Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takim sampiyonluga gidiyor, siz elestiri pesindesiniz.. bu basligi görmek istemiyorum su 13 hafta !!
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Konuşma meraklısı başkanımız yüzünden Trabzonspor manevi şahsiyeti yara alıyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tamam her takım bize karşı ayrı bir direnç gösteriyor ama bu açıklamalrdan sonra kayseri maçı daha zor geçecek gibi, başkan haksızmı sonuna kadar haklı ama bence yeri ve zamanı değildi...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• başkan konuşsa suçlu konuşmasa suçlu velhasıl
          TRABZONSPOR a başkan olmak zor iş?
          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
          NORTHERNER
          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Konuşulacak şey var konuşulmayacak şey var.Sadri Şener işler iyi giderken birilerine de laf sokarak esprili açıklamalar yapıyordu.Ama alınan kötü sonuçlar karşısında onun da eli ayağına dolandı anlaşılan.Hiç yapmaması gereken açıklamalar yaptı, Kayserispor bizim maçtan puanla ayrılırsa bunun başlıca nedeni Sadri Şener olacak.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim de gergin geçeçek maçlardan galibiyetle ayrılmamız çok zor.

Bunu Ankaragücü ve Antalyaspor maçlarında gördük.

Özellikle kendi sahamızda futbolcuların üstünde büyük bir baskı oluyor.
              İyi de Antalya'yı bu kadar konsantre oynatan şey neydi..veya Eskişehir'i..başkan bildiğim kadarıyla bir açıklama yapmamıştı bu maçlardan önce..

Demek ki takımlar zaten varını yoğunu ortaya koyuyor..şimdi Kayseri bu açıklamalar olmasaydı gelip burda yatacak mıydı bize..extra motivasyon denilen şeyin fazlası vardı Antalya'da..

Şenol hocamın bir sözü var..Aykut Kocaman şahsında fener ve tüm diğer takımlara;"eğer fbnin başarısı bizim başarısızlığımızdan geçiyorsa,fb bitmiş demektir" demişti..ne kadar da doğru bir söz değil mi..

Şimdi biz başarıyı rakiplerimizin maça asılmamasında mı arayalım..aramızı sıcak tutalım ,onlar da fazla sıkmasınlar öyle mi..

Sezon başından beri,rahat aldığımız bir maç söyleyin bana..en rahat maçımız sivas maçıydı..6-1 kazandık..peki sivas buraya hangi duygularla gelmişti..

En olaylı maçımız Antep'de oldu bu yıl..hocası kimdi Antep'in..

2004 yılında küme düşmesi kesinleşmiş Elazığ'da taşlandığımızı unutmayalım..Elazığ taraftarını geren neydi..o seyirciyi extra motive eden olay neydi..

Var mı bu sorulara cevap..

Hani Anadolu takımlarının abisiydik..hani bizi severlerdi..fb ile çekişirken taşlanan biz olduk..üstüne üstlük o sezon Elazığ bizden burda puan da almıştı..

Geçiniz efendim bu gerginlik muhabbetini..Anadolu takımları zaten ellerinden gelenin fazlasını yapıyor bizim maçlarda..

Kayseri takımı ilk yarıda feneri yendi..ama şu maçta bile bile maçı vereceği açık seçik belli olan bir kaleciyle maça çıkma gafletinde nasıl bulundular anlamak güç..belki başka kaleciyle çıksalar da yenileceklerdi ama en azından Trabzon'da gördüğümüz o Anadolu takımı direnişini belki kadıköyde de görürdük..maçı başlamadan bitirdi adam..tıpkı önce ki yıllarda olduğu gibi..Denizli'de 15 dakikada bittiği gibi..
              Herkese Merhaba

Yorum

• Başkanın ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum, niye şimdi Kayseriyi bize karşı biliyorsun ki adamlarla 2 hafta sobra maçımız var bir sivas maçı gibi bir maçı kaldırabilirmiyiz adamlar o maça sivas gibi ölümüne asılacaklar geçmişte Kayseriyle bunun örneğini yaşamıştık zaten 1-1 lik bir maçta adamlar düşman görmüş gibi saldırmıştı bize niye aynı havaya sokuyoruzki adamları birdaha

Yorum

• Volkan Babacan bence resmen maçı hediye etti ama biri de çıkıp(şimdi bu biri ben olayım), "Siz sanki çok iyi mücadele ettiniz fb'ye karşı, yaptığınız hatalar, ikinci golde Glowacki'nin rakibin ayağına attığı top bunlar ne olacak" derse ne diyeceğiz?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Volkan Babacan bence resmen maçı hediye etti ama biri de çıkıp(şimdi bu biri ben olayım), "Siz sanki çok iyi mücadele ettiniz fb'ye karşı, yaptığınız hatalar, ikinci golde Glowacki'nin rakibin ayağına attığı top bunlar ne olacak" derse ne diyeceğiz?
                    2 yanlış 1 doğru etmez diyeceğiz.Her konu kendi gündeminde değerlendirilir diyeceğiz.

