Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tiji, beni de yanıltmış biri.

Saha içindeyken fevkalade olduğunu düşünüyordumki alınmasını istedim..

Ama adam 3-4 ay içinde bomba hareketler yaptı..

Ülkedeki en az 5 yılında yaptıklarının ortalamasının çok üzerinde kötü işler yaptı kanaatimce ve kiralandı..

En azından yıllık ücretini Diyarbakır'a ödettirmişizdir.

Buda, kendi içinde mantıklı bir hamledir..

Alınmasından yanaydım, inkar edemem..

Yorum

• Valla bjk Ernst i bulmasaydı Tjkuzu yu alacaktı...Transferde hata yapılır...Buna itirazım olmaz...Kötü futbolcu olduğunu halen düşünmüyorum...Olmuyor bazen...( ki bu olmamada yönetimin payının az olmadığını düşünüyorum)

Gökhan konusuna gelince fb Burağı vermese idi biz yine Gökhan ı o rakama satacaktık...Eminim...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hasancebi;
        Taraftatırın tamamını bilmem ama ben sizinle aynı fikirlere sahibim.
        Bununla birlikte sizin gibi nadiren yazanların aslında sessiz çoğunluk olduğuna inanıyorum.
        Sorun bitmez, öyle ki camianın yetiştirdiği en değerli spor adamına da yalancı yaftası rahatlıkla vurulabilir.
        Benim Trabzonspor sorumluluğum kayıtsız şartsız kulübe destek olmak, gördüğüm yanlışları belirtmek, eğer mümkünse düzeltmektir.
        Ancak kelle istemeyeceğim. İstifaya davet etmekten sıkılmış muazzam kalabalık içinde sizinle beraber bulunuyorum.
        Elinize sağlık, teşekkürler.

Olcay abi, 4 milyona sattık ve Gökhan en az 1 milyonluk hizmet etti bu kulübe. Geçen yıl 15 gol 8 asisti var.
        Biz Gökhan'dan kar ettik bence, sadece daha fazlasını çok daha fazlasını edebilirdik.

Bu arada Tji bu ligin en iyi ön liberolarından biridir benim gözümde.
        Hala daha öyledir.
        Dün oynanan Ankaragücü-Diyarbakır maçının özetlerini izlemeye davet ediyorum.
        Özet görüntülerin hepsinde Tjikuzu var, bazen hucüm bazen defansif anlamda.

Herşey maddiyatla ölçülmez, Gökhan'nın geçen yıl ki transferi tüm Türkiye'ye ben Trabzon'um bu ligin büyük bir kulübüyüm demektir benim gözümde. Herhangi bir maddi değerle ölçülemez.
        En son Hotaman tarafından düzenlendi; 25.01.2010, 15:37. Sebep: Abarttım farkında olmadan.:)

Yorum

• Ayrıca; hatalı bir transferin yıllık bir maliyeti var. Kiralarsınız, hem oynar, hemde yıllık maliyeti verdiğiniz kulübe yıkarsınız.. Bu bile güzeldir kendi içinde... Aldığınız 3-5 kuruş var ise oda iyidir elbette...

Alırken kazanmayı öğrenmeliyiz.

Bırak konusunda alırken kazanacağız hissi hakim bende...

Yorum

• SORU:Fatih Tekke'yi almamak için 3-5 bin euronun lafını eden TS Yöneticileri,bir sezon önce TS tarihinin en büyük bonservis ücreti vererek aldıkları Gökhan Ünal'ı ( 6.25 m Euro ) sadece 3 m euro'ya rakibimiz fb hediye etmekte bir beis görmüyorlar ise bunu aşağıdaki şıklardan hangisi en iyi şekilde açıklıyordur?
            a) Yönetimin Fb sevgisi
            b) Başkanın Aziz Yıldırım sevgisi
            c) Ts'un parasının çok olması
            d) a ve b şıklarının her ikiside doğrudur.
            e) hepsi
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Hotaman, aynı fikirdeyim..

Gökhan bizim Ünal'dan sonraki (daha azda olsa) flaş transferimizdi.

Dosta güven, düşmana korku böyle durumlarla veriliyor futbolda...

*

Gökhan, bizde sıfırı tüketmişti..

Giderken, tek kelime etmedi ; "ben Trabzon'da kalıp hedeflerime koşacağım" türünde...

Güzel ve hayırlı bir satıştır.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca; hatalı bir transferin yıllık bir maliyeti var. Kiralarsınız, hem oynar, hemde yıllık maliyeti verdiğiniz kulübe yıkarsınız.. Bu bile güzeldir kendi içinde... Aldığınız 3-5 kuruş var ise oda iyidir elbette...

Alırken kazanmayı öğrenmeliyiz.

Bırak konusunda alırken kazanacağız hissi hakim bende...
                Alırken kazanacığınız mal,

Uzun ömürlü olmalı,

Dayanıklı olmalı..

Malın defolusunu alırsanız,

Yapabileceğiniz en iyi kar,

Zararın neresinden dönülürse kadardır..

Bu külliyen zarardan iyidir ,ama..

Bunu sürekli yaparsanız,

Batarsınız..

Yorum

• Futbolcu nitelikleri ve yapılması muhtemel transfer yatırımlarının futbolcu kimlikleri her zaman tartışılmaya değerdir ancak ötesinde bu yatırımların ekonomik boyutuyla halen yeteri kadar ilgili değiliz gibi geliyor .

Bana göre Trabzonspor alacağı futbolcu her kim olursa olsun , 2-2,5 milyon euronun üzerinde bir bonservis ödemesi yaparak ligdeki istanbul ekipleriyle yarışması oldukça güçtür . Hatta imkansıza yakındır .

Yorum

• Tjkuzu 750 bin diye biliyorum...Avro ya da Dolar..
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tjikuzunun maliyeti 700 bin euro civarı deniyordu ama net bilgim yok.Erdal abi yanlış hatırlamıyormuşum

Yorum

• Şenol hoca kolay vazgeçmez...Tjkuzudan geçti...Neler yaşandı bilmiyoruz tabi...

Yorum

• Tiji, 750.000 Euro.

Kendi de alıyordur 300-500 tabiki.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hotaman, aynı fikirdeyim..

Gökhan bizim Ünal'dan sonraki (daha azda olsa) flaş transferimizdi.

Dosta güven, düşmana korku böyle durumlarla veriliyor futbolda...

*
                            Gökhan bizde,sıfırı tüketti..

..

Giderken, tek kelime etmedi ; "ben Trabzon'da kalıp hedeflerime koşacağım" türünde...

Güzel ve hayırlı bir satıştır.
                            Kalın çizili yerdeyim ben Olcay,

Neden?..

Niye böyle oluyor?..

6.25 milyon örö veriyorsan bir mala,üstüne titremelisin..

Aaaa,bakın bu saç ekmiş,deyip,

Malum işle görevli gazeteci arkadaşa servis yaparsanız,

Gözünüz gibi bakmanız gereken malı murdar edersiniz..

Saç ektiği halde 15 gol 9 asist yapmış adamı,

Bir sonraki sezon ,içi saman dolu korkuluğa dönüştürürsünüz..

Yarı fiyatına satınca da,

Ohh,oh kardayız diye sevinirsiniz..

Hanedur fakirlerin,fukaralarun,yetimlerin ,dulların paralari?..

Yorum

• Transfer olduktan sonra Abdullah Avcı Radyospor'da 'Hedef büyülttü' demişti.
                              Ben baya bir sinirlenmiştim transferine anket istemiştim ama nasip olmamıştı

Yorum

• Şu da var ki Ergun Abi'nin son günlerde ısrarla "Gökhan ı tribün gönderdi" muhabbbeti hiç gerçekçi değil...

Yorum

Çalışıyor...
                                X