Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yanlışların yanında doğrularıda söyleyin ki Trabzonspor'a faydalı eleştiriler yaptığınız görünsün.
    dogru yapilan olursa o da soylenir, ama ben palavradan baska birsey gormedim 2 kusur senedir.. bana kulubun imkanlariyla alinmis futbolcuyu kimse basari diye gosteremez.. benim basari kriterim kulube yaptigi hizmetlerdir, basarilardir. gelmeden once palavra atip gelince hasir alti edeceksin bende sirf sempatiksin diye avucum patlarcasina alkisliyacam, boyle isler masallarda bile olmuyor..

tv nerede? muze banka binasina tasinacak ve modernlestirilecekti , nerede? kolej nerede? madet yenileniyor ayagina dergide yazilanlar siteden yayinlananlar ortadayken mabet nerede? hes nerede?milyon euroluk ismail bugra fatihler nerede? hatta hepsini gectim, iki ay once tesisin yanina ciftlik kuracaktik et sut yetistirecektik o nerede yaw.. hani arma tasarimi isi ne oldu? baslanip da bitirilen bir is var mi? millete dumenden ayar vermekle her mikrofona dambur dumbur sadri sener hacisaliglu bros. sov yapmakla efsane olunmuyor.. bunlar sadece fiyasko projeler.. kendi pacasini kurtarmak adina attigi camurlar ,hedef gosterdigi insanlari da yazmaya gerek bile yok..

babamin oglu mu benim sadri sener, gorevini layikla yaptigi surece saygi gorur sevilir.. ayrica gs yonetiminin tribunden dusen taraftarini hastanede ziyaret ettigini gordukten sonra utanmismidir kendisinden ve cevresindeki adamlardan cok merak ediyorum.. hani adnan arkadasi ya o bakimdan.
    En son ESER tarafından düzenlendi; 16.03.2010, 15:30.

Yorum

• Başkanımızdan naçizane isteklerim....

1- Başkanımız başkalarının hele de İstiklal Marşımızı yuhlayanların avukatlığını bırakmalı...

2- Başkalarından hangisinin değil kendi takımının şampiyon olmasıyla ilgilenmeli....

3- Futbolculara değeri kadar para ödemeli......

4- Her fırsatta değil konuşacağı zaman konuşmalı....

5- Taraftarın inadına değil taraftarla birlikte icraat yapmalı....

6- Gerçek eksik kalan yerlere transferler yapılmalı... Menejerlere göre değil...

7- Gelir getirici projelerde bir an önce yol alınmalı.....

8- Stadyumla ilgili bir an önce düzeltmeler yapılmalı.. Maç izlenecek hale getirilmeli.....

9- Lobimizi güçlendirmeli haksızlıklar karşısında ağlayan değil elini masaya vurup ses getiren bir yönetim anlayışını benimsemeli...
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kaleci Onur'dan bahsedilmesi çok yanlış.

Alanzinyo için bu oyuncu oynamalı demeçleri veren Yönetimden asla Onur için bu şekil bir uyarı yada söz dizisi duymadım ben. Onur'u getiren Yönetim olabilir, ama keşfeden ve şu an için kaleye alan Hocadır. Şenol Hoca gelmese Onur kaleyi zor görürdü.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son derece yanlış. Nerdeyse küme düşeceğimiz sezonda bile bi dünya ürün almış hayatımda gitmediğim deplasmanlara gitmiştim.

Şahıslara bağlı olacaksa sevgimiz olmaz olsun öyle sevgi.

Bir kez daha düşün arkadaşım.
          benim aldığım ürünün maliyeti niye hayerttin hacisalioğlunun keyfi işe aldığı adamım cebine gitsin.
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoşbulduk Orhan geldim fazla duracağımı sanmıyorum malesef ya en kısa zamanda ceza ile susturulurum yadan ben dayanamam alır voltamı giderim...

Bu saatten sonra uğraşamam hacıyla Sadriyle İnadına FATİH TEKKEEEEE...
            Süleyman haksızlık ediyorsun ceza almayı gerektirecek mesajlar yazmasan sana kimse bir yaptırım uygulamaz.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

Kalede Onur diye bir vatandaş var görmeyenler bir daha iyi izlesinler. Görmek isteyene daha çok güzel şeylerde var aslında.
              Onur,

Bu yönetim tarafından transfer edilmedi,

Tam tersine kiralık veya satılık nasıl olursa olsun,

Gitmek için izin istemek üzere, kulübe başvurmuştu..

Şenol Güneş'in gelişi ,hayatını değiştirdi..

Yorum

• Yayın İhalesi ilk yapıldığında burda yazdıım ilk şey,

Umarım bu yönetim geçen seneki gibi iki yıllık parayı peşin almaz, ve MAY tesisleri umarım bu adamların döneminde satılmaz olmuştu.

Hala daha dua ediyorum, umarım bunlar gerçekleşmez.

Yorum

Kalede Onur diye bir vatandaş var görmeyenler bir daha iyi izlesinler. Görmek isteyene daha çok güzel şeylerde var aslında.
                  Onur'u Sadri Şener yönetimimi aldı?

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur'u Sadri Şener yönetimimi aldı?
                    Onur ve Sadri Şener Yönetimi?
                    yok ,bağlantı kuramadım..
                    Hafızam pek iyi değildir de..
                    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Onur'u gerçekten kim almıştı, bende NA döneminde alınmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim; şu anki yönetim Yakup'u almıştı.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• 31.12.2007 tarihinde anlaşılmış Onur ile,

Sadrİ Şener ise Şubat 2008 de başkan oldu..

Link verelim mi Link

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          önümüzdeki transfer döneminde benim belli başlı terddütlerim var malum

yayın gelirlerinden ayrılacak olan parada az değil

1-transferleri şenol güneş ve izleme komitesi mi yapacak

2-yönetim mi

eğer yönetim yapacaksa vah ki vah

akıllandılar mı bence hayır son örnek önümüzde teofilo oyuncuya birşey dediğim yok alınış tarzı çok yanlış

bir şekilde engel olmalıyız yoksa bu borca bir 30-40 trilyon daha eklenir.
                          Maalesef,aynen öyle..

Mayıs ayından önce bu yönetimden kurtulamazsak,

2010-2011 sezonunun üstüne de,

Birer bardak soğuk su içmeye hazır olun..

Yorum

• Bu yönetimin geldiği zaman transfer sezonu bitmişti zaten, o sezonun sonunda fener maçında Onur kaledeydi.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yayın İhalesi ilk yapıldığında burda yazdıım ilk şey,

Umarım bu yönetim geçen seneki gibi iki yıllık parayı peşin almaz, ve MAY tesisleri umarım bu adamların döneminde satılmaz olmuştu.

Hala daha dua ediyorum, umarım bunlar gerçekleşmez.
                              lig tv eski fenerbahçe muhabiri deniz türker şuan menejer kulübe 13 kişilk bir transfer listesi vermiş.bu listeden alınırsa o paralara bay bay
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lig tv eski fenerbahçe muhabiri deniz türker şuan menejer kulübe 13 kişilk bir transfer listesi vermiş.bu listeden alınırsa o paralara bay bay
                                Diyosun, isimler belli mi peki ?

Bu arada ;

Cale'ye Shalke tarafından 1 Milyon Euro

Colman'a 1,5 Milyon euro,

Alanzinyo'ya Brezilyadan bir kulübün en fazla 1 milyon lira verdiği doğrumudur ?

Yok biz rakamları biraz farklı duyuyoruz malum de !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X