5 sezonluk sözleşme imzalandı. 800 bin Euro alacağı son sezon hariç garanti ücreti 700 bin Euro. İlk 6 haftada 267 dakika oynayıp 1 gol attı. 7 haftadır bekliyor.

MAREK CECH: 1 milyon Euro bonservisle transfer edildi. Garanti ücret olarak kulüpten 800 bin Euro alıyor. Geride kalan 13 haftada 1 dakika bile süre almadı.

ROBERT VITTEK: Bonservisine 600 bin Euro ödendi. Yıllık garanti 1.100 milyon Euro ücret alıyor. İlk 2 hafta 131 dakika oynadı, 1 gol attı. 11 haftadır yok

VOLKAN ŞEN: 3.6 milyon Euro’ya alındı. Garanti ücreti 1 milyon 150 milyon Euro. 13 haftada sadece 2 kez ilk 11’e girdi, 5 maçta 188 dakika süre aldı, 1 gol attı.

HALİL ALTINTOP: Bedelsiz geldi ancak yılda 1 milyon 150 milyon Euro garanti ücretinin yanı sıra maç başı 10 bin TL alıyor. 10 maçta 661 dakika oynadı. 1 gol, 1 asisti bulunuyor.

ONDREJ CELUTSKA: Bonservisi için 900 bin Euro verildi. Garanti ücreti 350 bin Euro. 13 haftada sadece 6 maçta forma giydi.

MUSTAFA YUMLU: Altyapıdan A Takım’a çıktı. Aldığı garanti ücret 388 bin TL. 9 maçta ilk 11’de şans buldu.

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yani 3 yabancı ile mi bu sorun ortaya çıktı abi komik duruma düşüyorsun kaldı ki 1 tanesi jebrn vittek cech bunlar kadroda yok ikisi gönderilecek bekliyor.Aktif oynayan yabancı sayısı aynıdır.Kaldı ki buradaki sorun bence oyuncu kalitesinde değil.Kim yeteneksiz adi teneke?Adrian mı?Yosa şampiyon olduğumuz yıl oynayan colman mı?Sapara?Antepte bile ne yaptığını gördük.Soner?Buradaki herkes genç yetenek alınmalı dedi.Zokora?Janko?Bamba?aslında bu oyuncular gerçekten kaliteli ama bu oyuncuların bir sistemi bir hedefi morali osu busu herşeyi eksik.Sorarım size o halde beşiktaştaki futbolcular çok mu kaliteli bizim takım oyuncularımızdan?Ya eskişehir?Bursa takımı bizim kadroyla kendi kadrolarını takas etmek istesek bakmadan imzalarlar.Gs nin peşinde nal toplamamızın sebebi:Ekonomik olarak kulübe ne katkın var abi?Bir sor kendine?gs taraftar sayısı 40 milyon.Senin?7-8...Demekki bizim çok daha destek olamamız lazım.Ne kadar abi ne kadar katkın?Başkan ne yaptı peki?Yıllık 12 milyon dolara kadar sabit gelir sağlayabilecek hes projesi yapıp bu kulübe kattı sırf yarışabilmeliyim diye.Taraftara da laf atmadı.Bu proje uefa tarafından ve bir çok avrupa takımı ve kanalı tarafından gündeme alındı ve herkes tebrik etti.Peki taraftar olarak sen ne yaptın abi?Sorun teknik heyet ve yöneticilerin bir kısmında bunu herkes biliyor.Bu transferleri sadri başkan yapmıyor.Teknik heyet yöneticilere bildirir.Onlar raporlar bana iletir ben de onayı veriririm dedi adam.Ben anlamam futbolcudan onu şenol hoca ve ekibi anlar dedi.Neyse abi.Ahhhh ahhh bu takımı bu kadar sevseydim hiç uğraşmazdım ya.Kanım,canım olmuş bu takım doğduğumdan beri...
            1- Gs 10 yabancı ile şampiyon oldu...... Biz 13 yabancı ile nal topluyoruz....TakımEbue kadar , Ufalusi kadar fayda sağlayan bir yabancı varmı.... ( Ebouenin bonservisi 3 milyon euro bu arada )

2-Başkan olma gibi iddiam yok hiç bir zamanda olmadı ama olsam 5ten fazla yabancıya asla müsade etmezdim....

3-devre başında gönderilen 2 Brozekleri saydığımızda 15 tane yabancımız vardı.... 15 yabancısı olan bir takım ligde toplaması gereken puanların yarısını bile alamamışsa bu yeterince başarısızlık değilmidir...

4-Klübe ne katkın var diyorsun.... Tabiki milyon dolarlar vermiyorum... Ama 1 ayılı sürede köye gideceğim zaman elektrik faturamdan önce Trabzonspor aidatımı yatıracak kadar takımımı düşünen bir insanım bence sui zanda bulunmayın....

