Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
ıho kendısıne verılen gorevı basarıyla yaptı sonra kongre kararı aldı .bu yaptıklarının ustune orda daha fazla kalamazdı trabzon resmen kaynıyor suanda kendısıne soylenende buydu zaten..yap et kongre kararı al tepkıler bıraz olsun dıner..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu kadarla bırakacağını sanmıyorum.. tüy diker giderken..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak tnt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Umarim bu forumda yine cahil bir kulacoglu propogandasi baslamaz. Bu forum tehlikeli Trabzonsporun bugunlere gelmesinde de emegi var. Zira kongre doneminde aptalca Muharrem Usta karalama kampanyasinda basi cekiyordu burasi.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIho denen hain cahil Trabzonspor dusmani derhal klupten uzaklastirilmalidir. Ancak burada imza atan isimler hepsi toplanip tek vucut olsun baskan olsun iho doneminden daha kotu duruma duser Trabzonspor. Tek kurtulus Muharrem Usta projesidir. Ikna edilmelidir. Trabzonsporu emanet edecek baska kimse yoktur.
Umarim bu forumda yine cahil bir kulacoglu propogandasi baslamaz. Bu forum tehlikeli Trabzonsporun bugunlere gelmesinde de emegi var. Zira kongre doneminde aptalca Muharrem Usta karalama kampanyasinda basi cekiyordu burasi.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl cahıl senın gıbı muharrem ustanın ıho 2 olcagını sıyasılerın kucagına oturacagını gormeyenlerdır..terbıyesızlık yapma..
Yorum
-
Okumayı ilkokul 4'de öğrenmesiyle övünen durgun zekalı zavallı.
Hani siyasi görüşün seni bağlardı, Trabzonspor'un çıkarlarını siyasetten ve her şeyden üstün tutardın.
Sen bu kokuşmuş şark kurnazlığınla Yeni Türkiye'nin ete kemiğe bürünmüş halisin.
Eski Türkiye'de ise 6 şerefli şampiyonluk duruyor. Beyefendi yöneticilerimizin, onurlu sporcularımızın, kendisi cahil olsa da bilgiye ve terbiyeye saygı duyan taraftarımızın Türkiyesinde. Eski Türkiye'de cehaletinden utanan bilge insanlar vardı, şimdi ise cehaleti övenler ve bununla övünen milyonlar var.
Yani benim kasabalı kardeşim.
30 sene önce senin gibi birinin koskoca Trabzonspor'un başkanı olabileceğini tasavvur bile edemezdik biz.
Hani o meşhur reklamda dedikleri gibisin.
"HAYALDİN GERÇEK OLDUN!"İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
İlk olarak tnt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu bildiriyi manidar buluyorum ve samimi ve dogru bulmuyorum resmen aç tavuk gibi pusuda bekleyip bir açık bulur bulmaz saldırdılar hiç biri yapamaz bu işi.
Tek çare muharrem usta..!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
Yorum