.................................................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerde izliycek bu millet maçı hadi avrupa yakasındakiler uzak diye gelmiyor ya anadolu yakası bu kadarmıyızTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak ofg_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar avrupa yakasındaki arkadaşlar içinde böyle bir çalışma yaparsanız sevinirimTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak ofg_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar avrupa yakasındaki arkadaşlar içinde böyle bir çalışma yaparsanız sevinirim
Yorum
-
Vira Bismillah Başlayalım
Trabzonspor-Maastricht 01.08.2009 Cumartesi Saat 21:30'da D-Smart'da
Avni Aker'de Açılış Maçımızı ve Fatp Papy,Christian Brüls'ü Hep Beraber İzliyoruz.
Üsküdar'da Tarihi Çeşmenin Denize Bakan Kısmında Saat 19:30'da Bir araya geliyoruz.
Bu Saat'de Olamam Diyenleri Aynı Yerden Maç Saatinde Alabiliriz.
1-) Emirhan Makul
2-) Mert Marabaoğlu
3-) Mehmet Fırat
4-) Serdar Ersoy
5-) Engin Türkyılmaz
6-) Harun Karadeniz
7-) Özgür Karadeniz+1
8-) Adem SÖYLEMEZ
9-) Yunus Emre AYAZ
10-)
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 23:29.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
avrıpa anadolu yok biz bir bütünüz.
İmkanlarım elverdikçe fedakarlık gösterip aranızda olmaya özen göstereceğime devletim ve milletim üzerine yemin ederimMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrıpa anadolu yok biz bir bütünüz.
İmkanlarım elverdikçe fedakarlık gösterip aranızda olmaya özen göstereceğime devletim ve milletim üzerine yemin ederim
Yorum
-
ah be mehmet gün boyu akşama kadar çalışıorum akşam geliyorum ev işleriyle ugraşıyorum ama yinede fırsat bulursam geleceğim...Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah be mehmet gün boyu akşama kadar çalışıorum akşam geliyorum ev işleriyle ugraşıyorum ama yinede fırsat bulursam geleceğim...(saçlarin bozulmamiş)
Hastikoz
Yorum
-
İlk olarak Engin Türkyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih gecen msjda yemin ettin geleceksin(saçlarin bozulmamiş)
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
Yorum