Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Galatasaray 0-2 TRABZONSPORUM

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ne yapip edip bu maçi kazanmaliyiz.....gs büyük maçlara çok iyi motive oluyo ve rakibini eziyo,bizim ise;nedendir bilinmez büyük maçlarda ellerimiz ayaklarimiza dolasiyoo...insallah bu hafta iyi motive olan taraf biz oluruz,hatalarimizi tekrarlamaz ve gs.'yi sami yene gömeriz,,geçen seneden kalma hesabimizi kapatmaliyiz..gökdenizin geçen seneki maglubiyettn sonraki sözlerini hiç unutmamaliyiz ve bunu sahada en iyi sekilde göstermeliyiz,,ilk yarida evimizde yenildik bunu da unutmamaliyz!!!!!yattaranin büyük maçlarda ise bi durgunlugu oldugu kesin ama bu hafta bence maçin yildiz ismi YATTARA.....
    ölene kadar bordo-mavi.....

Yorum

BURAYA YAZIYORUM,IDDAAYA GIRMEK ISTEYEN VARSA HERSEYINE GIRERIM.TRABZONSPOR BU MAÇI ÇOK RAHAT ALACAK.

Yorum

bu site de bunun aksine iddaaya girilmez... yanlis yerde iddaa ariyosun))))
        ölene kadar bordo-mavi.....

Yorum

İlk olarak saral28 tarafından gönderildi
          bu site de bunun aksine iddaaya girilmez... yanlis yerde iddaa ariyosun))))

Önceki sayfalara bak istersen.Artik buraya baktigim zaman içim karariyo bu ne inancsizlik böyle.Tamam dogru dürüst derbi kazanamadik ama takimimizin çok iyi bi kadrosu var.Ben inaniyorum GS yi yenecegiz.Avni akerdeki maçta bizim sansizligimiz onlarinda sansli oluslarindan yendiler zaten.Geçen seneden de ayariz zaten bunlara yenecegizzz.

38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Beyler zor maç ama 2 nci olmak istiyorsak bu maçi almak zorundayiz hadi be TRABZONUM yen su gayse yi sevindir bizleri yüzümüz gülsün bu derbide iyi oynayin ezin yenilin bisey demem ama o formanin hakkini verin zaten biz eger kendi oynumuzu oynarsak gayse bizimle bas edecek takim degil ezeriz onlari gömeriz sahaya takimimiza yürekten basarilar

OY TRABZON TRABZON YIKKKKK YESIL SAHALARI

ÇIK YUKARI EZILSIN ISTANBUL AGALARI
            Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

benim dusunceme gore maci alabilmek butun sartlar hazir1 bu mac
              herseyden once takimin sampiyonlar ligine gidebilmesi icin son sansi ve
              herkez bunun bilincinde sanirim! gecen haftaki basarisiz sonuc
              itibariyla taraftar daha bir temkinli ve istanbulda en az bizim
              kazanmaya ihtiyacimizin oldugu kadar gs ninde buna ihtiyaci olacak bu
              yuzden onlarda saldirgan bir oyun sergilemek mecburiyetinde oalcaklar!
              bu anlamiyla ben kimi arkadaslarin belirttigi gibi gunes hocanin
              yattarayi yedek soyunduracagina inanmiyorum tam aksine onunla baslayip
              onun uzerine dayali bir oyun stratejisi belirleyecektir!

bana gore yapmamizu gerekende buna benzer bir oyun plani
              kurmaktir! fatihin yada gokdenizin biraz daha ortasahaya donuk oynamasi
              ve mehemet yilmazin tek forvet olarak sahaya cikmasi bence denenmesi
              gereken bir taktik anlayis olmalidir! yani ortasahada cok
              kalabalik bir trabzon hucuma cikarken faitihin gokdenizin ve
              yattaranin becerilerine simkoyu da eklersek ortaya inanilmaz bir
              ofansif futbol ziyafeti cikarabiliriz! defansin bu kurgu icinde zayif
              kalacagini gozonunde bulundurarak absta da belirttigim gibi fatihin
              yada gokdenizin mutlak suretle simko huseyin ikilisinin yaninda ucuncu
              ortasaha oyuncusu oalrak bulunmalari gerekmektedir! bu kurguda leeninde
              onemöli bir yeri oalcagini dusunuyorum defansta ise emrahin iyilesmis
              ilmasi bize belki haftalar sonra ideal onbirle sahaya cikma sansini
              verecektir!

