Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özlüyorum

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Özlüyorum

ÇOCUKLUGUMU ÖZLÜYORUM,MAHALLE ARALARINDA KIRAN KIRANA MAÇ YAPTIGIMIZ ZAMANLARI ,TRABZONSPORUMUN YENILMEZ ARMADA OLDUGU ZAMANLAR!! MAHALLEDE TEK BEN VARDIM TRABZONSPORLU OLARAK AMA HEP BASIM DIK YÜRÜRDÜM!! DAHA SONRA SAMPIYON OLAMADIK AMA GENE O GÜNLERI ÖZLÜYORUM !! LYON ZAFERLERI ASTON VILLA MAÇI !! BIZANSA KARSI HERZAMAN ÜSTÜNLÜK!! AVNI AKERIN CEHENNEM OLDUGU GÜNLERI ÖZLÜYORUM!!

SORUYORUM SIZE DÜRÜSTÇE!!!

MAVI BAYRAKMI? O ESKI CEHENNEMMI? RAKIPLERIN TITREYEREK ÇIKTIGI O ESKI CEHENNEMI ÖZLÜYORUM!!!!Edited by: andrei07
    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

• Hiç süphesiz o chennem

Gerçek Hüseyin Avni Aker stadini kim özlemiyorki içimizde.Ben son dönemlerini gördüm ama cehennemi geri istiyorum .Bunu da yaratacak olan bizleriz
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Eski cehennem, hep cehennem. Mavi bayraklarida onlarin olsun pembe bayraklarida. Ben cehennm olsun istiyorum avni aker cehennem yol geçen hani degil.
      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

eski cehennem tabiki daha iyidir. ama ben eski zamanlarimi özlemiyorum çünkü hala maç yapyoruz.ve sinifta tek trabzonlu benim [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

Avniaker'imizi türkiyedeki serefsiz rakiplerimizeiçin degil, Avrupa kupalarinda ki rakiplerimiz için böyle güzellestirdik.

bence böyle iyi...

Yorum

önemli olan stadda birlik ve beraberligi saglamak o arzuyu, hirsi, coskuyu geri getirebilmek. özlenen o cehennem küfürle, kötü davranisla olmaz!

küfür etmeden centilmence de o atmosfer olusturulabilir.
            Fanatik Pacci

Yorum

katilmamak elde degil.

öncelikle organizasyon saglanmali birlik olunmali
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

EVET CEHENNEM ´RAKIPLERINKORKMASI HAKEMLERIN TIRSMASI TEK BIR NETICE O DA TRABZONSPORUN GALIBIYETI ÖLÜMÜNE FUTBOL KANA KAN DISE DIS TEKMEYE KAFA SEMSERT BIR FUTBOL ASI PIS BIR FUTBOL
                Seni bu kadar sevmem yalniz benim günahim
                Hic sikayet ettim mi
                Birgün cikti mi ahim
                Bir elimde yüregim
                Bir elimde silahim SIK de yeter SIKARIM
                BASIM GÖZÜM ÜSTÜNE!
                b.gökce

Yorum

Kim ozlemiyorki o eski cehennemi tabiki geri istiyoruz godum mavi bayragin............ gerisini siz doldurun[img]smileys/smiley2.gif[/img]!
                  İnsan ol evlat!

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

aleyküm selam kardesim..ama aglamak da nesi oluyor?

bizim yedegimizde her daim kizilcik serbeti bulunur; biz onurlu baslariz..

[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Hiç unutmuyorum o günleri çocuklugumda babamla disari çikardik arkadaslari sorardi ne olucan,annenimi çokbabanimi seviyon gibi klasik çocuklara sorulan sorular birde hangi takimi tutugumu sorarlardi; Belkide muallakta kalmadigin tek soru buydu mutlulukla hemen söyleyiverirdim TRABZONSPOR diye o yilar sampiyonluk ve firtina yillariydi basimiz dik gururluyduk çünkü firtina gibi bir takimimiz vardi.Rakiplerimiz sahamizda inanin korner bile kullanmak nasip olmuyordu beraberlik aldiginda deliler gibi sevinen rakip futbolcular vardi.Özlenmezmi o yillar be kardes hatirladikça insanin gözleri doluyor.

BEKLENEN GÜN GELECEKSE,ÇEKILEN ÇILE KUTSALDIR......

Yorum

Farkindamisiniz Hep evimizde Kaybettigimiz maçlardan yaniyoruz. Trabzonspor deplasman Takimi Oldu çikti. Deplasmanda Daha basariliyiz. Oysa eskilerde Böyle degildi. Evimizde yenilmezdik.

Cehennem Derken yine Cehennem Olalim ama Öyle küfürle Sahaya birseyler atmakla Degil. Hep takimimizin Arkasinda olarakTakim kötü oynadiginda susmayarak ! Bizim TaraftarimizGüzel Futbol oynaninca Cosuyor.Kötü futbolda Isyanlar basliyor. Oysa kötü futbolda dahi Futbolculari Atesleyecek sekildeSloganlar atilmali marslar söylenmeLi.

Biz HemAvniAkeri Cehennem yapariz hemdeMavi bayragimizi da Aliriz !Ancak yanlis anlasilma olmasin Biz AvniAkerde Paun Kaybedeceksek Ne yapayim ben MaviBayragi.
                          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

ah o eski günler ya cehennemi özlüyorufutbolcularla roportaj yapiyor dedikleri laf su ;

walla su sahaya ciktikmi ayaklarimiz titriyor..aslinda gene böyle olmaliyiz rakipsahaya girdinmi ayaklari titremeleri lazim ilk önce taraftan korkmasi lazim adamlar eskiden 2 yesekde gitsek diyorlardi bee
                            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

o güzel günleri getirmek bizim elimizde sirf yendiimizde diil yenildiimizdede trabzonsporumuzu desteklersek o eski günler o cehennem geri gelecek buna inanin

Yorum

Çalışıyor...
                              X