Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MAY bu kulübe başkan olursa yemin ediyorum uğruna gözyaşları dökecek kadar sevdiğim bu takımın taraftarlığını bırakırım.
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Medyanın gücünü temsil eden Fanatik'teki bir anket ise hakkaten medyanın gücü felan yok MAY da bu anketle gaza gelip aday olacaksa buyursun gelsin alsın boyunun ölçüsünü.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ben yanlış mı ifade ettim?
        Mehmet Ali Yılmaz ne dedi.
        Herkes isterse gelirim.
        Kim bu herkes? Tek tek soracak mı dersiniz?
        Yoksa "bakın kamuoyunda bana çok büyük bir destek var görün işte" diyerek durumdan vazife mi çıkarır?
        Ve bunun da ayrıca ekmek çıkarmak güdüsüyle medyanın pompalaması olduğunu da belirttim.
        Girin şimdi medya sitelerine .Neler yazılıp çiziliyor bir bakın. Karşınıza kaç tane böyle haber çıkacak bir bakın. Sadece bir anket mi yoksa çok daha fazlası mı var?
        Neden herkes karşısındakinin ne demeye çalıştığını tam anlamadan savunmaya geçiyor?
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yani diyorsunuz ki bu ülkede medyanın gücü yok ve yazılan çizilenden Mehmet Ali Yılmaz da dahil kimse etkilenmez. Ya da ben sizi yanlış anlıyorum.
          Eğer benim yazıma istinaden bunu yazdıysanız evet yanlış anladınız, Ben basının gücü yok demiyorum ki, basının gücü olabilir, ama önemli olan değişik 8000 kişi mi yoksa 1500 kişinin attığı 8000 oy mu ?

İkinci olarak da eğer Trabzonspor camiasının önde gelenleri, takım hakkında bir karar alacaksa, bu hiçbir kulvarda Trabzonspor'un iyiliğini düşünmeyen medya ile değil, sabahlara kadar burda takımın iyiliği için uğraşan forumlara sorulmalı.

Yorum

• MAY akıllı adamdır öyle medyada ismi geçti diye aday olmaz seçilip seçilemeyeceğine bakar ayrıca başka aday çıkarsa ben yokum der o devirlerin geçtiğini de biliyor.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eğer benim yazıma istinaden bunu yazdıysanız evet yanlış anladınız, Ben basının gücü yok demiyorum ki, basının gücü olabilir, ama önemli olan değişik 8000 kişi mi yoksa 1500 kişinin attığı 8000 oy mu ?

İkinci olarak da eğer Trabzonspor camiasının önde gelenleri, takım hakkında bir karar alacaksa, bu hiçbir kulvarda Trabzonspor'un iyiliğini düşünmeyen medya ile değil, sabahlara kadar burda takımın iyiliği için uğraşan forumlara sorulmalı.
              Yok sana demedim Recep.
              Kendi aklımca 2 defa hayır oyu vermeyi denedim ama sistem izin vermiyor.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                MAY akıllı adamdır öyle medyada ismi geçti diye aday olmaz seçilip seçilemeyeceğine bakar ayrıca başka aday çıkarsa ben yokum der o devirlerin geçtiğini de biliyor.
                Peki mevcut yönetim ya da başkası Mehmet Ali Yılmaz'ın aday olacağı durumda aday olur mu?

Yorum

Peki mevcut yönetim ya da başkası Mehmet Ali Yılmaz'ın aday olacağı durumda aday olur mu?
                  Olur tabi niye olmasın MAY ismi eskisi gibi adı altında birleşilecek isim değil.Özkan Sümer tarafından devrilmiş bir isimden bahsediyoruz.

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Kulübünün tarihi boyunca ne zaman istendi ki ?

Şahsına münasır özellikleri sayesinde 2 makas hareketi ile bütün işleri halledebileceğine inanan yönetici profilidir Mehmet Ali Yılmaz. Hal böyle olunca gayet tabi “Profosyonellik” hak getire. Babacan tavrı her zaman mevcuttur ama bir şartla, kendisine de sürekli 4. Murat’dan bir nebze düşük yoğunluklu “baba” gibi davranılmasını istemek koşuluyla..

Temlik olayının patlak vermesi de baba muamelesinde eksiklik, bir anlamda racona ters düşülmesi durumundandır. Şöyle ki, Mehmet Ali Yılmaz hiç şüphesiz cebinden Trabzonspor’a para harcayan adamların başında gelir. Transferler şöyle dursun bugün hala tesislerimizde onun ismi vardır vs. Zihniyet itibarı ile maaşlı çalışanı gördüğü şahsiyetin “para bizde de var önemli olan akıl” demesiyle beraber “ha öylemi o zaman ben verdiğimi geri alayım da nasıl bir paranız varmış görelim” demesiyle Trabzonspor’u zor duruma düşürmekten kaçınmaz. Bu sorun çözüldükten sonra da zamanın Hazret Başkanı’nın Trabzonspor tarihinin en fazla sayıda futbolcu transfer eden başkanı olduğunu da unutmayalım. Velhasıl şuan görevde olan diğer kulüp başkanların özellikle iki kulüp başkanının, despotik kulüp yönetim şekilleri fevkalade benzerlik gösterdiği için iştah açmakta.