petkovic

tolga

erdinc(de haene)

celalettin

emrah

huseyin

simko

lee (mehmet yilmaz)

fatih

gokdeniz

yattara

(mehmet yilmaz)

&nbs p;&nbs p;&nbs p;
              petko

emrah
              tolga
              erdinc(dehaene)&n bsp;
              celo

&nbs p;&nbs p;
              huseyin

&nbs p;
              le e (*)
              & nbsp;& nbsp;
              simko

yattara& nbsp;& nbsp;
              fatih
              gokdeniz

&nbs p;&nbs p;&nbs p;
              mehmet yilmaz(*)

bilmiyorum bu oyund uzeninde leeyi oynatmayip mehmet yilmazla
              baslamak cok mu buyuk risk teskil eder! eger mehemt yilmazla baslarsak
              o zaman lee kenarda oturacak ve ortasahada simko huseyinin ynaina
              gokdeniz veya fatih monte edilecek ve tek forvet oynayacagiz ama
              m.yilmaz kenarda oturup lee ile baslarsak o zaman yattaranin
              arkasini saglama almis olacagiz ki ben leeyi ve oyununu futbol
              anlayisini cok tutuyorum . bilmiyorum nasil olur ancak su bir gercek ki
              bu mac ankara macindan da antep macindan da daha kolay gecmeye namzet
              duruyor. yeterki oyuncular biraz gunund eolsun ve birazda sansimiz
              yaver gitsin...

Yorum

ins bizim olur.fener bahce sitesinde bizim maç hakkindaki yazi

Trabzonspor Yatacak mi?
                Ligin son 8 haftasina girerken Fenerbahçemiz, 100. yilini kutlayan rakibinin 4 puan önünde. Süper Birinci Futbol Ligi'nin 27. haftasi çok ilginç bir maça sahne olacak. 10 Nisan Pazar günü Galatasaray ve Trabzonspor, A. Sami Yen Stadi'nda lig maçina çikacaklar. Bütün futbol kamuoyu, artik geleneksel hale gelen "yatma" hadisesinin vuku bulup bulmayacagini merak ediyor. Kamuoyu ikiye bölünmüs durumda, kimi "Trabzon her sartta yatar" derken, kimileri de geçen sene Galatasaray'in Trabzon'u yenip sampiyonlugu Fenerbahçemizin kazanmasindan sonra Gökdeniz'in "Gelecek yil onlarin 100. yili. Seneye görüsürüz." sözünü hatirlatip, "geleneksel yatisin" bu sene gerçeklesmeyecegini iddia ediyorlar. Her iki takiminda karsilasmaya turuncudan izler tasiyan bir sari ve visneye çalan tatli bir kirmizi renkli formalarla çikmasi bekleniyor.

Gelin hep beraber bu "yatis" hadisesinin ayyuka çiktigi 2000-2001 sezonuna dönelim. 2000-2001 sezonunun 34. haftasina Fenerbahçemiz, bu yil 100. yillarini kutlayan kulübün 2 puan önünde girmisti, ayrica averajida rakibinden daha iyiydi. G.Saray'in sampiyon olabilmesi için, Fenerbahçemizin son hafta Samsunsporla berabere kalmasi halinde, Trabzonspor'a karsi 4 farkli bir galibiyete ihtiyaci vardi. Iste maça bu psikolojiyle çikildi. Gerçi maç öncesi sakat oldugu için o karsilasmada görev yapamayacak olan Trabzonspor kaptani Hami Mandirali kameralara "gönlümüz G.Saray'dan yana" diyordu ama yine de kimse Trabzonspor gibi 4. büyük oldugunu iddia eden bir kulübün kolay kolay Galatasaray'dan 4 gol yiyecegini tahmin etmiyordu. Ama "kazin ayaginin" öyle olmadigi kisa zamanda anlasildi. Koskoca oldugunu iddia eden Trabzon 60 dakika içinde Galatasaray'dan 4 gol birden yemisti. Sonrasi iyilik saglik iste. Simdi o maçi kisaca hatirlayalim.

