Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DİVANE

Yorum

• ıho kendısıne verılen gorevı basarıyla yaptı sonra kongre kararı aldı .bu yaptıklarının ustune orda daha fazla kalamazdı trabzon resmen kaynıyor suanda kendısıne soylenende buydu zaten..yap et kongre kararı al tepkıler bıraz olsun dıner..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kulüb yakinda iflas bayragini ceker.. Iho kacmak icinde artik bir nedeni var..
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Vursun tabi.% 60 verenlerede vursun.vur vur Hacıosmanoğlu.

Yorum

• Defolun gidin 2 senemizi yalanlarla delikanlık naralarıyla yediniz bitirdiniz. Ah Sadri başkan ah değerini bilememişiz

Yorum

• ben bu kadarla bırakacağını sanmıyorum.. tüy diker giderken..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yeni yönetimle beraber her şey ortaya çıkacak. Belki de ortada kulüp filan kalmamıştır. Ona buna yalvar yakar idare edilen bir kulüp kör topal idare edildi. Bakalım ne pislikler çıkacak ortaya.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben bu kadarla bırakacağını sanmıyorum.. tüy diker giderken..
                  daha dıkcek bısey kaldımıkı..en zırve nokta bu saatden sonra azızenın elını opmesı olur..mumkunmu beyefendı ısterse neden olmasın..

Yorum

• ağaoğlundan, bilmem kimden alınan borçlar yeni yönetimin karşısına çok fena çıkacak... hatta verin paramızı diye kulübe haciz bile gönderirler... işler çok karıştı... herşeye hazırlıklı olmak lazım...

Yorum

• İlk olarak tnt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

DİVANE
                      Iho denen hain cahil Trabzonspor dusmani derhal klupten uzaklastirilmalidir. Ancak burada imza atan isimler hepsi toplanip tek vucut olsun baskan olsun iho doneminden daha kotu duruma duser Trabzonspor. Tek kurtulus Muharrem Usta projesidir. Ikna edilmelidir. Trabzonsporu emanet edecek baska kimse yoktur.

Umarim bu forumda yine cahil bir kulacoglu propogandasi baslamaz. Bu forum tehlikeli Trabzonsporun bugunlere gelmesinde de emegi var. Zira kongre doneminde aptalca Muharrem Usta karalama kampanyasinda basi cekiyordu burasi.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Iho denen hain cahil Trabzonspor dusmani derhal klupten uzaklastirilmalidir. Ancak burada imza atan isimler hepsi toplanip tek vucut olsun baskan olsun iho doneminden daha kotu duruma duser Trabzonspor. Tek kurtulus Muharrem Usta projesidir. Ikna edilmelidir. Trabzonsporu emanet edecek baska kimse yoktur.

Umarim bu forumda yine cahil bir kulacoglu propogandasi baslamaz. Bu forum tehlikeli Trabzonsporun bugunlere gelmesinde de emegi var. Zira kongre doneminde aptalca Muharrem Usta karalama kampanyasinda basi cekiyordu burasi.
                        asıl cahıl senın gıbı muharrem ustanın ıho 2 olcagını sıyasılerın kucagına oturacagını gormeyenlerdır..terbıyesızlık yapma..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          asıl cahıl senın gıbı muharrem ustanın ıho 2 olcagını sıyasılerın kucagına oturacagını gormeyenlerdır..terbıyesızlık yapma..
                          gecen kongrede guzel darbe vurdunuz siyasete. Trabzonspor onursuz yan sanayisi oldu akp nin. cahil kimdi ortaya fazlasiyla cikti ayni kafalar hala konusuyor. neyse ne ise mustehak odur yasadiginiz yasayacaklariniz. ben pes ettim coktan bu sehir ve camia icin.

Yorum

• İho seçim kararı aldığına göre kulubun mali yapısı çökmüş vaziyettedir.
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Okumayı ilkokul 4'de öğrenmesiyle övünen durgun zekalı zavallı.

Hani siyasi görüşün seni bağlardı, Trabzonspor'un çıkarlarını siyasetten ve her şeyden üstün tutardın.

Sen bu kokuşmuş şark kurnazlığınla Yeni Türkiye'nin ete kemiğe bürünmüş halisin.

Eski Türkiye'de ise 6 şerefli şampiyonluk duruyor. Beyefendi yöneticilerimizin, onurlu sporcularımızın, kendisi cahil olsa da bilgiye ve terbiyeye saygı duyan taraftarımızın Türkiyesinde. Eski Türkiye'de cehaletinden utanan bilge insanlar vardı, şimdi ise cehaleti övenler ve bununla övünen milyonlar var.

Yani benim kasabalı kardeşim.

30 sene önce senin gibi birinin koskoca Trabzonspor'un başkanı olabileceğini tasavvur bile edemezdik biz.

Hani o meşhur reklamda dedikleri gibisin.

"HAYALDİN GERÇEK OLDUN!"
                              İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• İlk olarak tnt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

DİVANE

Bu bildiriyi manidar buluyorum ve samimi ve dogru bulmuyorum resmen aç tavuk gibi pusuda bekleyip bir açık bulur bulmaz saldırdılar hiç biri yapamaz bu işi.

Tek çare muharrem usta..!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X