Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle Organizasyona Adını Yazdıran ve Gelen Herkese Teşekkür Ediyorum ve Özür Diliyorum.

Böyle olacağını hiç düşünmezdik , mekan ile 2 ayrı dekoder olduğunu ve maçımızı izleyeceğimiz teyitini hem organizasyonu düzenlemeden önce hemde maç saatinden önce onaylattırdık.

Ancak işler maç başlamaya yakın değişti , koskoca mekan sahipleri ki bu insanlar ticaret yapacak esnaflık yapacak ne bilgiye ne donanıma sahipler. O kadar acizler ki gidin derdinizi siz anlatın diyorlar.

Bir tarafta 10 kişilik bjk'li izleyici diğer tarafta yaklaşık 70-80 kişi bizdik çocuk yerine koyulup maçımızı değiştirdiler. İzletmediler güya dönüşüm olacaktır.

Haliyle mekanı terkettik.

Çoğunluğumuz başka bir mekana geçtik ancak buradan bizim gittiğimiz 2. mekana gelemeyen mağdur olan ortada kalan birileri varsa hepsinden teker teker özür diliyorum bunun hiç bahanesi yoktur bir kişi mağdur olmuşsa ortam şartları onu ilgilendirmez.

İstanbulda mekan bulabilmek zor böyle insanlarlada uğraşıyoruz çünkü adil davranılmıyor ayrıca sevmiyorlar bizi açık ve net istemiyorlar içten içten.

Herkesten organizasyon adına özür diliyorum , mahçubum.

Bundan sonra "Cordon Cafe" ye değil organizasyon adres bile sormak için gitmeyeceğiz.

Daha sağlıklı yerler bulana kadar temkinli davranacağız ve öyle toplanacağız.

Avrupa ve Anadolu yakasında da mekan konusunda sıkıntı çekmekteyiz en yakın zamanda bunlara çözüm bulacağız inşallah.

Herkese gösterdikleri iyi niyet için teşekkür ederim. İyi kötü bir aradaydık , sohbetimizde oldu muhabbetimizle. İlk organizasyonumun böyle olmasını istemezdim ama herşeyde bir hayır vardır çok daha güzel yerlerde çok güzel buluşmalarımız olacak.

Teşekkür ediyorum.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ula olum senin ne suçun var suç bizde o heriflere güvendik 5 dakika kala adam bize diyor ki yok 20 dakka beşiktaş açalaım 10 dakka Trabzon açalım dedim öyle yaparsan arıza çıkar ki metin abinin kardeşiydi sanırım isyan ateşini yaktı ve olayların gerisi geldi
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kim bilebilirdiki böyle yapacaklar! emeğe saygı, teşekkürler. Mekanın kaldıracağını bilsem 501 e davet edicektim sizi ama caddede emniyetin orda yakındı kordona. hafif kalabalık vardı toplu gitsek bana mırıldanma olurdu
        Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Bugünü unutmayacağım . Emeği geçenlere başta Uğur Sadıkoğlu ve Emirhan'a teşekkürler.Gelenlerin ayağına sağlık.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugünü unutmayacağım . Emeği geçenlere başta Uğur Sadıkoğlu ve Emirhan'a teşekkürler.Gelenlerin ayağına sağlık.
            kardeşim sorma yaa çıktım gittim 2.yarıya anca cafe buldum küçükyalıda...terbiesizlik yaptı şerefsizler
            TRABZONGULDAK

Yorum

• Bundan sonra anadolu yakası uygun görürseniz stressiz sıkıntısız Caddede cafe 501 i ayarlarım. Tabi önden biri gelir benimle mekanı gösteririm uygun derseniz her türlü sıkıntısız ayarlarım. ve biz ne dersek o olur emin olun
              En son TSuha61 tarafından düzenlendi; 19.08.2011, 01:19.

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bundan sonra anadolu yakası uygun görürseniz stressiz sıkıntısız Caddede cafe 501 i ayarlarım. Tabi önden biri gelir benimle mekanı gösteririm uygun derseniz her türlü sıkıntısız ayarlarım
                Ne varsa alkollü mekanlarda var anasını satayım
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne varsa alkollü mekanlarda var anasını satayım
                  orasını karıştırma

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    orasını karıştırma
                    Bana uyar , Emirhan reyizle mülakat yaparız ama bir sıkıntı daha olursa bu insanlar bunu kaldıramaz

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana uyar , Emirhan reyizle mülakat yaparız ama bir sıkıntı daha olursa bu insanlar bunu kaldıramaz
                      Yok olmaz Yeterki siz bir mekanı tam olarak görün uyar diyin. 1-2 gün önceden haberdar ettikten sonra sıkıntı olmaz. Musait oldugumuz zaman gideriz organize olayında olan arkadaslarla beraber anadolu yakası sıkıntısını gidermiş oluruz

Yorum

• canınızı sıkmayın iyi organizasyondu. emirhan ve diğer renktaşlara teşekkürler.

kadıköyde yapsak bundan sonra, daha merkezi çünkü?
                        Entropi İyidir.

Yorum

• Emirhanım böyle çok daha keyifli oldu ya eylemimizi de koyduk ne güzel

Bu kadar insanı bir araya getirdiğin için sana çok teşekkür ederim.

Benim için çok keyifli bir gece oldu.Herkesin ayağına sağlık.
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Cordon dolu olunca mecburen 501'e gittik biz de. Yalnız tek decoder olunca ilk yarıyı kaçırdık...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Cafe 501 in yanında ekstra secenek olarak Üsküdar TERAS Cafeyle gorusebiliriz. Tam çarşının icinde orası. Geçen sene bizim macları verdiler. İki tane Teras Cafe var biri feneri biri bizim maçları verdi sezon boyunca. Son maç hariç.. Ondada vermeme nedeni aksama kadar gelen 3 trabzonlu sizsiniz diyerek, siz olsanız napardınız dedi

Yorum

• sayfa 61
                                Entropi İyidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X