Bütün bunlara rağmen şahsi kanaatim o dur ki Mehmet Ali Yılmaz başına iş almak istemeyeceği yönündedir.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

Mevcut yönetimin yada, başka yönetim adayının aday olacağı yerde MAY aday olmaz ki

Yorum

• Bu işler böyle başlar Recep. Bunlar nabız yoklamadır.
                        2 güne çıkar birisi Onursal Başkan varsa biz yarışta yokuz der.
                        Öbürü çıkar tek aday olmalı der.
                        Birileri birilerine baskı yapar falan filan.
                        Hepimiz biliyoruz işte. Bu insanlar bir araya gelip de "sen ol ,yok ben olmam" demiyor ki. Medya üzerinden böyle paslaşıyorlar işte.

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz'a zaman zaman ben de kızarım ama çok da üstüne gidilecek kadar yanlış bir adam olduğunu düşünmüyorum.

Ahmet Ağaoğlu ne diyor? "Bu camia birleşmediği süresince isterse Bush başkan olsun Trabzonspor şampiyon olamaz" Mehmet Ali Yılmaz ne diyor? "Camia bana gelirse ben bu işe varım" Bu iki söz arasında sadece üslup farkı var. İkisi de camianın birleşmesinden söz ediyor. Fark üslupta, huyunda "Ağalık" var. Ne olmuş? Mehmet Ali Yılmaz bu saatten sonra ancak prestij peşinde olabilir. Ha diyor ki " Ben ancak Trabzonspor müşkül duruma düşünce ortaya çıkabilirim, diğer türlü olmaz" Neden böyle diyor? İlla kulübün yerlere düşmesi mi lazım? Hayır. Kastettiği; ben onursal başkanım, tepede ben varım, eğer gençler yönetemezse ben ancak o zaman müdahele ederim, onursal başkanlığın gereği budur, diğer türlüsü yakışık almaz.

Deniyor ki Abdullah'ı Ogün'ü sattı... Abdullah ve Ogün Trabzonspor'dan transfer olmak için uğraştı ilk önce. Gidemediler. Balic'in feybe'ye gittiği sezon sanırım sadece Abdullah'a 9 milyon $ teklif etti feybe. gs de peşindeydi. Mehmet Ali Yılmaz dedi ki eğer Balic 11 ediyorsa Abdullah da en az o kadar eder. Satmadı. Bunlar da küstü. Son senelerinde iyi oynayamadılar. Öyle olunca satılma gündeme geldi. Bu sefer ikisi gözden çıkarıldı ama kriz mi çıktı ne ikisi 7,5'a gitti... Rakamlar yanlış olabilir. Şimdi burda Mehmet Ali Yılmaz'ın ne suçu var? Adam itiraf da ediyor transferlerden bolca kazık yedim diye. Yanındakiler neden suçlanmadı?Yanındakiler sonra hangi mevkilere geldiler? Yahu adama yaş pastanın bile faturasını yolluyorlardı ödesin diye. Shota Archil konusunda ise adamlar zaten sürekli gitmek istiyorlardı. En son sözleşmelerine de yazdırdılar 500 bin Mark getiren alır diye. Gittiler Hollanda'ya Ajax'la görüşmeye. Bir sefer olmadı, ikincisinde topladılar bavullarını gittiler Hollanda'ya. Futbolcuları sattı savdı demek yanlış. Sergen'i getirdi örneğin. Kötü transfer mi? İyi defans oyuncularından Recep'i, iyi forvetlerinden Oktay'ı getirdi. Biraz da alt kademelerine bakın şu yönetimlerin. Yanlışlar yapmadı mı? Yaptı elbet. Bir öfkeyle Campbell'a "Yamyam gol atamıyor" dedi. Irkçılık algılandı. Olabilir. Ben daha çok üslubuna veriyorum bunu da. Sonra adama herşeyi ödettiren insanlar bir oldu, karşısına dikildi. Bırak başkanlığı biz olacağız. Adam da sinirlendi. Madem öyle, buyrun kolaysa ödeyin bu paraları dedi. Hakkı değil mi? Zaten son röportajında diyor borçlarımı almadım almam da. Adamın niyeti belliydi. Bunca sene adama kral muamelesi yapıp geçinenler sonra karşısına dikildiler. Ne oldu? Dibe vurduk çıktık zafer adledildi ama bir arpa boyu yol gidebildik mi? "Ben bunların %90'ıyla çalıştım, tanıyorum" diyen adam neden sürekli tu-kaka ediliyor düşünüyor musunuz?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Travelair, güzel şeyler yazmışsınız. İnsana başka açılardan bakınca farklı şeyler de düşünebileceğini hatırlatıyor ancak biz Sadri Şener'i küstüm oynamıyorum felsefesinden dolayı yerin dibine sokup sokup çıkarmıyor muyuz?
                            Mehmet Ali Yılmaz'ın da birilerinin lafına kızıp verin o zaman oyuncaklarımı demesi farklı bir durum mudur?
                            Ben yönetime biraz daha süre verilmesinden yanayım. Hepsi bu. Olmuyorsa o zaman bakılır.

Yorum

• MAY'ın kulübü icraya vermesi transfer yapamayacak duruma sokması nasıl bu kadar hafife alınır anlamak güç.Kızmış da verin paralarımı demiş bu kulüp sayesinde ismi duyulan Spor bakanı olan adamın kulüpten değil alacağı borcu vardır.

Yorum

• Yıldırım Demirören nasıl kulübü kendisine borçlandırmış ve kulübü babasının çiftliği gibi yönetmişse M.Ali Yılmaz da Trabzonspor'u öyle yönetmiştir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X