Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çamur at izi kalsın...

Resim varmış ama göstermiyor, göstersene kardeşim resimleri, bizim kulübümüzün başkanı görmeye bizim de hakkımız var.

İddialar, iddialar, bir milyon euro da o almış, nereden duydun, kaynağın nedir?

Sadri başkanı çok eleştirdim ama ipe sapa gelmez saçma sapan teorilerini kusanlar yüzünden adamı eleştiremiyorum. Madem para yemişler, git savcılığa şikayet et, denetlesinler, böylelikle kulübün kuruşları gitmesin. Yok ama kıçından sallayacak bir iddia, iki kişinin daha aklını çelerse yeter...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu son süreçte kulübün bütün maddi kayıtları incelendi acaba kayıtlara geçen bir yolsuzluğa rastlandı mı?
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• vallahi ben yönetime kızıyordum hatta eleştiri de yaptım defalarca ama burdaki yorumları gördükçe yönetimin haline de acıyorum. arkadaş şike sürecinde federasyon değişti yargı değişti etik kurulu değişti hala ne hakla sadri şenere laf söylüyosunuz kupamızı al diye. adamlar yapmadıkları şeyi bırakmadılar sadri şener tek başına ne yapsın ??? yanında yönetimi yok evet o büyük bir hata saçma sapan sırf arkadaşlarıyla oturup çay içmek için yönetici olmuş adamlar var trabzonsporda bu bir gerçek ama şike konusunda sadri şenerin yapacağı hiçbir şey yoktu hala da yok kabullensin bunu herkez. bundan sonrası yargının işi. gereksiz ama çok yatırım yaptı bu sene sadri şener istanbulda trabzonda bir sürü TS CLUP açıldı bence gerekzsiz bir yatırım ama yapıldı. fenerlinin galatasaraylının biri twitterda ortaya attı bir laf neymiş efendim '' sadri şener ünal aysalın yatında burağı satmış bu tartışma oyunmuş '' bu haberi yayan adam çok zeki fakat bir şey eksik ortada ne fotoğraf var ne bir şey. eğer böyle bir şey olsaydı bunu ilk fanatik fotomaç gibi fenerbahçeye yakın olan gazetelerde görürdük. hala burda yok burak yok selçuk diyoruz yeter bırakın burağı ya adam yeni doğmuş gibi mutlu ropörtaj verdi gs tvye hala burakla ilgili sıkıntı mı var buraktan gelen parayla 3 burak edecek transfer yaptık N'Doye süper ligi sallayacak bu sene..bence yönetime yönelik eleştirilerimiz biraz daha şirketleşme adına..eksik transferler yapılması gereken transferler adına ve yönetimin daha güçlü hale gelmesi aktif katılım sağlaycak isimlerin gelmesi adına olmalı..

Yorum

• sadri gitsin hacıosmanoğlu gelsin o gitsin albayrak gelsin o gitsin bilmem kim gelsin..kim gelirse gelsin tek başına TRABZONSPOR adına hiçbir şey yapamaz..yönetime gelecek adamın yanında insan olacak tuttuğunu koparan iş bitiren yöneticiler olacak bir başkanla olacak iş değil bu iş adamları olsun futbolu bilenler olsun sağlığı bilenler olsun büyük güçlü bir yönetimin olacak. herkez kendi alanında uzman olacak herkez kendi işini yapacak en büyük eksik klüp olarak budur bence..sonrasında yapılacak transferler ve yatırımlar konuşulmalı artık...burak aynı selçuk gibi hainlik yapıp bu takımdan gitmiştir ve yönetiimi de kandırmıştır he yönetim buna hazırlıklı olsaydı o ayrı konu tabiki ama yönetimin burak konusunda yapacak çok bir şeyi yok..hatta N'Doye gelecekse her türlü burak keşke geçen sene gitseymiş ben o derece rahatım burak konusunda

Yorum

• @erdalhos Erzik bu konunun kapanmamasinda,Uefa ya atilan mail ve kulubun surecin her anini tercume edip gondermesinin buyuk sorun ++
            @erdalhos ++ oldugunu ve son hamlenin 52 ulke fedarasyonuna gonderilern mail lerinde isi iyice cikmaza surukledigini,konuyu bir turlu ++
            @erdalhos ++kapatamadiklarini beyan etmis..Sadri o koltukta kalmamali,denerek gazete ve tv patronlarina reklam ve gelir uzerinden ++
            @erdalhos ++ baski yapilmasini buyurmuslar sikenin basi tarafindan..

Bakın arkadaşlar, şu alıntıların sahibi öyle Talip Doğan Karlıbel gibi işkembe-i kübradan sallayan bir adam değil. Bu sitede de yıllarca yazan, spor yazarı bir ağabeyimiz. Yönetimi yine de yanlışlarından dolayı eleştirelim (elimizde somut delil yoksa aşağılık iftiralar atmadan tabi) ama basında Sadri Başkan ve yönetim aleyhinde artan kampanyayı görmemek mümkün değil. Şike konusunda Uefa'dan yakında lehimize bir karar çıkma ihtimali varken kelle istemek, "başkan ve yönetim gitsin" demek, yapılan aşağılık kampanyaya ortak olmaktır.