Yorum

• Baskan'in aciklamalari cok dogru, yerinde ve zamanindaydi... Oncelikle Baskan'in Volkan hakkinda soyledigi sey dogru.. Volkan'in yedigi goller neydi oyle sacma sapsan.. Bilerek yapti demiyorum ama bir "fazla kasmama" durumu apacik vardi.. Oyle goller yenmez.. Iki gol icin de gecerli bu soyledigim.. Simdi herkesin gordugu bu durumu, Baskan'in laf arasinda dile getirmesinde ne yanlislik var..

Olayin diger kismi ise politik kismi.. Bu aciklamayla oncelikle Kayseri'yi baski altina almis oluyor, ki iki hafta sonraki macta bu Kayseri'ye baski olarak geri donecek, ve de ozellikle de Volkan'a.. Ondan sonra bizim takimin uzerinde olan baskilari ve dikkatleri de biraz dagitmis olacak, ki bu da onemli.. Son olarak da Fener'in basarisina camur atilmis oluyor ki bu da onlari sinirlendirmesi acisindan onemil..

Sonuc olarak, Sadri Baba dogru yapmistir...
                      En son muratt tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 11:54.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ben kimsenin bize sempatiyle baktığını düşünmüyorum açıkcası. O yüzden "şunların sempatisini kaybettik, bunların hırslanmasına neden olduk" düşüncesi bana gerçeklikten uzak geliyor.

Kimi suçlamış Sadri Şener? Volkan Babacan'ı. Belki de Volkan'ın şahsında Kayserispor Kulübü'nü.

Şimdi Kayserispor Kulübü çıkmış densiz densiz açıklamalar yapıyor. Kişilk mi koyuyorsunuz ortaya ulan! diye sorarlar adama.

" Mehmet Topuz'u kapı kapı fiyat arttırarak satan siz değil misiniz?" Sizin etiğinizi yirim ben...

Bize hesap verin, hesap

"Bonservisi ile aldığınız adamı Fb maçında oynatmamak için neden imza attınız?
                        "Kiralık aldığınız adamı neden oynattınız?"

Kimin arka bahçesisiniz.
                        Adam olun.

Yorum

• Başkan çok yersiz konuşuyor bana göre. Böyle polemik yaratacak açıklamalardan kaçınmalı.

Yorum

• ben bizim taraftarımızı anlamakta güçlük çekiyorum. sadri şener sanki gs başkanı gibi burada eleştiriliyor. yaptığı kesinlikle doğru kaldı ki yanlış da olsa şayet ben bir trabzon taraftarı olarak arkasında durmalıyım. taraftarlık burdan geçer....doğrusu ve yanlışıyla o başkan trabzonspordur onu temsil eder..ona denetleyen kurullar onu eleştirsin biz degil... daha düne kadar şenol güneş konuştugu için puanlar kaybettik bu tarz cevapları ve mesajları başkan versin dedik bugün ne diyoruz.. aykuta degil de kulüp olarak fenere cevap verseydik şuan fark 12 puandı... başkan çok güzel bir açıklama yaptı ve bundan sonra fener maçlarındaki hem hakemler hem de kaleciler gözlem altında olacak sonuna kadar arkandayız başkan böyle devam et...kayseri ölümüne motive olsun ama sen sahanda oynadıgın maçı kazanacaksın.seyircin çekirdek çitlemeyecek, takımına gç karşı takıma korku verecek.. bagıracak çağıracak.....maçı alacak...

Yorum

• Arkadaşlar, kalecilerin durumu özel olabilir mi?

Yorum

• Hala başkan küçük düşürdü falan diyenler var. Kardeşim bu oyunun kuralı böyle şirin gözükürsen anında adamın ümüğüne yapışıyorlar. Aziz gibi herkesi tehdit edeceksin, herkesi suçlayacaksın ki kıymetin artsın. Hadi biz bunları yapmıyoruz, istemiyoruz. Ama bu ligde şampiyon olmak istiyorsan göz göre göre yapılana da sessiz kalmayacaksın.

Aziz hakem odası basınca, Aykut irdeleyince birşey olmuyor bizim başkan dürtünce mi oluyor, yok öyle çifte standart!
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X