Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Forum ahalisi istesede istemesede kulübün başarızlığı devam ettiği sürece, kulüp borçlandıkça Mehmet Ali Yılmaz bu kulube başkan olur. Hemde davet edilerek. Kendiside belirtiyor herkes isteyecek..

1 yıl daha Sadri Şener ile devam edilirse borcun ne olacağını düşünemiyorum bile.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayni soruyu Sayin MAY icin sorsak ?...
      Bıraktıktan sonra sadece geçen yıl Galatasaray maçına geldi. Maçı geçtim adam 9 yıl üstüne Trabzon'a ayak basmış

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dakika 89 dada kaçıp gidiyor tepkileri görmemek için..

Merak ediyorum Başkan değilken kaç maçımıza geldi.....
        Güzel kardeşim yapma lütfen..

Bu adam kulübümüze canlı yayında "cami avlusunda buldum,kucağıma verdiler "dedi..

Bu adamın yaptığı bilerek ve bilmeyerek günahlardan bir kitap yazılır..
        Bu adam kulübümüzü küme düşürmek için mahkemlere rüşvet verdi,verdiği adamı tanıyorum ,yazdırma beni kötü,kötü..

Lütfen..

Neden Allahaşkına Trabzonspor'a asla başkan olmaması gerekenler ,başkan adayı çıkar hatta seçilirler,anlayan beri gelsin..

Neden yahu?..

Yorum

Yeni gelecek yönetim ( Ya da mevcut yönetim bir kez daha seçilirse ) tesislerin devrinden gelecek ödemelere de sahip olacak .

Bahsi geçen para , çıkar arayanları bu uğurda kulübü yakıp yıkmaktan çekinmeyecekleri kadar büyüktür .

Sayın Mehmet bey çok büyük ihtimal ile Trabzonspor kulübüne değil , ortadaki bu paraya talip olacaktır .

Yorum

Tek Yol Roman Abrahamoviç.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Kulübü icraya vermiş adamdan bahsediyoruz yahu o sene neredeyse küme düşüyorduk.Biz akıllanmayız.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

M.Ali Yılmaz Takımın başına geçerse bir 25 sene daha şampiyon olamayız.
                Bu takımı o yaktı! Tesisler yapma ile ve onursal başkan olmasına rağmen nefret ediyorum ondan!
                96' olayının baş kahramanlarından..
                One Team To RuLe Them aLL,
                One Team To Find Them,
                One Team BrinG Them aLL and in the DarKness,
                Bind Them!!!

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tek Yol Roman Abrahamoviç.
                  Aynı mantık . Ne farkı var ?

Bu mudur yani taraftarlık vizyonunuz ?

Yorum

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forum ahalisi istesede istemesede kulübün başarızlığı devam ettiği sürece, kulüp borçlandıkça Mehmet Ali Yılmaz bu kulube başkan olur. Hemde davet edilerek. Kendiside belirtiyor herkes isteyecek..

1 yıl daha Sadri Şener ile devam edilirse borcun ne olacağını düşünemiyorum bile.
                    MAY gelince bu borcu gecmislerinin ruhuna sadaka olarak kulübe bagislayacak degilmi ?

Yorum

Endişeye gerek yok, aday bile olmaz. Böyle bir gündemimiz yok.

Yorum

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni gelecek yönetim ( Ya da mevcut yönetim bir kez daha seçilirse ) tesislerin devrinden gelecek ödemelere de sahip olacak .

Bahsi geçen para , çıkar arayanları bu uğurda kulübü yakıp yıkmaktan çekinmeyecekleri kadar büyüktür .

Sayın Mehmet bey çok büyük ihtimal ile Trabzonspor kulübüne değil , ortadaki bu paraya talip olacaktır .
                        Çok doğru bir tespit. Nuri Albayrak'tan sonra kurtarıcıya ihtiyacımız vardı o zaman neredeydi zat-ı muhterem ?

Yorum

adem6167,

Haddini aşma Adem.Yakışmıyor sana...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Özkan Sümer'in güzel bir sözü vardı tekrarlıyayım.

" Trabzonspor büyük kulüptür kimsenin cebine sığmaz "
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok doğru bir tespit. Nuri Albayrak'tan sonra kurtarıcıya ihtiyacımız vardı o zaman neredeydi zat-ı muhterem ?
                              O zamanlar hedefi daha büyüktü.
                              Federasyon Baskani olmaya niyetlenmisti .
                              Tarafina bile bakmadi kimse...

Yorum

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynı mantık . Ne farkı var ?

Bu mudur yani taraftarlık vizyonunuz ?
                                Abrahamoviç daha zengin.
                                Satmıyor Alıyor.

Bence farkları bu ki daha da sıralanabilir. Ayrıca beni bu taraftarlık vizyonuna zorlayan bacasız sanaide başarının para ile olması.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X