Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Trabzonspor Idmani (Ve Senol Günes!)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir Trabzonspor Idmani (Ve Senol Günes!)

Evet arkadaslar bu gün tesislerdeydik!..

Sabah okula gittigimde kararliydim bu gün idmana yarinda maç biletlerini almaya ikna edecektim arkadaslarimi.Sabah konuyu açtigimda dogrusu hiç beklemedigim bir karsilama ile karsilastim sanki herkes bir seyin farkina varmis ve bu büyüye kapilmis trabzondaki dondurucu havaya ragmen öylebir istekle karsilastim ki içim ürperdi neden çarsamba yapamadik bu kalabaligi dedik..Ve yokus asagi tesis yürüyüsümüz basladi..

Idman sahasini bilenler için konusuyorum;Idman sonu veya basi sahanin çok daha yanina yaklasmak mümkündü nedense bu idman da yasak vardi..Bizde taraftarin idman izleme yerinden biraz uzakta olsa tezahürata basladik..Lalalalalalalala laaaaaaaa laaaaaa TRABZON [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Birazdan güvenlik görevlileri geldi ve gazetecileri çikarmaya basladilar biz saskindik çünkü idmani bitirmeye kararliydik..Tam bizi çikartmak için gelmislerdiki saha içinden bir ses duyuldu!! ''Oglum onlara dokunma!!..BIRAK ben ilgilenecegim'' Evet inanilmasi güç bizde dona kaldik taki sessin sahibini görünceye kadar tahmin etmesi zor degil SENOL GÜNES'ti bu evet.. SENOL GÜNES!...

Idman boyu bagiracaktik ve Senol hocam basta olmak üzre yogun tezahürat ediyorduk ki (Kipkirmizi bir halde heryerimiz titiriyordu)Senol hoca yine sahnedeydi:''USAKLAR!!..Ne isiniz var burada birde bize sahipsiz derler(gözleri dolu dolu olmustu)..

Gelin anlasalim simdi gücümüzü ekonomik kullanalim cumartesi size benden çok görev düsüyor..Haydi göreyim sizi.Her attigimiz golde daha gür ses istiyorum'' Hepimiz Sok olmustuk Dünya üçünsülügünü bize getirmis olan ve adam gibi adam söylevinden çok daha fazlasini hak eden bu adama bir kez bir kez daha hayran kalmistik..[img]smileys/smiley9.gif[/img]

Simdi söylecegim seyle artik bu kadar olmaz diyeceksiniz bir güvenlik görevlisi elinde kocca bir tepsiyle bize geliyordu..Plastik bardakta 15 çay vardi..Görevli:''Bunlar Senol Hocamdan üsütmesin çocuklar dedi''
    Iste o an kendimi çok küçük hissettim sanki bir toplu igne kadardim arkadaslarimin yüzüne baktigimda herkesin gözleri dolmustu..[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Belkide hayatimizin en lezzetli çaylarini içip içimiz isindi(Hava ne kadar soguktu inanamayabilirsiniz..)Idman bitti ve takim bizim tarafa yaklasip alkisladi..Biz bordoooooooo onlar ise Maviiiiiii bu üç kez oldu ve herkes evinin yolunu tuttu.

INANILMAZDI...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    At hirsizi

Yorum

Ya aglatcan beni gece gece helal olsun...

Yorum

Senol Hoca hakikaten çok derin bi adam,çok farkli bi insan,halk adami..bunu hissettiriyo...kompleks,kibir "0". helal olsun vallahi!
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

cok duygulandim ya.. senol hoca varya cok buyuk adamsin

mahmut tebrik ederim ziyaretin icin...

HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

*********SENOL GÜNES*************
            (yazacak ve yapacakbaska sey bulamadim, özür dilerim.
            .

Yorum

Antalya'daki kamp ziyaretimde de ayni sicakligi bizzat yasadigim için Mahmut kardesimin söylediklerine sasirmadim. Sasirmadim ama gururlandim, keyif aldim..

Çok zor degil, yani en fazla 2 saatini alir insanin.. Ama onun manevi degeri ölçülemez.. Hem ziyaret eden için, hem de ziyaret edilen için.. Bu tip organizasyonlarin sikça olmasi, özellikle de takim kaybettikten sonra olmasi çok önemli..

Mahmut ve arkadaslarini yürekten kutluyorum.. Ayaginiza saglik..
              Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

tesekkürler mahmut [img]smileys/smiley32.gif[/img]

tesekkürler Senol hocamiza. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

tesekkürler cayciya [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Ben buradan o ani yasadim simdi, tüylerim diken diken oldu. Anlatilmaz bir duygu. Herkese tesekkürler.
                  <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

SENOLHOCANIN VERDIGI MESAJ ;

BIZ BIRIZ.

YERELveya ULUSAL medya bu gibi çok önemli mesajlara yer verirmi ?

Ister versinler ister vermesinler.BIZ BIRIZ.

saygilarimla
                    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

Neden Trabzonspor diyenlere cevap burda...Biz her yönden farkliyiz!Ondan bu Trabzonspor inadimiz!Insallah Senol Hocayla buyuk basarilara imza aticaz...
                      Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!

Yorum

Mahmut kardesim sagolasin,yaziyi okurken gözlerim doldu.Bu sevginin karsisinda hiç bir güç duramaz.federasyon,istanbul sülükleri,kendini satan medya...Isterlerse yanlarina kendileri gibi satilik yüzlerce kisi daha alsinlar,bu sevginin karsisinda direnemezler,direnemeyecekler...
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Senol hocayada, oraya takimi yalniz birakmayip, sogukta, sicakta destek veren adam gibi taraftarlarimizada kalpten tessekkurler. Inanin gecen haftaki maglubiyeti iyice unnutturdu bana butun bu olanlar. Ulan kadere bakki sizde , senol hocada cok daha guzel seyleri hakediyorsunuz amma adaletsizlik adam kayirma diz boyu bu ulkede. Tek soyleyebilecegimiz hepimizin kalbi sizinle. Cumartesi Dr. Ibrahim Sahin icinde bagirmayi unutmayin.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

BORDO MAVI SAMPIYON TRABZON

Yorum

senmol hoca için demistim süer bir insan,n ekadar kötü sonuçlar alsakta çok mütavazi bir insan,ayrica oraya gidip trabzon lehine tezahhürat yapan tüm arkadaslarimada sevgiler,çaycininda eline saglik
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

YA TÜYLERIM DIKEN DIKEN GÖZLERIM DOLDU ISTE BU TRABZON SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN
                              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

Çalışıyor...
                              X