Görmeyen, duymayan, okumayan, bilmeyen kalmasın lütfennnnnn....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Önemli Bir Uyarı
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonSpor hangi vilayete giderse biz oradayızHaftasonu Sivas'ta olacağımız gibi...
Sivas'ta da bedenimle değil ama yüreğimle sizlerleyim
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmeyen, duymayan, okumayan, bilmeyen kalmasın lütfennnnnn....
Duyuruyu bu yolla yapmak daha mantıklı ve sağlamcı gibi duruyor
Yorum
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan kardeş ve diğer yönetici arkadaşlarım, bu konuyu sizler yönetici olarak veya adminlerden biri bütün BMN üyelerine toplu mail yoluyla veya özel mesaj yoluyla ulaştırsalar daha iyi olmaz mı? Ben de daha önce kendi sitemde adminlik yaptığım için toplu bir şekilde mail veya özel mesaj atılıyor sistem üzerinden diye biliyorum..
Duyuruyu bu yolla yapmak daha mantıklı ve sağlamcı gibi duruyorBu başlıktan haberi olmayan üye kalmayacak.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Ama burası Bordomavi.net. Burada her şey olmaz, o-la-maz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma burası Bordomavi.net. Burada her şey olmaz, o-la-maz.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Anlar Ahmet, anlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence esprisini dahi yapmasın Uğur.
Bu arada Foruma üye herkes bu kuralı okumuş ve kabul etmiş sayılmaktadır arkadaşlar.
Yorum
-
Link isteyenler, önce uyarılır. Devamı halinde bir uyarı daha yapılır. Üye uyarılara aldırış etmiyorsa 1 hafta uzaklaştırılır.
Link verenler sorgusuz sualsiz 1 hafta uzaklaştırılır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Yayıncı kuruluşa ait hiçbir görüntünün paylaşılmasına izin vermiyoruz arkadaşlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayıncı kuruluşa ait hiçbir görüntünün paylaşılmasına izin vermiyoruz arkadaşlar.
( ligTv' nin maçları veriliyor ya onun için dedim )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum