Sevgili üyelerimiz, bildiğiniz üzere Süper Lig 2009-2010 sezonu bu haftasonu başlıyor. Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran LigTV ,maç görüntülerinin internette yayınlanması halinde bu yayını yapan kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunma yetkisine sahip.
BMN'yi zor durumda bırakmamak için , üyelerimizden forumda maç linki paylaşmamalarını ve link için foruma mesaj göndermemelerini rica ediyoruz. Bütün üyelerimizden bu konuyla ilgili olarak azami derecede hassasiyet bekliyoruz.
Bu kurala uymayan üyeler hakkında cezai işlem yapılacaktır.
BMN YÖNETİM KURULU
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Çok değildi.Bu konuda Forum üyelerimize teşekkür etmek lazım aslında ilk hafta bir kaç kişi dışında kurala uygun hareket edildi.Dileriz bundan sonraki haftalarda da aynı hassasiyeti gösterirsiniz.
Konuyu tekrar hatırlatmakta fayda var. Geçen hafta birkaç arkadaşımız tüm uyarılara rağmen kurallara uymadığı için ceza aldı, bu hafta da aynı kararlılığı sürdüreceğimizi belirtelim.
vay be bu yonetıcılerın ısıde zor ,adam mac mı ızlıcek mılletın burda lınkını,kufurunu ,cezasını mı kesıcek?...devamlı onlıne olacak , 24 saat bmn de takılacak , sosyal falıyetlerden gerı kalıcak ,gece hayatı olmayacak ,turkıyede hatta bmn de yasam sartları gercekten zor...(pardon ucret ne kadar) belkı bende ılerde yonetıcı aday adayı olabılırım
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum