Ya kardesim bi yazi yazdik,Allahiniz severseniz alakasiz yorumlar yapmayin yaa.. Su yaziyi dogru düzgün okuyun,öyle yorum yazin.. Ben ne anadolu Birligi'nden bahsettim ne de anadolu takimlarinin bize dost oldugundan bahsettim... Lütfen yazilan cevaplara bakip yorum yazmayin,yaziyi okuyun.Okumuyorsaniz da sizden ricam yaziyla alakasiz yazilar yazmayin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anadolu?yu Uyandirmaliyiz!...
Daraltma
X
-
Burada Beratin anlatmak istedigi neden anadolu insani uc istanbul klubunun pesinden gidiyor onu anlamakti. Ve kendince anadolu insanini uyandirmak konusunda cozumler uretmeye calismisdi, yalniz yazilan cevaplar anadoluda yasayan insanlara hakaretlere vardi, yok lavuklar, yok enayiler vs. Arkadasim kim size anadolu birligi kurulsun dedi, bende yazdigim yazida belirtmeye calistim eger bu insanlar kendi degerlerine sahip cikarsa daha cekismeli ve adil bir lig izleriz diye. Ben sahsen trabzonspora guveniyorum, cekismeli, adil bir ligde bir cok kereler sampiyon olabiliriz cunku bunun altyapisi ve diger etkenler taraftar gibi bizde mevcut. Bence bu medyaca aldatilmis insanlara lavuk demek, isim yakistirmak kolaya kacmak ve kurulu duzende istanbul'un yaninda 4. buyuk olarak yetinmekle esitdir. Eger bu ligde 4 degil 14 buyuk takim olursa buyuklugunuz daha anlamli olur ve daha kolay taninir bunu unutmayin. Beratada size gosterdigi sabirdan dolayi helal olsun.
Yorum
-
İlk olarak ozgur tarafından gönderildiBurada Beratin anlatmak istedigi neden anadolu insani uc istanbul klubunun pesinden gidiyor onu anlamakti. Ve kendince anadolu insanini uyandirmak konusunda cozumler uretmeye calismisdi, yalniz yazilan cevaplar anadoluda yasayan insanlara hakaretlere vardi, yok lavuklar, yok enayiler vs. Arkadasim kim size anadolu birligi kurulsun dedi, bende yazdigim yazida belirtmeye calistim eger bu insanlar kendi degerlerine sahip cikarsa daha cekismeli ve adil bir lig izleriz diye. Ben sahsen trabzonspora guveniyorum, cekismeli, adil bir ligde bir cok kereler sampiyon olabiliriz cunku bunun altyapisi ve diger etkenler taraftar gibi bizde mevcut. Bence bu medyaca aldatilmis insanlara lavuk demek, isim yakistirmak kolaya kacmak ve kurulu duzende istanbul'un yaninda 4. buyuk olarak yetinmekle esitdir. Eger bu ligde 4 degil 14 buyuk takim olursa buyuklugunuz daha anlamli olur ve daha kolay taninir bunu unutmayin. Beratada size gosterdigi sabirdan dolayi helal olsun.
Özgür Abi yaziyi gerçekten okudugun ve beni anladigin için tesekkür ederim..[img]smileys/smiley17.gif[/img]Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
dergimizin bir sayisinda aysegül abla'mizin da bu kouyla ilgili çok güzel bir yazisi vardi,kendisinin nasil Trabzon kimligine sahip çiktigina dair.okumanizi tavsiye ederim.
senin de eline saglik berat abi.
berat'im tekke'm yazi ile ilgili yorumumuzu yapmistik zaten sonradan dönen muhabbete binayen yazdik digerlerini.ama kusura bakma yine de.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Berat,özgür ve diger konuyu saglikli yorumlayan kardeslerimizin yazdiklari itibariyle anladigim su;Bizim hedef kitlemiz anadolu takimlari degil anadoluda yasayan ancak istanbul takimlarini destekleyen insanlar.Kendi adima bir yorum getirecek olursam sürekli yasadigim su tür bir diyalog sanirim bizim silahimiz olabilir.
