Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .................
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Takım dingonun ahırı oldu deyince kızıyordunuz. Bakkalı yönetemeyecek insanlar TSye başkan olursa kulüp böyle olur işte. Mahvetti kulübü cehaletin başkanı

Yorum

• marko marin idmanı terk etmiş aykut'la kavga yapıp sonrada görüyorsunuz kulübün durumu bu diye söylenmiş.

hala iho'yu savunan adam varsa bildiğin Trabzonspor düşmanıdır şikebahçelidir yada başka ist. takımını tutuyordur yani Trabzonspor'la zerre ilgisi yoktur para alıyordur ruhunu satmıştır başka izahı yok.

bir kulüp nasıl yerin dibine sokulur nasıl sempatisi yokedilir nasıl iflas ettirilir canlı canlı şahit oluyoruz
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• IHO'yu savunan adamlara da hakkımı helal etmiyorum. Ben sözümü esirgemem. Bu adamı destekleyen adam kara cahildir. Buna kongrede oy verecek adam ya satılmıştır ya da beyni yoktur. Trabzonspor'u değil Çemişgezekspor'u hakediyordur.

Yorum

• Sahte mafia bozuntusunu Baskan yaparsak takimda huzur olmaz. Takimda birlik yok birlik olmadigi yerde başari olmaz. Iho yu destekliyen yarasalar asla Trabzonlu olamaz.
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• iho savunmanın mikro milliyetçilik dışında bir izahı olamaz

Yorum

• Trabzonspor 3 yıldır futbol kulübü olmaktan çok dingonun ahırını andırıyor. Tebrikler hacıosmançocuğu.

Yorum

• Ortada yonetim yonetilen bi klupmu varki elestirelim boseverin degmez..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• +1461 kara cahilki hemde ne cahil onde gideni ..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Enkaz bile değil bu devredilen kulüp
                      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Herhangi gelecek bir yönetimin ipleri eline almasının ilk şartı, futbolculara olan yükümlülükleri tamamen yerine getirmek. Başka türlü tillahı gelse yönetemez bu kulübü.
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Trabzonspor'da ;

biri geliyor,

biri gidiyor,

birisi dövüyor,

birisi sövüyor,

Büyük Başgan bu arada ne mi yapıyor....

Kongre Listesi....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Çook ama çook açık ara ligin en itici ve en sorunlu kulübüyüz. Hem de ortada şike yapıp Türk futbolunun anasını ağlatan bir takım olmasına rağmen.
                            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                            (Dozer) Cemil Usta
                            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Trabzonspor'da yaşanan her şeyin sorumlusu IHO'dur.

Yorum

• utanmadan bir de tekrar aday olacaklar.nasıl bir hayal dünyasındalar anlamıyorum.ben sokağa çıkmazdım takımı bu hale getirsem hatta ülkeyi terkederdim.cahil cesareti heralde.

Yorum

Yükleniyor...
                                X