İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak!
Daraltma
X
-
-
* Ne zaman moralim bozuk olsa bu sayfaları okurum. Tüylerim diken diken olur. İnsan anlamak'ta zorlanıyor hiç Karadenizle alakası olmayan bir insan Trabzonsporu bu kadar nasıl seviyorİnanın öylesine merak ediyorum ki. Ve bu direnişi hala sürdürmeniz, şöyle sizin yerinize koymaya çalışıyorum kendimi olmuyor bilmiyorum. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz, sağolun, varolun ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
valla surayi okuyunca keyiflendim.... gumushaneliyim hatirladigim olsen li orhan li hami li donemden beri trabzonsporluyum... o zamanlar 6-7 yasinda beni ne cezbetti bilmiyorum belki renkleri belki cevre etkisi ama ne donemler gecirdik bir gun bile acabami demedim...
isim geregi turkiyenin cogu ilini gezdim..... akhisar da bir kahvede 10 larca bjk linin onunde gokdeniz golu atinca tek basima cikip bagirdimda herkes aval aval bakiyordu..... siirt te fener macinda colman golu atinca heyecandan bardaklari falan kirmisim millet yine aval aval bakiyordu..... gecen sene kadikoy bagdat caddesinde bir cafed 2 arkadas umutun golunden sonra deliler gibi sevinirken aval aval bakan fenerliler ustumuze atliycakti....
anladimki trabzonspor bir bas kaldiri, kalabalik icinde azinlik olmak ama sesini hic cekinmeden cikarabilmek, onun icin her zaman her yerde tek gercek trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Ne zaman moralim bozuk olsa bu sayfaları okurum. Tüylerim diken diken olur. İnsan anlamak'ta zorlanıyor hiç Karadenizle alakası olmayan bir insan Trabzonsporu bu kadar nasıl seviyorİnanın öylesine merak ediyorum ki. Ve bu direnişi hala sürdürmeniz, şöyle sizin yerinize koymaya çalışıyorum kendimi olmuyor bilmiyorum. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz, sağolun, varolun ...
bana kimse baskı yapmadan seçtim trabzonsporu
orta okuldayken bir anda trabzonsporluyum demeye başladım
ondan beridir tutuyorum
ancak benim trabzonsporluluğum daha sonradan anlam kazanmaya başladı
burada konuşsam belki tartışma olur ama ağır biçimde politik değerler içermekle beraber bu ülkenin kendi kaynaklarına güvendiğinde, o köyden gelen gariban çocukların neler yapabileceğinin bir ifadesidir trabzonspor,köylünün ne kadar önemli olduğunu söyleyip şehirlerde züppece hayat süren,yaşadığı topluma katkı sağlamayan,bir sarhoşluğun içinde kendi sefa aleminde sürünen,hayat anlamında hiç bir görüşü olmayan zihniyete ilimle karşı durmak gibi biraz.
mağlup olacağını bildiğin maça yine de çıkmak ve güzel futbol oynamak gibi.
kısacası bir süre sonra bu durum hayat tarzı olmaya başladı
her zaman köylü kalmak,var olan değerlerine sahip çıkmak,bir yerlere bazı kültürlere özenmeden bilgi sahibi olmak,ilim tahsil etmek ama benliğini kaybetmemek
bu gün yaşıtlarım arabalarla züppelik yaparken ben çiftçilerle daha iyi anlaşıyorsam,her yörük gibi kurbanı kendim kesiyorsam,bilgiye saygı duyuyorsam,cehaletin bilgiden değil bakış açısından kaynaklandığını düşünüyorsam,çevremde ki bir çok olumsuz ifadelere rağmen hala bir şeyler için mücadele ediyorsam
kısacası ben ben isem bunun en büyük nedeni trabzonspordur.
şimdii....dağılın üleynnnn istanbul köpekleri (söz meclisten dışarı)En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 05.03.2012, 23:52.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Rizelisi Olsun Ordulusu Olsun Amasyalısı Tokatlısı olsun, buradaki arkadaşlarımızın Trabzonsporlu olması güzel, çünkü Trabzonspor bölgesel güç. Katalonyada Barcelona neyse Karadenizde Trabzonspor oydu. Ancak doğma büyüme Şanlıurfalı, Diyarbakırlı, Mardinli olup Trabzonsporlu olanı görünce o zaman Trabzonspor'un sadece karadenizden değil, Türkiye'nin gücü olduğunu anlarsınız.. Burçak abi bilir, Liverpool maçına doğma büyüme Şanlıurfalı olup, forumdaki arkadaşları tenzih ederim, Trabzonludan çok Trabzonsporlu olan bir arkadaşımı göndermiştim. Benden rica etti, sağolsun Burçak abi bilet ayarladı arkadaşı maça gönderdim. O Arkadaş Maça gitti geldi, Oradaki anılarını anlatınca gözleri doldu, bence gerçek Trabzonsporlu odur benim içinSarı Fırtına & Karadeniz Fırtınası
Yorum
-
ŞAMPİYON RİZESPOR
ŞAMPİYON GİRESUNSPOR
ŞAMPİYON SAMSUNSPOR
ŞAMPİYON KARABÜKSPOR
ŞAMPİYON ORDUSPOR
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
BİZİM İÇİN HİÇ FARKETMEZ
ÇÜNKÜ
BİZE HER YER TRABZON
Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak aseld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonlu olup trabzonsporu tutmayanlara zerre saygı duymuyorum
ben adam yerine bile koymuyorum.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonluyum feneri tutuyorum)
Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonluyum feneri tutuyorum
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep o salak soruyu duymaktır:neden trabzonspor?
"sen kadıköyde, beşiktaşta ya da mecidiyeköydemi (artık hangisinin taraftarıysa) doğdunda hadi hepsini geçtim istanbuldamı doğdunda o takımı tutuyosun? "
ve sonra her seferinde karşındaki eziğin yüzündeki o bozulmuş ifadeyi görüp mutlu olmaktır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum