Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Önemli Bir Uyarı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak TrabzonCell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi ben yeniyimde bu yazıda özel mesaj yazmıyor acaba özel mesaj yoluylada yasak mı?
    Link istiyorum özelden dersen yasak Sadece forum başlıkları için geçerli.

Yorum

Yeni bir maç yine link istekleri. Forum başlıklarında link istemek yasaktır. Hatırlatalım

Yorum

uyarınız için teşekkürü borç biliriz sayın yönetim.

Yorum

Editttttttttttttttttt
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

güzel olmuş.emek hırsızlığından başka birşey değil bu.

Yorum

Simdi ben ozelden link istedim arkadasta atti diyelim.. Ceza varmi ceza?
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Özel mesajlara "küfür, sarkıntılık, reklam, tanıtım" olmadığı sürece karışmıyoruz Oflu. Yani cezası yok bu olayın. Yeter ki forum sayfalarına yansımasın.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özel mesajlara "küfür, sarkıntılık, reklam, tanıtım" olmadığı sürece karışmıyoruz Oflu. Yani cezası yok bu olayın. Yeter ki forum sayfalarına yansımasın.
                  Milletin eline koz verdin İlhan O kadar uyarı yapmıştık ki millet onu da yapmak yasak diye biliyordu

Yorum

Eyvallah ozaman Ilhan kardesim.. Sorun yok..
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• ben de kuralcılığı seven biri değilim ama yöneticiler yazmış "formumuz lig tv tarafından uyarılanlar arasında" yani formumuzu takip edecekler demektir ve takibi de teknik olarak zor bişey değil, formumuzu seviyorsak şartları zorlamayalım diyorum arkadaşlar özelden mesajlaşmalar da dahil

Yorum

• Kurala uymayanların (kırın kalemlerini) sayın yetkililerim.
                        En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                        En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• bordo mavi net taraftarı yapmaz ole sey
                          trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X