Yönetimin çok büyük yanlışları oldu, eminim yine olacak ama biraz iz'an, biraz sağduyu... Bu yönetim giderse aşağılık medya ve şikeci güruh arkasından teneke çalacak. Bu fırsatı onlara vermemeliyiz... LÜTFEN !
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Arkadaslar iyi diyorsunuz da tüm forum hatta tüm ülke tam 1 senedir bas bas bağırıyor TRABZON'A STOPER LAZİİİİİİİM EVİNDE GECEN SENE EN ÇOK GOL YİYEN TAKIM TRABZONSPOR

BUNA RAGMEN Egemeni neden almazsın ya da yabancı ADAM GİBİ bir stoper???
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Cebini değil Trabzonspor'u düşünen yönetim gelsin.

Yorum

• Transfer konsunda, sadece Trabzonspor için değil tüm kulupler için geçerli bir durum söz konusudur.
                  Tranferi yönetim yada başkan değil, tekniktrektör yapmalıdır.Yönetimin tek işi kaynak sağlamaktır.
                  Fakat alışa gelmiş bir durumdur ki; sorsanız yönetime ve başkana "biz sahaya karışmayız "şeklindedir.Fakat yapılan transfer görüşmelerine baktığınızda, sanki hepsi teknik heyetten habersiz iş yapıyormuş gibi görünür.

Bizim forumda da aynı sorun mevcut.Yönetimden futbolcu talep ediliyor.Hayır! asıl talep edilmesi gereken makam teknik heyettir.
                  Bir tekniktrektör bana stoper lazım demediği sürece, yönetimin kafasına göre gidip transfer yapması yanlıştır.
                  Burda hem tekniktrektörün hakkı gasp edilmiş olur hemde tekniktrektörünü adam yerine koymamış olursun.

O yüzden transfer yüzünden tepki yönetime değil teknik ekibe verilmelidir kanaatindeyim.

Şayet hoca takımdaki eksikleri bildirip, ben şu,şu,şu oyuncuların alınmasını istiyorum diyerek liste veriyorsa, artık top yönetime geçmiş demektir.

Fakat yıllardır tanıdığım Şenol Güneş'in bugüne kadar böyle bir liste çalışması yaptığını görmedim.

Umarım bu senede öyle olmaz.
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Yonetimin elestirilcek cok yonu var ama bunun zamani degil bence. Bu şike sureci tmamen bittikten sonra elbette elestirilmeli ama simdi degil kesinlikle
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cebini değil Trabzonspor'u düşünen yönetim gelsin.
                      * İşkembe-i kübradan sallamamak lazım.
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• kımse dort dortluk degıl sadrı baskanda dahıl..ancak gerek yazılı gerekse gorsel medya uzerınden sadrı baskana saldıranlara bır bakın arkadaslar.suan ıcın bır lınc kampanyası var sadrı baskan hakkında..ondan mutevellıttırkı destek cıkma zamanı sımdıdır..hataları olmusmudur elbette olmustur ama ınanınkı suan destek zamanıdır.
                        Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                        Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                        NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• o iki menejerle çalışmıyorsunuz değil mi yönetim,önceki olaylar gibi iki aya unutulmasın bu konu da.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Baskanim seviyorum seni hakkin odenmez sagolda bazen kucuk dusurecek hatalar yapiyorsun ve bizim naylon taraftarlara koz veriyorsun. Herseyin ile arkandayiz ama bunu sakin unutma.

Nokia 3310 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Arkadaşlar Sadri Başkan'ın artılarını eksilerinden fazla bulan taraftarlar da var, eksilerini artïlarından fazla bulan taraftarlar da var.

Herhalde bütün yaptıklarını eksi veyâ artı gören taraftar yoktur.

Sadri başkan yıprandı, evet doğrudur. Onun yaşadıklarını hangimiz yaşasaydık yıpranırdık, meselâ benim sinir sistemim kaldıramazdı bu zorlu süreci.

Yıprandığını ve bu işi artık gençlerin yapması gerektiğini kendisi de söyledi.

Yönetim üzerinden tartışmayı bırakıp ilk başkanlık seçimine kadar - ne zaman bilmiyorum, herhalde bir yıl vardır - Sadri başkana destek verelim. Trabzonspor'un çıkarı bunu gerektiriyor.

İnşaallah bu sürede kupamızı alırız ve Sadri başkana hizmetleri için teşekkür eder, daha genç, daha donanımlı bir başkanla yola devâm ederiz.

Gelin bunu ortak bir karar olarak benimseyelim, eleştiri hakkımızdan şimdilik kaydıyla ferâgat edelim ve başkanı kimseye yem etmeyelim.

Bunu Sadri başkan için değil, kulübümüz için yapalım.
                              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 02:47.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Köydeki evdeki odamın duvarında Trabzonsporun 2010 yılında kupa kazanan kadrosu var....

2 yıl önceki kadromuz yani....

Kadroda 24 oyuncu var......

Ve o kadrodan tam 17 tanesi bugün aramızda değil......

Evet ilk geldiği yıl takıma büyük bir ivme kazandırmıştır ama daha sonraki kötü icratlarıyla geldiğimiz noktayı daha aşağıya çevirmiştir....

Bizim köyde bir laf var.... Bir inek bir kovayı sütle doldurur daha sonra bir tekme vurur hepsini döker....

Sadri Şener'in icraatları da böyle....

Not : Yaptığım bu benzetmeyi Sadri Şener'e hakaret olarak algılayan arkadaşlar çıkacaktır eminim.... Bu notu yazmak zorunda kalmam bile sizin eksikliğinizdir. Basit bir benzetme sadece yoksa kimseye hakaret kastı yoktur.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X