Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Net adamlıktır.

bu ülkede takım tutma kültürü kupa görme üzerine kurulmuş.

istanbul takımı tutanların ezici çoğunluğu hayatında 1 kere bile tuttuğu takımın stadına gidip maç seyretmiyor.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Daha önce yazmışımdır belki ?
      Memleket Konya - Akşehir
      9 yaşına kadar Çankırı - Ilgaz
      sonrasında 9 yıl Konya
      Sonrasında 4 yıl Balıkesir Uni hayatı veee
      23 yıldır İzmirde Bunun 21 yılı Tam 35 İzmir - Göztepe deyim
      Ve İzmir i ve Göztepe yi çok severim.

Kastamonu doğusuna 1 kez Samsunlu Hasta Ts li bir arkadaşın düğünü için 1 geceliğine Samsun a gittim
      Gs li bir babanın ve genelde Fb ağırlıklı bir ailenin çocuğuyum. Sülalemin ilk Trabzonsporlusuyum.
      Annem hep Ts li ben Ts li olduğum için)

Hayatımda Trabzonlu sadece arkadaşım oldu. Yanındaki şehirlere bile gitmedim
      Ama net ve doğuştan Trabzonsporluyum. Hatta fanatik düzeyde. Elim ayağım maç seyrederken titrer o derece.
      Ama Ailem de hep destekledi.( Hepsine şükür)
      Sadece oturduğum mahallem saygım ve sevgimden GözGöz ü de desteklerim.
      Hiç pişman olmadım. Hep gurur duydum. Gerektiğinde bir kahve dolusu Fb li ile kavga etmişliğim var
      En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 23.03.2022, 01:41.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• Memleket: Artvin-Hopa

Takım: Trabzonspor
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• nevşehir (kapadokya)
          bize Nevşehir'de Trabzon...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Adamsınız adam
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Çok kıymetlisiniz bizler için,bu yöreden olmayıp desteklemek hoş gerçekten. Trabzonlu ve Trabzonsporluyum.

Yorum

• Konya-Akşehir
                Tabii ki takımımız TRABZONSPOR..
                Bir kez bile göremedim yeşilin mavi ile kucaklaştığı Karadeniz'i ve incisi Trabzon'u..
                1993'te bir kez seyrettim çubuklu formaları ile ; Ünal'ı , Hami'yi , Ogün'ü , Abdullah'ı , Soner'i , Cyzyo'yu , Tolunay'ı ve Orhan'ı..
                O gün bu gündür kah radyo başında , kah pis birahane veya kahvehane köşelerinde , kah yurt kantininde izledim seni..Son sekiz senedir evimden takip ediyorum , o menhus hastalığın pençesindeyken bile seni seyrettim kemoterapi senasından sonra dahi olsa..
                Mikrofonlarımız Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda diyen Tansu Polatkan'ın anaonsundan sonra derinden gelen uğultu ile daha gol haberini netleştirmeden sevince gark oldum babamla ve ağabeyimle..
                Küçük Orhan topu Aston Villa kalesine gönderdiğinde sevincin en coşkununu yaşadım seninle..
                5 Mayıs'ı yaşadım , yüreğimin en derin yerine sanki bir bıçak saplanmışcasına..
                Yıkıldım 16 yaşın ruh haliyle..
                Küme düşmekten de son anda yırttık hatırlar mısın 2002'de..
                Düşseydin de severdim seni ikinci lige..
                Umursamazdım..
                Zaten yağan yağmur ıslatmıştı bizi iliklerimize kadar , varsın küme düşsündü bordo - mavi , sevdamız hep bakiydi ebediyete kadar..
                Sonra umutlandık bir kaç sefer daha ..
                Çaldılar şampiyonluğumuzu şeref yoksunları , o bıçağın acısını bir kez daha hissettim yüreğimde ..
                Dibe vurduk ama dedim ya seviyordum seni ..
                İhanete uğramış sevgili misali , nasıl olsa dönecektin biliyordum gittiğin yerlerden..
                Ve geçen cumartesi günü döndün..
                16 yaşımda yaşadığım o hayal kırıklığını unuttum ..
                Küme düşmekten son anda yırttığını da..
                Kahrettiğin zamanlar mı ?
                O da ne dedim kendi kendime..
                Sevinç gözyaşı ne demek anladım , şampiyon Trabzonspor derken..
                Hoş geldin..
                En son orhan42 tarafından düzenlendi; 05.05.2022, 16:39.

Yorum

• Diyorlar ki...
                  Neden Çorumlu olduğun halde Trabzonspor'u tutuyorsun?
                  Vuslata eriştiğimizde en büyük hazzı Trabzonsporumla aldığım için...