26 Mayis Pazar günü Ali Sami Yen Stadi'nda oynan karsilasmayi, simdi hakemligi olayli bir sekilde birakmis olan Ali Aydin yönetmisti. Yardimciliklarini da Cengiz Akyüz ve Cemal Gemici yapmisti. Bu önemli karsilasmaya Galatasaray, Taffarel, Bülent, Popescu, Capone, Ahmet (Dk. 46 Ergün), K.Emre, Suat, Hagi, Fatih, Hasan Sas, Serkan Trabzonspor ise, Metin, Cem, Nesim, Güngör, Tamer, Gökdeniz, Yanchev, Erhan (Dk. 81 Murat), Orhan , Erman (Dk. 46 Zafer), Oktay, 11'iyle çikmisti. Maçin 78. dakikasinda Hasan Sas kirmizi kart görmüs, golleri de 25 ve 45. dakikalarda (p) Hagi, 42. dakikada Hasan Sas, 61. dakikada Serkan atmisti.

Karsilasma bastan sona dostluk ve isbirligi havasinda geçti. Hagi kendisini alkislayan tribünlere ayni sekilde karsilik verirken Trabzon kaptani Orhan, Hagi'ye jest yapti. Hagi'ye plaket veren Orhan, daha sonra onu elinden tutarak Trabzon taraftarlarin önüne götürdü. Bordo-mavili tribünler de Hagi'yi ayakta alkisladi

G.Saray, sezonun bu son maçinda Trabzonspor'u 4?0 maglup etmesine ragmen 15. sampiyonluguna ulasamadigi için üçüncü yildizini gögsüne takamadi. Hagi'nin kariyerindeki son maçi olmasi sebebiyle ayri bir ilgiye sahip maça, G.Saray firtina gibi basladi. 25. dakikada Hagi sert bir vurusla mesin yuvarlagi filelere göndererek, Galatasaray'i 1?0 öne geçirdi. 42. dakikada Trabzonspor savunmasinda Cem'in biraktigi toptan iyi yararlanan Hasan, bir anda kaleci Metin ile karsi karsiya kaldi ve mesin yuvarlagi filelere gönderdi: 2?0. 45. dakikada Emre Belözoglu, ceza alani içinde Tamer tarafindan düsürülünce, hakem Ali Aydin penalti noktasini gösterdi. Atisi kullanan Hagi topu filelere göndererek, ilk yarinin skorunu belirledi: 3?0. Cim Bom, 61. dakikada Hagi'nin asistiyle Serkan'in ayagindan 4. golü buldu. Bu farkli skor, Fenerbahçemiz Samsunspor'u 3?1 yendigi için G.Saray'a sampiyonluk yolunda yeterli olmadi.

Karsilasmanin basinda ve içinde esen dostluk rüzgarlari maçtan sonra da esmeye devam etti. Trabzon savunmasinda görev yapan ve yenilen gollerde büyük hatalar(!) yapan Cem, maçtan sonra aldiklari 4-0'lik maglubiyete üzülmesi gerekirken, G.Saray'in sampiyonlugu kaybetmesine çok üzüldügünü beyan ederek, futbol tarihimizdeki yerini aliyordu. Galatasaray ve Trabzonspor arasindaki bu dostane iliski ve isbirligine ragmen, 2000- 2001 sezonunda Galatasaray 4 yil sonra bir sezonu Türkiye'de kupa alamadan kapatti. Son 4 yilin sampiyonu olan G.Saray, ligde ikinci oldu, Türkiye kupasi yari finalinde Fenerbahçemize, Atatürk Kupasi finalinde de Besiktas'a elendi.

Tarih de gösteriyor ki, bu yil 100. yilini kutlayan rakibimiz, "is ortagiyla" isbirligini hangi sezon abartmissa hüsrana ugramis. Size tavsiyemiz 100. yilinizda daha fazla hüsran ve rezalet yasamamaniz için bu isbirligini 2 ayligina askiya almanizdir. Naçizane ebedi dost tavsiyemiz budur.

Simdi bu ahval ve serait içinde, Antu.com olarak Türk Futbol Kamuoyuna soruyoruz, "Trabzon, G.Saray'a yatar mi, yatmaz mi?"

05.04.2005 13:36

an yazi
                www.antu.com

evet arklar bu bize hakarettir!!!!bu amçi ins aliriz ve tüm türkiye görür en büyük TS!!!!!!!!!
                bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

yine gecen sezon oldugu gibi korkmaya basladilar.

ne yapacaklarini sasirmaya basladilar.

korkaksiniz siz !

baskaniniz gibi hepiniz korkaksiniz > hep korkak - tam korkak !

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Köpeklerin söylemleri kendilerine sunlarin yazilarini buraya tasimayin.Akillari sira gaz verecekler.Biz kazanmak zorundayiz ve kazanacagiz.Yeter ki herseyimizi ortaya koyalim galatasaray besiktas gibi defens yapmayacaktir maçin basinda olmasa bile ilerleyen bölümlerde üstümüze gelecektir,sonrasi gökdeniz fatihve yattaraya kalmis inaniyorum ki maçi alip sampiyonlar ligine biz gidecegiz.

Yorum

eger bu sefer de yenilirsek eski söylemlere ben de inanicam.fenere karsi galatasarayin desteklen mesinden öyle utaniyorum ki.

Yorum

Galatasaray-Trabzonspor Bilet Fiyatlari

VIP
                        185 YTL (185.000.000 TL)
                        NUMARALI ÜST
                        135 YTL (135.000.000 TL)
                        KAPALI ÜST
                        66 YTL (66.000.000 TL)
                        KAPALI ALT
                        66 YTL (66.000.000 TL)
                        YENI AÇIK ÜST
                        33,5 YTL (33.500.000 TL)
                        YENI AÇIK ALT
                        28 YTL (28.000.000 TL)
                        Biletler yarin biletixlerde satisa çikiyor
                        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                        .

Yorum

Valla 66 ytl verip gitmem ben o maça.Ayrica diger kulüplerin sitelerini takip edeceginize kendi kulubünüzün sitesini dolasin.Ve buraya o tüt seyleri kopyalamayin.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

su gs bizim yüzümüzden sampiyonluktan olsun baska bi sey istemiyorum

Yorum

yukarida bi arkadasimiz fenerrlilerin bir yazisini yayinlamis.okurken sinirden dudaklarimi yedim.simdi bunlari susturmanin zamani degilmidir?

Yorum

İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi
                                benim dusunceme gore maci alabilmek butun sartlar hazir1 bu mac herseyden once takimin sampiyonlar ligine gidebilmesi icin son sansi ve herkez bunun bilincinde sanirim! gecen haftaki basarisiz sonuc itibariyla taraftar daha bir temkinli ve istanbulda en az bizim kazanmaya ihtiyacimizin oldugu kadar gs ninde buna ihtiyaci olacak bu yuzden onlarda saldirgan bir oyun sergilemek mecburiyetinde oalcaklar! bu anlamiyla ben kimi arkadaslarin belirttigi gibi gunes hocanin yattarayi yedek soyunduracagina inanmiyorum tam aksine onunla baslayip onun uzerine dayali bir oyun stratejisi belirleyecektir!
                                bana gore yapmamizu gerekende buna benzer bir oyun plani kurmaktir! fatihin yada gokdenizin biraz daha ortasahaya donuk oynamasi ve mehemet yilmazin tek forvet olarak sahaya cikmasi bence denenmesi gereken bir taktik anlayis olmalidir! yani ortasahada cok kalabalik bir trabzon hucuma cikarken faitihin gokdenizin ve yattaranin becerilerine simkoyu da eklersek ortaya inanilmaz bir ofansif futbol ziyafeti cikarabiliriz! defansin bu kurgu icinde zayif kalacagini gozonunde bulundurarak absta da belirttigim gibi fatihin yada gokdenizin mutlak suretle simko huseyin ikilisinin yaninda ucuncu ortasaha oyuncusu oalrak bulunmalari gerekmektedir! bu kurguda leeninde onemöli bir yeri oalcagini dusunuyorum defansta ise emrahin iyilesmis ilmasi bize belki haftalar sonra ideal onbirle sahaya cikma sansini verecektir!