5-Ben Sadri Şeneri de desteklemiyorum... Şenol Güneşide.... Trabzonsporluyum sadece... Kişiler geçici takımımı kalıcıdır....O yüzden başarısız olduğuna inandığım herkesi eleştiririm....bu çok doğal...

6-Sadri Şener klübün en erken 5 yıl sonra gelir getirebileceği Hes projesini konuşurken takıma son 2-3 yılda yaptırdığı 100 milyon lira borcuda açıklasın lütfen.... neredeyse madalya takmamızı bekliyordu....

Sonuç oalrak takımda en dipten başa kadar sorunlar yumağı var.. bunları görmezden gelemeyiz gelmiyoruzda zaten...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Benim icin üzülme" dizisinde Trabzonsporun adi gectigi icin yapimcidan para istiyen Trabzonsporun yönetimini kiniyorum...

Akil var mantik var... Ayni hatayi moskovanin sifresi filmindeki avni aker sahnesi icin yapmistilar...

Allah sizi bildigi gibi yapsin...
              bunların beyni mi sulanmış nedir anlamadım ihanet eder gibi arkadaş ayıptır daha neler böyle biraz daha devam ederse hem vallahi hem billahi bırakacağım bu takımı (elimde olsa şu an bırakırım) geçen babama kızdım nerden bulaştırdın beni bu takıma diye.... hakan calhaoğluna 250.000 avro verirlerken bu kadar düşünmüyorlar kulüp menfaatlerini dizi ne kadar verecekmiş yekün neymiş biz toplayalım bari 10.000 mi 20.000 mi topunuzun allah belasını versin inşallah tezelden terk-i trabzon diliyorum sizin için....

Yorum

• imza......

Yorum

• Lige 13 , Avrupada 2

oynadığımız 15 maç....

Attığımız gol 13....

Yediğimiz 12....

Averajımız rakamla ve yazı ile 1 ( bir ) sadece 1.....

Eserinizle gurur duyun Sayın Şener ve ekibi.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Stadyum projesini gereksinimlerimizi karşılayacak şekilde yaptırın. Millete yapılmış beğenilmemiş basit bir projeyi Trabzonspor'a yamamaya çalışmayın
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• stadyum mu ne stadı?

Bizim yaşlardakilerin arkadaşların uzun yıllar gençlerin hiç görmediği şampiyonluk gibi olur bu proje....Baksanıza başkan da vazgeçmiç projeden....

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        PAULO HENRIQUE: 4 milyon Euro’ya alındı, 5 sezonluk sözleşme imzalandı. 800 bin Euro alacağı son sezon hariç garanti ücreti 700 bin Euro. İlk 6 haftada 267 dakika oynayıp 1 gol attı. 7 haftadır bekliyor.

MAREK CECH: 1 milyon Euro bonservisle transfer edildi. Garanti ücret olarak kulüpten 800 bin Euro alıyor. Geride kalan 13 haftada 1 dakika bile süre almadı.

ROBERT VITTEK: Bonservisine 600 bin Euro ödendi. Yıllık garanti 1.100 milyon Euro ücret alıyor. İlk 2 hafta 131 dakika oynadı, 1 gol attı. 11 haftadır yok

VOLKAN ŞEN: 3.6 milyon Euro’ya alındı. Garanti ücreti 1 milyon 150 milyon Euro. 13 haftada sadece 2 kez ilk 11’e girdi, 5 maçta 188 dakika süre aldı, 1 gol attı.

HALİL ALTINTOP: Bedelsiz geldi ancak yılda 1 milyon 150 milyon Euro garanti ücretinin yanı sıra maç başı 10 bin TL alıyor. 10 maçta 661 dakika oynadı. 1 gol, 1 asisti bulunuyor.

ONDREJ CELUTSKA: Bonservisi için 900 bin Euro verildi. Garanti ücreti 350 bin Euro. 13 haftada sadece 6 maçta forma giydi.

MUSTAFA YUMLU: Altyapıdan A Takım’a çıktı. Aldığı garanti ücret 388 bin TL. 9 maçta ilk 11’de şans buldu.

En büyük sıkıntıbu bence.

O paralarla neler yapılır neler..

Yorum

• Sportif yönden çok yanlışlarınız var ama bu dönem istifa dönemi değil...
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• ben varım, beni alsınlar yönetime , eğer bu takımı 3 yılda sınıf atlatmazsam taksimde asın beni...yapılan yanlışlar ortada, çare belli ama

bunu uygulayacak insan yok ortada...
                            Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi senin antep veya diğer anadolu klupleri gibi taraftarın yok.BizimTrabzonsporumuz hepimizin sporudur.Bizimkiler daha afirakadan ucuza yetenekli oyuncu da bulamaz.O da yok bunlarda.Ekonomik şartları sadri başkan oluştursa da ben iyi niyetli olduğuna şüphe ederim.Başkan icraat adamı değil.Gidenlerle yerine gelenlere bakarsak yönetim son bir kaç sezon trabzonsporu zayıflatmıştır.Yani yönetim sezon başında bile blie bu dandik kadroya sağlam oyuncu almamıştır.Yönetim tabi ki gitmelidir.Taraftar bas bas bağırdı buralarda.Alperi alacaksın güzel de bir yabancı alacaksın ahanda janko geldi demekle olmaz o işler.Kadronda giden oyuncuların sayısı çok fazla ve en iyi oyuncularını kaybetmişsin onu geçtim o oyuncular gitmeden önce zaten kadrona sağlam nokt atışı takviyeler gerekiyordu.Takımı bitiren yönetim olmuştur beraberinde de şenol hocayı bir defans malzemesi olarak kullanıp taraftarın önüne atmıştır sanki kadromuz çok iyi ya.Hoca da sezon başı bu kadroyla çalışmaması gerekiyordu bunu bile bile kabul etti konuşucaktı aslanlar gibi yönetimle ilgili şimdi o da suçlu malesef!

Bu yazdıklarına kendin inanıyorsan sözüm yok.Yazını baştan bir daha oku şuana kadar olana ve şuanki duruma bak.Yazdıklarınla çelişiyorsun.Diyorum ya dert başka..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1- Gs 10 yabancı ile şampiyon oldu...... Biz 13 yabancı ile nal topluyoruz....TakımEbue kadar , Ufalusi kadar fayda sağlayan bir yabancı varmı.... ( Ebouenin bonservisi 3 milyon euro bu arada )

2-Başkan olma gibi iddiam yok hiç bir zamanda olmadı ama olsam 5ten fazla yabancıya asla müsade etmezdim....

3-devre başında gönderilen 2 Brozekleri saydığımızda 15 tane yabancımız vardı.... 15 yabancısı olan bir takım ligde toplaması gereken puanların yarısını bile alamamışsa bu yeterince başarısızlık değilmidir...

4-Klübe ne katkın var diyorsun.... Tabiki milyon dolarlar vermiyorum... Ama 1 ayılı sürede köye gideceğim zaman elektrik faturamdan önce Trabzonspor aidatımı yatıracak kadar takımımı düşünen bir insanım bence sui zanda bulunmayın....

5-Ben Sadri Şeneri de desteklemiyorum... Şenol Güneşide.... Trabzonsporluyum sadece... Kişiler geçici takımımı kalıcıdır....O yüzden başarısız olduğuna inandığım herkesi eleştiririm....bu çok doğal...

6-Sadri Şener klübün en erken 5 yıl sonra gelir getirebileceği Hes projesini konuşurken takıma son 2-3 yılda yaptırdığı 100 milyon lira borcuda açıklasın lütfen.... neredeyse madalya takmamızı bekliyordu....

Sonuç oalrak takımda en dipten başa kadar sorunlar yumağı var.. bunları görmezden gelemeyiz gelmiyoruzda zaten...
                                Abi yapma allah aşkına yapma sadri şener benim babamın oğlu değil,şenol hoca da keza ya da başkası...Bu söylediklerin gerçekten sırf eleştirmek için eleştiri.Bana de ki sadri başkan neden bu durumda şu masaya yumruğunu vurmuyor ben de söyleyeyim.Sportif başarıyla 100 milyon tl borcun ne alakası var.Abicim senin en başta dağıtıldı dediğin kadroyu kuran da bu adam.Başkası gelip kurmadı.Fb nin Gs nin Bjk nin borçlarına bak.En önemlisi Türkiye'nin borcuna bak.Ama ne diyoruz ekonomik olarak gelişiyoruz.Bu ülkenin GSYİH 732 milyar dolar kamu borç stoku 187 milyar tl özel sektör borcuyla takriben 520 milyar dolar.Kulüp 5 sene öncesine göre kat be kat büyüdü bunu herkes görüyor.Nominal değerlere bak.Sportif başarı için teknik heyettir en başlıca sorumlusu yönetim ise sportif başarıyı sağlamayan teknik heyeti anlaşmayla bertaraf eder.Biz de diyoruz ki sprotif başarısı olamayan teknik heyeti gönderemiyor.Sorunlar her geçen gün daha çok büyüyor.Buna eklenen basiretsiz bir kaç yönetici de olunca sonuç bu.Kulubün yönetiminde bence sorun yok.Sorun sportif başarıda yani teknik heyet ve futbolcularda.Şenol güneş çıksın desin bakalım ben bu tarz bir rapor verdim yönetim bu raporumu gerçekleştirmedi.N'doye olayı başkan rezil olmak pahasına kendisi gitti almaya anlaşıldı.Sonra ne oldu küçük bir meblağ için şenol güneş hayır o kadar para verecek lükse sahip değil ts almayın vazgeçin dedi.Bunu dedikten sonra başkan ne yapsın daha?Allah aşkına ya gerçekten samimi olun...

Yorum

Çalışıyor...
                                X