Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Taraftar Kart | Haydi BMN Göreve

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla bende en az 1 hafta uğraşırız diye bekliyordum.Ama Metin'in bu konudaki ısrarını takdir ettim doğrusu, bu kadar kısa sürede bu bilgilere ulaşmak her babayiğidin harcı değil. Adam 1 günde halletti, kulüpte çok büyük ilerlemeler var
    Ankarada olmama rağmen hem kombineyi hemde taraftar kartı işini mail order ve faxla çözdüm telefona da hemen cevap verdiler şans demek ki
    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• ben açıkçası pek uğraşmayı düşünmüyorum. TRABZON A fener maçına gidince hem kombine işini hem taraftar kart işini halletmeyi düşünüyorum.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• bakalim bizde artik izine geldikmi aliriz insallah zaman yeter alamaya....

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayatimda ilk kez mac izleme hakki diye bir kavram duyuyorum. maci izleme hakki diye birsey varsa bile bu hakki sana veren destekledigin kuluptur. hicbir yazili metinde boyle bir haktan bahsedildigini gormedim. kulubun istersen mac basina 1000 tl demeye bile hakki vardir. sonucta stadi isleten kurulus trabzonspor sportif a.s'dir. uzun zamandir boyle cag disi bir yorum okumamistim. 25 tl buyuk bir para degil diyorsunuz sonra yurtdisindaki bolge halklarinin maddi durumlarindan bahsediyorsunuz.

bana ado den haag'in kulup basarilarindan bahsedebilir misiniz?

Sayın metınu hangı akla hızmet ettıgını bılmıyorum ama oturdugun yerden ole konusman cok makul.Bak hayatında hıc duymadıgın bır kavram duydun bır gunun bosa gecmemıs oldu.(maci izleme hakki diye birsey varsa bile bu hakki sana veren destekledigin kuluptur) dıye bır sey solemıssınn destekledıgım klup ben olmasam acabaa ne edecek sen bunu dusndun mu .oraya beles bılet vermelen gercek taraftar olunmuyor kaldıkı senın gıbı cumle kuranlarla hıc olmuyor.Bol keseden sallamıssın 1000tl bılmem cok ezber konusmusssun sen gel trabzonda bu forum dısındakılere sor bakalım bu konu hakkında ne dusunuyorlarda ozaman tekraan tartısırız..

Yorum

• Taraftar kart'ın internetten satışı ne zaman gerçekleşecek bunun hakkında bilgi verildimi ?
            Mustafa KARA
            Trabzon ÇayKARA

Yorum

• 25 tl fazla değil .herkes almalı

bende alacağım
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 22.05.2009, 08:21.

Yorum

• benide yazın da ödemeyi nasıl yapacağız....benide yazın listeyeee
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak goldeneye61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sayın metınu hangı akla hızmet ettıgını bılmıyorum ama oturdugun yerden ole konusman cok makul.Bak hayatında hıc duymadıgın bır kavram duydun bır gunun bosa gecmemıs oldu.(maci izleme hakki diye birsey varsa bile bu hakki sana veren destekledigin kuluptur) dıye bır sey solemıssınn destekledıgım klup ben olmasam acabaa ne edecek sen bunu dusndun mu .oraya beles bılet vermelen gercek taraftar olunmuyor kaldıkı senın gıbı cumle kuranlarla hıc olmuyor.Bol keseden sallamıssın 1000tl bılmem cok ezber konusmusssun sen gel trabzonda bu forum dısındakılere sor bakalım bu konu hakkında ne dusunuyorlarda ozaman tekraan tartısırız..
                  bakin hala kendinizle celisiyorsunuz. diyorsunuz ki "destekledıgım klup ben olmasam acabaa ne edecek sen bunu dusndun mu". bunu dusundugum icin dusuncelerimi sizinle paylastim. destekledigimiz kulup bizler olmasak ayakta duramayacak. zaten bu yuzden 25 tl gibi dusuk ucrette bir kart almanizi sizden rica ediyorlar. dusuk dememin sebebi sudur:

basit bir matematik hesabi yapacak olursak; 25/17=1.47. bu su demektir, trabzon'daki her ic saha macina giden forum ici ve disindaki taraftarlar mac basi 1.47 tl daha fazla vereceklerdir.

sizden ricam lutfen onceki mesajdaki saldirgan tonunuzu muhtemel cevabinizda kullanmamaniz. gercekten rahatsiz edici oluyor.
                  "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

bakin hala kendinizle celisiyorsunuz. diyorsunuz ki "destekledıgım klup ben olmasam acabaa ne edecek sen bunu dusndun mu". bunu dusundugum icin dusuncelerimi sizinle paylastim. destekledigimiz kulup bizler olmasak ayakta duramayacak. zaten bu yuzden 25 tl gibi dusuk ucrette bir kart almanizi sizden rica ediyorlar. dusuk dememin sebebi sudur:

basit bir matematik hesabi yapacak olursak; 25/17=1.47. bu su demektir, trabzon'daki her ic saha macina giden forum ici ve disindaki taraftarlar mac basi 1.47 tl daha fazla vereceklerdir.

sizden ricam lutfen onceki mesajdaki saldirgan tonunuzu muhtemel cevabinizda kullanmamaniz. gercekten rahatsiz edici oluyor.
                    sayın METİNU benım saldrıgan bır tutumum yok gayet de sakın sekılde yazdım onları.ayrıca siz benim yorumum için çağ dısı bır yorum okumamıstım derken hıc mi rahatsız olmadınız da benım soledıklerımden rahatsızık duydunuz?Burda herkes kısı bazında ıstedıgı yorumu yapabılır ama hic kımse buna kalkıpta cag dısı bır yorum deme hakkına sahıp degıldır.iyi aksamlar dilerim

Yorum

• metinU-goldenye61,

Değerli arkadaşlarım, lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyelim.Birbirimizin fikirlerine katılmayabiliriz ancak forum kurallarını ve saygıyı asla kaybetmeyelim!
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        metinU-goldenye61,

Değerli arkadaşlarım, lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyelim.Birbirimizin fikirlerine katılmayabiliriz ancak forum kurallarını ve saygıyı asla kaybetmeyelim!
                        dikkat ettiyseniz mesajlarimin iceriginin 95%'e yakin bir orani trabzonspor taraftar kart ile ilgilidir. yine de forum uyelerinden ve goldeneye61'den sizin huzurunuzda ozur diliyorum.
                        "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

dikkat ettiyseniz mesajlarimin iceriginin 95%'e yakin bir orani trabzonspor taraftar kart ile ilgilidir. yine de forum uyelerinden ve goldeneye61'den sizin huzurunuzda ozur diliyorum.
                          Mesajlarınızın içeriğinden şüphem yok ancak malumunuz gereği bu tip karşılıklı yazışmalar konunun özünden uzaklaşarak olay kişiselleşiyor...

Nezaketinizden dolayı ben size teşekkür ederim...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• geç gördüm Bende Taraftar Kartı alacağım
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Bugün Ts Club'a gittim bilgi almak için.

Kombinelerin satışlarıyla ilgilenen elemanların yanına çıktım, 3. kata.

Sohbet ettik biraz ve yeterince bilgi aldığıma inanıyorum.

Başvuru formunda ki 3. madde de kaybedildiği durumda yenisinin 20 tl karşılığında verildiği yazıyor.

6. madde de ise kullanım süresinin 13 ay olduğu.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• haydi bmn bukadar miyiz haydiii
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

Yükleniyor...
                                X