petkovic
                                tolga
                                erdinc(de haene)
                                celalettin
                                emrah
                                huseyin
                                simko
                                lee (mehmet yilmaz)
                                fatih
                                gokdeniz
                                yattara
                                (mehmet yilmaz)

&n bs p; &n bs p; &n bs p; petko

emrah tolga erdinc(dehaene)&n bsp; celo

&n bs p; &n bs p; huseyin

&n bs p; le e (*) & nbsp;& amp; nbsp; simko

yattara& nbsp;& amp; nbsp; fatih gokdeniz

&n bs p; &n bs p; &n bs p; mehmet yilmaz(*)

bilmiyorum bu oyund uzeninde leeyi oynatmayip mehmet yilmazla baslamak cok mu buyuk risk teskil eder! eger mehemt yilmazla baslarsak o zaman lee kenarda oturacak ve ortasahada simko huseyinin ynaina gokdeniz veya fatih monte edilecek ve tek forvet oynayacagiz ama m.yilmaz kenarda oturup lee ile baslarsak o zaman yattaranin arkasini saglama almis olacagiz ki ben leeyi ve oyununu futbol anlayisini cok tutuyorum . bilmiyorum nasil olur ancak su bir gercek ki bu mac ankara macindan da antep macindan da daha kolay gecmeye namzet duruyor. yeterki oyuncular biraz gunund eolsun ve birazda sansimiz yaver gitsin...

EVet GS nin berbere kalmasi bu mac icin puan farkin artamamasindan haricen az o kadarönemli bir avantaj. Gs maci kazanmasi gerekiyor.
                                yamuklar arasinda puan farki 7e cikabilir. Berberlik bile GS yi iyice sampiyonlukdan koparir ve puan farki 6 ya cikar.

Bu acidan bakilirsa Mehmet yilmaz yerine Lee oynamasi daha uygun geliyor banada. Aslinda Mehmet yilmazin oynamasini isterim elbette ama golü hemen bulabilmek icin maci cok erken gol yiyerek demoralize olmaya gidebilir diyorum.

Son ankaraspor macindaki millilerimizin yorgunlugunuda düsünürsek bu macda o handikap olmayisi ve tek sorunun ankaraspor karsisinda galibiyet golünün bir türlü atilamamasi kaliyor ve gol yemeden atmanin ne kadar önemli oldugunu oyuncular kesinlikle anlamistir artik sanirim. 2 golden sonra bereberlige ulasmak icin cok caba harcandi ama mac 5:2 de bitebilirdi.

Bjk maci gibi olmaz diyorum bende ancak Gs kesinlikle hemen acilmaz. Öncelikle gol yememek ve ilk yarida bildigimiz hakan sükür - nejati ( ve artik ribery ) üzerinden gol aramaya bakar. Sürpriz bir kadro degisikligi olmaz sanirim gs de. Hasan Sas inschallah oynatilir yine.

Asagi yukari haginin hangi degisiklikleri yapacaklarida belirlenmis durumda. Macda hangi zamanda neler olacagini kestirmek senol günes icin pek zor olmamasi gerek.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X