Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer Numaralar Kolaysa Hiç Bekleme..
    Kolay değil ki...
    Hem 61'li numara da kalmamış...
    Ben şansımı denemek istiyorum (:
    Hamiş

Yorum

• ben de avea olan hattımı taşıdım..hesaplıymıs depilmiş,çekmiyormus umrumda değil,ekranda trabzoncell yazısı varya,sim kartta o amblem varya onlar herşeye bedel..
      1461!

Yorum

• İlk olarak sancakbeyi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de avea olan hattımı taşıdım..hesaplıymıs depilmiş,çekmiyormus umrumda değil,ekranda trabzoncell yazısı varya,sim kartta o amblem varya onlar herşeye bedel..
        Aynen öyle

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerede lanet olsun. Kurban olayım Turkcell'e. Bu gidişle tekrar Turkcell'le bağlanıcaz hayata.
          Bu yüzden Türkcell den Aveaya geçemiyecegim.Aveadan ikinic hat alırım ama.Acaba trabzoncell de BİS (B LACKBERRY İNTERNET SERVİCE)varmı?

Yorum

• Yav hicbisey yapamayiyorsak bitane sevgilimize bitane kendimize aliriz, Paslar gibi konusuruz hem Trabzonspor hem biz kazaniriz fena mi?
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Trabzoncell de normal avea tarifeleri tercih edilebiliyor mu?

Yorum

• avea bayiinden cumartesi günü yeni kontörlü trabzoncell aldım bugün salı hala telefonda sınırlı servis diyor. şimdi gidicem bakalım ne dicekler

Yorum

• Bugün avea bayiine gidip aklıma gelenleri sordum. Ama adamlar bu işten bihaber.En kısa zamanda ben ve eşimin hattını Trabzoncell yapıcam.
                  BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• gittim şimdide nasıl açılmaz felan muhabbetleri. bügünde açılmazsa yarın gel dedi

Yorum

• İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün avea bayiine gidip aklıma gelenleri sordum. Ama adamlar bu işten bihaber.En kısa zamanda ben ve eşimin hattını Trabzoncell yapıcam.
                      daha önce 3g için turkcell bayiine gitmiştim, daha da önce paket konuşmalar için avea bayi ne gitmiştim
                      bu bayiye gidiş gelişlerde öğrendiğim bişey var:
                      bayiler bizden fazla bişey bilmiyor. trabzoncell.com.tr den daha fazla bilgi alamazsınız bayilerden...
                      onun için kurcalamayın fazla alın gitsin yahu
                      İmza...

Yorum

• Hattıni Bil Başkan, TrabzonSel`e gidiyor !

Yorum

• 555 4** ** 61 ve 541 2** 61 61 numaralarım artık TrabzonceLLi.
                          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• ben de hattımi biliyorum artık

Yorum

• yahu bu haber paketine bir türlü üye olamıyorum.mesaj yolluyorum ama cevap falan gelmiyor.sizdede aynı sorun varmı
                              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                              #Ziya Doğan

Yorum

• 8 Eyylül'de ben de hattını bilenler arasına katılıyorum kısmetse.
                                Bu camia bana bile 10 yıl aradan sonra cep telefonu aldırdı ya ne diyeyim.

Suç taraftarda değil mi Sayın Başkan ve Daha Sayın Yönetim ve En Sayın Akil Ademler?

Yorum

Yükleniyor...
                                X