.................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
marko marin idmanı terk etmiş aykut'la kavga yapıp sonrada görüyorsunuz kulübün durumu bu diye söylenmiş.
hala iho'yu savunan adam varsa bildiğin Trabzonspor düşmanıdır şikebahçelidir yada başka ist. takımını tutuyordur yani Trabzonspor'la zerre ilgisi yoktur para alıyordur ruhunu satmıştır başka izahı yok.
bir kulüp nasıl yerin dibine sokulur nasıl sempatisi yokedilir nasıl iflas ettirilir canlı canlı şahit oluyoruzsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Sahte mafia bozuntusunu Baskan yaparsak takimda huzur olmaz. Takimda birlik yok birlik olmadigi yerde başari olmaz. Iho yu destekliyen yarasalar asla Trabzonlu olamaz.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Enkaz bile değil bu devredilen kulüpYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Herhangi gelecek bir yönetimin ipleri eline almasının ilk şartı, futbolculara olan yükümlülükleri tamamen yerine getirmek. Başka türlü tillahı gelse yönetemez bu kulübü.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Çook ama çook açık ara ligin en itici ve en sorunlu kulübüyüz. Hem de ortada şike yapıp Türk futbolunun anasını ağlatan bir takım olmasına rağmen.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
Yorum