Bugünleri gördüğüm için şükürler olsun.
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Muazzam... Vatanın dört köşesine selamlar.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ben Bursa'da dogdum büyüdüm aslen Tunceliliyim hayatimda hic Trabzonu görmedim ama dogma büyüme Trabzonlu olanlardan daha Trabzonsporluyum bu sevda bana babamdan,rahmetli amcamdan miras kaldı hic sampiyonlugunu görmedigim renklere sevdalandim. Her cocuk gibi renklilere degil onuruyla oynayan bordo mavi renklere gönül verdim. Ve bununla da gurur duyuyorum. Iyi ki Trabzonsporluyum bu renklere gönül vermek her kula nasip olmaz...
                      Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• Artvin Hopa'lıyım.
                        7 yaşından beri bu renklere sevdalıyım.
                        İYİ Kİ SENİ TANIMIŞIM TRABZONSPOR
                        İYİ Kİ SENİ SEVMİŞİM.
                        Önce sen, sonra Hopaspor sevdamsınız
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Aslen Niğde/Ulukışla doğumluyum. Köyümüzde bizim aile dışında trabzonsporlu yok
                          www.kitapbircandir.com

Yorum

• bizim baya karışık İstanbul yerlisi, Balkan, Kastamonu ve Konya. Doğum yeri Kocaeli, Üniversite Almanya ve şimdi Konya. Tek Trabzonsporlu tabii ki. Esasında Coşkun Özarı, Gündüz Kılıç gibi isimler eski aile dostumuzmuş. Ailenin geri kalan bakiyesi tamamıyle Galatasaray.
                            En son ihsan candas tarafından düzenlendi; 06.05.2022, 00:39.
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konya-Akşehir
                              Tabii ki takımımız TRABZONSPOR..
                              Bir kez bile göremedim yeşilin mavi ile kucaklaştığı Karadeniz'i ve incisi Trabzon'u..
                              1993'te bir kez seyrettim çubuklu formaları ile ; Ünal'ı , Hami'yi , Ogün'ü , Abdullah'ı , Soner'i , Cyzyo'yu , Tolunay'ı ve Orhan'ı..
                              O gün bu gündür kah radyo başında , kah pis birahane veya kahvehane köşelerinde , kah yurt kantininde izledim seni..Son sekiz senedir evimden takip ediyorum , o menhus hastalığın pençesindeyken bile seni seyrettim kemoterapi senasından sonra dahi olsa..
                              Mikrofonlarımız Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda diyen Tansu Polatkan'ın anaonsundan sonra derinden gelen uğultu ile daha gol haberini netleştirmeden sevince gark oldum babamla ve ağabeyimle..
                              Küçük Orhan topu Aston Villa kalesine gönderdiğinde sevincin en coşkununu yaşadım seninle..
                              5 Mayıs'ı yaşadım , yüreğimin en derin yerine sanki bir bıçak saplanmışcasına..
                              Yıkıldım 16 yaşın ruh haliyle..
                              Küme düşmekten de son anda yırttık hatırlar mısın 2002'de..
                              Düşseydin de severdim seni ikinci lige..
                              Umursamazdım..
                              Zaten yağan yağmur ıslatmıştı bizi iliklerimize kadar , varsın küme düşsündü bordo - mavi , sevdamız hep bakiydi ebediyete kadar..
                              Sonra umutlandık bir kaç sefer daha ..
                              Çaldılar şampiyonluğumuzu şeref yoksunları , o bıçağın acısını bir kez daha hissettim yüreğimde ..
                              Dibe vurduk ama dedim ya seviyordum seni ..
                              İhanete uğramış sevgili misali , nasıl olsa dönecektin biliyordum gittiğin yerlerden..
                              Ve geçen cumartesi günü döndün..
                              16 yaşımda yaşadığım o hayal kırıklığını unuttum ..
                              Küme düşmekten son anda yırttığını da..
                              Kahrettiğin zamanlar mı ?
                              O da ne dedim kendi kendime..
                              Sevinç gözyaşı ne demek anladım , şampiyon Trabzonspor derken..
                              Hoş geldin..
                              İlyas hocam ile telefonda konuştuk , hasbihal ettik
                              şimdi yazdıklarını tekrar okudum ve bu sefer hissettim ne demek istediğini
                              ve birkez daha anladım ki Trabzonspor luluk büyük bir ayrıcaklık mış
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim baya karışık İstanbul yerlisi, Balkan, Kastamonu ve Konya. Doğum yeri Kocaeli, Üniversite Almanya ve şimdi Konya. Tek Trabzonsporlu tabii ki. Esasında Coşkun Özarı, Gündüz Kılıç gibi isimler eski aile dostumuzmuş. Ailenin geri kalan bakiyesi tamamıyle Galatasaray.
                                sizinlede hasbihal etmek lazım
                                eee nede olsa İzmit var hikayenin bir yerinde
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X