Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Terbiyesiz FB ve Fedarasyon

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Terbiyesiz FB ve Fedarasyon

Futbol zirvesi gergin basladi
    04 Nisan 2005 13:53

Dört büyük kulüp arasinda yasanan gerilime sona erdirecek zirve sikinti ile açildi. Futbol Federasyonu Baskani Biçakçi'nin baskanligindaki toplanti gerginlikle basladi.

Futbol Federasyonu Baskani Levent Biçakçi'nin öncülügünde düzenlenen fairplay zirvesi gergin basladi.

Biçakçi'nin baskanligindaki toplantiya Fenerbahçe Kulübü Baskani Aziz Yildirim'in katilmamasi diger kulüp baskanlarinda gerginlige neden oldu.

Aziz Yildirim'in yerine Fenerbahçe Ikinci Baskani Nihat Özdemir gelmesi ortami sakinlestirmeye yetmedi.

Ayrintilar birazdan
    Bu haber 427 defa okundu.

Terbiyesizlere bak hem basin sikissin anadolu kulüplerine naklen yayindan daha fazla pay verilmesini iste,HEMDE GS-BJK ve Trabzonspor Bana cephe aldi diye Fedarsyon baskanin dan destekli 4 kulüp baskanini toplantiya çagirin FB baskani gelmesin Fedarsyonda buna müsade etsin.

Ulan bu ülkede Bu FENERBAHÇE lilerin yaptigi terbiyesizlige daha ne kadar göz yumacaksiniz. Terkedin o toplantiyi Birakin REZIL BAHÇE ile REZil FEDARSYON ne yaparsa yapsin insan bu kadar alçak olamazEdited by: CAFER52
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Arkadasim sen bu olayin özünü kaçirmissin. Iste katilimcilar ve temsil ettikleri kurumlar:

ATAY AKTUG - TRABZONSPOR

Yildirim Demirören - Besiktas

Özhan Canaydin - Galatasaray

Levent BIÇAKCI - Fenerbahçe

Eee tamam, bütün baskanlar orada..!
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Federasyon baskaniyim diye o koltugu isgal eden kukla bu aksam istifa etmezsegüvenirliligini kaybettigi kamuoyunda samaroglanina dönüp milletin makarasi olacaktir.Insana sormazlarmi Allah askina sözünü geçirip toplantiya bile getiremedigin klüp baskani sana bagli federasyonun herhangi bir klübü.Eger bu klüpsayet TRABZONSPOR olsaydi simdi bütün kanallarda altyazi geçmeye baslamisti bile flas...flas diye.Yaziklar olsun bu medyaya da,fenerasyona da,sisteme de ...
      Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

böyle konular sinir katsayimi inanilmaz firlatiyor..s....sizler bunlar

Yorum

Yaziklar olsun

Yorum

Fener Daha nasil belirtsin ki adam açik açik demek istiyorki

"Kardesim Bu fedarasyonu ben yönetiyorum.. siz Bosuna urasiyosunuz Bakin Bir sözümle Hepinizi Buraya Topladigim gibi Sizinle görüsmeye Cüret bile etmiyorum Siz benim Seviyemde Degilsiniz O yüzden size ben Ikinci Baskanimi ve vekilim levent Biçakci ile görüstürüyorum.."

Bu terbiyesizlikden baska birsey anlasilmaz.
            Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

Federasyon baskani baskan diilki cinsini çizdiiminin herifi. Tipe bak anasini satiim tam bi mamos. Baskan kukla, görsel ve yazili medyada satilmis yalaka olursa iste böyle olur. Her sey hikaye kardesim. GAY_se'ler bunlardan asaami sanki. Heriflerin 100 küsür milyon dolar borçlari var devlet hala peskes çekiyor arazileri, vergilerini siliyor erteliyor. JimLASIKçiler asaami sanki. Gögüslerine utanmadan taktiklari yildizlar, evelki sene nasil sampiyon olduklari herkesin gözünün önünde cereyan etti. Siimdi civciler aldi sazi eline onlar tingirtadiyor yalanmi?????? Baskanimiz çok dooru söylediydi valla. -Ya çok ii bir takiminiz vardir, sampiyon olursunuz... dediydi. Bizim orada bulunmamiz bile sirityor anasini satiim. Hepsi iktidar kavgasi yapan serefsizler. Biz ise sahanin içindefutbol oynayarak bir yerlere gelmeye çalisan halkin takimi.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

Oraya gelecek yüzümü kalmadi nedir.
                keyif adamı ..

Yorum

Toplantidan cikmadilarmi??? Yapmayin beyler!

Bu yüzsüzlerden bir masaya gelinmez!
                  Artik köprüleri attik! Vay febenin haline... seni fener rum patrigide kurtaramiyacak!

Yorum

papa da öldü ki [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Arkadasim sen bu olayin özünü kaçirmissin. Iste katilimcilar ve temsil ettikleri kurumlar:

ATAY AKTUG - TRABZONSPOR

Yildirim Demirören - Besiktas

Özhan Canaydin - Galatasaray

Levent BIÇAKCI - Fenerbahçe

Eee tamam, bütün baskanlar orada..!

,

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]budur
                      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                        papa da öldü ki [img]smileys/smiley36.gif[/img]

arkadaslar aldigim habere göre azize yildivim yurt disinda oldugu için toplantiya katilmamis... (bu haberi gerçekten duydum ama dogrulugunu bilmiyorum)

azize yildivim'in yurt disinda olmasinin nedenini çok saglam bir kaynaktan aktariyorum...

ESKI PAPANIN ÖLÜMÜNDEN SONRA AVRUPA'DAKI KARDINALLER OY BIRLIGIYLE AZIZE YILDIVIM'I YENI PAPA ILAN EDECEKLERMIS... LEVOS PIÇAKÇI DA BAS YARDIMCI KARDINAL OLACAKMIS... azize yildivim'in yurt disinda bulunma sebebi de buymus...

PAPA 1. AZIZE VE KARDINAL PIÇAKÇI...

arkadaslar böyle photoshop islerinden iyi anlayan birisi varsa bu durumu bir afis haline getirebilir...

NOT:ayrica affiniza siginarak bildiriyorum ki azize yildivim dünya tarihindeki ilk 'travesti' papa olacakmis... hayirli olsun ne diyelim... yakisir yani... [img]smileys/smiley17.gif[/img]Edited by: yattara11
                        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

hmmm vatikandan transfermi yapacak yoksa ?

belkide vatikanile görüsüpemreyi alabilmek icin ugrasiyordur ?

bu yamuk zaten ne zaman adam gibi transfer yapabildiiki ?

cakdirmadan transfer yapmaya alismis serefsiz.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

serefsiz azize

Yorum

ben sampiyon olmak istiyorum arkadas. baska hiçbisey rahatlatamaz beni.

bu escinseller ( diyecem escinsellere saygisizlik etmek istemiyorum.cinsel tercihleri farkli sadece)

bu ...ezevenkler ( diyecem ..ezevenklerede hakaret etmek istemiyorum adam ekmek parasi kazaniyor )

bu hayvanlar ( bu da olmadi hayvanlar kötü degiller ki)

hah buldum en iyi hakareti :bu FENERLILER in suratini görmek istiyorum kupayi kaldirdigimizda...Edited by: mahir_kuzey
                              <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

Çalışıyor...
                              X