eleman cafeye girer boynunda sari kirmizili atki.ben masadayim üstümde TS formasi.
eleman:merhaba
ben merhaba
eleman:........
ben:.........
eleman:sen Trabzonlumusun
ben:evet
eleman:belli zaten formandan
ben:sende istanbullusun galiba
eleman:yooo! ne alaka
ben:ee galatasaray atkisi takiyorsun ya ondan belli oluyor.
eleman:yok canim ben ankaraliyim
ben:floryada,mecidiyeköyde falanmi büyüdün yada istanbul dogumlumusun?
eleman:yok canim ben istanbula bi kez gittim hayatimda. o da 2 günlügüne.
beneki neden ankaragücünü desteklemiyorsun
elemanhooo ankaragücü ne yav.adamlar küme düsecek neredeyse.
ben:ee sen tutar istanbul takimini desteklersen düser tabi ki.
eleman:hem ankaragücü ne zaman sampiyon olmuski
ben:sen galatasarayi sampiyon oldugu içinmi tutuyorsun
eleman:evet
ben:1 yil öncede besiktas sampiyon oldu.o zamanda besiktasimi tutuyordun.
eleman:???
ben:baska bir soru sorayim neden galatasaray?mesela fener yada besiktas neden degil?galatasarayin diger 2 takimdan farki ne?
ben:renklerimi?kirmiziyi çokmu seversin yada sariyi.eger sorun renkler ise kirmizi gençlerbirliginde var,sarida ankaragücünde.
bu böyle gider ve karsinizdaki akli basinda bir insansa bu konu üzerinde biraz olsun düsünmesini saglar sanirim
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi
Berat,özgür ve diger konuyu saglikli yorumlayan kardeslerimizin yazdiklari itibariyle anladigim su;Bizim hedef kitlemiz anadolu takimlari degil anadoluda yasayan ancak istanbul takimlarini destekleyen insanlar.Kendi adima bir yorum getirecek olursam sürekli yasadigim su tür bir diyalog sanirim bizim silahimiz olabilir.
eleman cafeye girer boynunda sari kirmizili atki.ben masadayim üstümde TS formasi.
eleman:merhaba
ben merhaba
eleman:........
ben:.........
eleman:sen Trabzonlumusun
ben:evet
eleman:belli zaten formandan
ben:sende istanbullusun galiba
eleman:yooo! ne alaka
ben:ee galatasaray atkisi takiyorsun ya ondan belli oluyor.
eleman:yok canim ben ankaraliyim
ben:floryada,mecidiyeköyde falanmi büyüdün yada istanbul dogumlumusun?
eleman:yok canim ben istanbula bi kez gittim hayatimda. o da 2 günlügüne.
beneki neden ankaragücünü desteklemiyorsun
elemanhooo ankaragücü ne yav.adamlar küme düsecek neredeyse.
ben:ee sen tutar istanbul takimini desteklersen düser tabi ki.
eleman:hem ankaragücü ne zaman sampiyon olmuski
ben:sen galatasarayi sampiyon oldugu içinmi tutuyorsun
eleman:evet
ben:1 yil öncede besiktas sampiyon oldu.o zamanda besiktasimi tutuyordun.
ben:baska bir soru sorayim neden galatasaray?mesela fener yada besiktas neden degil?galatasarayin diger 2 takimdan farki ne?
ben:renklerimi?kirmiziyi çokmu seversin yada sariyi.eger sorun renkler ise kirmizi gençlerbirliginde var,sarida ankaragücünde.
bu böyle gider ve karsinizdaki akli basinda bir insansa bu konu üzerinde biraz olsun düsünmesini saglar sanirim
Bu insanlara daha fazla da bir sey söylenmiyor iste..
Senne güzel ifade ediyorsunamaadam anlayamiyor..
Yorum
-
BMN FORUMLARINDA RASTLADIGIM VE IÇERIGI EN DOLU TOPIC BU TOPICTIR!! BMN DE BERAT , ÖZGÜR,MOMENTUS VE OGUZ GIBI ARKADASLARIN ÇOGALMASI BMN NIN EN BÜYÜK KAZANCI OLACAKTIR.BU ARADA BENDE ANTALYALIYIM VE NE KADAR FANATIK OLDUGUMU BILIYORSUNUZ!! BERAT KARDESIM ÖZELLIKLE SANA TESEKKÜR EDIYORUM!! BAZI SEYLER KOLAY ÖGRENILMEZ SENDE ÖGRETMEK IÇIN ÇOK ÇABA HARCIYORSUN VE BASARACAKSIN!!Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
Arkadaslar anadolu kulüblerinden bisey olmaz cünkü taraftar destegi cok az....her ilin belkide sadece yüzde 30u memleketinin takimini tutuyor digerleri febe gayse karga....
Benim en cok Kizdigim Kisi CELAL DOGAN: Istanbul Kulüblerinin bu kadar arayi acmalari kötü, Türk futboluna zararli diyor...
Ya serefsize bakin elinde iki üc iyi futbolcu oldu mu hemen Istanbula satip sadece parayi düsünen bu deve nasil böyle konusur?[img]smileys/smiley7.gif[/img]1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
bu bir harekettir arkadaslar. kimseyi trabzonsporlu yapmaya niyetimiz yok. amaç toplumu gerçeklerle yüzlestirmek. daha dogrusu yaptiklari yanlisi suratlarina samar gibi indirmek. utansinlar kendilerinden ve sorgulasinlar. olay budur. ve gün bu gündür.<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
anadoluyu uyandirinmis PEH iki yil önce 'trabzon kümeye' diye bas bas
bagiran, ist. takimlari lehine tezahurat yapan adileri ne çabuk unuttuk
bizim tek düsmanimiz ist. takimlari ve yardakçilari degil o diger bütün
anadolu köpekleri biz hepsi ile savasiyoruz.besiktasa hakem yüzünden
yenilen o hain gençlerbirligi bile simdi bize gülüyordur
Yorum
-
Diger anadolu takimlari sizi kendine düsman gördükçe bu zihniyeti degistirmek zor. Çünkü onlar için 3 takim'a erismek zor ama Trabzon'u geriletmek kolay. Trabzon'un gerilemesinden mutluluk duyduklarina da eminim. Iste I.Cavcav iste M.Gökçek Denizli baskani Vs.vs. En ufak basarilarinda (UEFA'da falan 1-2 tur çikmakla) kendilerini 4. buyuk diye lanse etmekten geri durmayan kulüpler sizi, misyonunuzu anlasa nolur anlamasa nolur? Ben bizim kulübün Türk Futbolunu kurtarmaya çalismasindan da bikmaya basladim.. Türk Futbolu bir gemiyse bu gemibatiyor..hep birilkte batiriyorlar.. bir biz mi kurtaramaya çalisacagiz bir biz mi kendimizi parçalayacagiz.. Madem öyle isteniyor batsin daha iyi.. çünkü arkasindan yeni bir olusum olur kesinlikle. Kurtulus ancak boyle olur.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
yav Hakki Abi nerden çikardin yine bu konuyu üste,, millet yaziyi okumadan basliga göre yorum yapip beni sinir etmeye basladi yine[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Güzel kardeslerim yaziyi bi okusaniza iyiyce,, bakin bakalim ben "Anadolu kulüpleri kardesimizdir,bizim kendimizden baska da dostumuz var" demis miyim dememis miyim[img]smileys/smiley5.gif[/img]Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
çevremdeki herkes anadolulu ama hepsi Trabzonspor düsmani bu
zihniyetler nasil uyanacak daha bugün pis pis siritiyorlardi bunlarin
topunu komple yakmali.Trabzonsporumuza yapilan bu haksizliga karsi
anadolu kahpelerinden biri çikipta destek vermedi simdi hepsi için için
seviniyorlardir iste bu yüzden ist. yavs.. olmaktan
kurtulamayacaklar!Bizde artik anadolu klübüyüz demiyelim artik çünkü
gördük anadoluyu biz Trabzonsporuz Trabzonspor Tektir lan akçaabat bile
sampiyonluk yolunda kaç puanimizi yedi.Biz sampiyonluk yolunda tek
basimizayiz [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum