İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
500 ve 5000 sms kampanyaları da var. Yarın veya öbür gün geçmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa
tarifelere buradan ulaşabilirsiniz.
Faturasız tarifeler şu anki Avea tarifesine göre çok daha uygun bence.
Bu videoyu merak ediyorumEn son Remzi tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 12:27.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
-
İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecemil ağbi hat fiyatları ne kadar.ben faturasız hat almak istiyorum
Baska hattan TrabzonCell'e gecis 8 tl arkadaslar.. Avea olsanda olmasanda bu ücret alınıyor.. TrabzonCell'in 20 kontörlü hattını ise 15 tl'ye alabilirsiniz.. Ben yeni hat almanız taraftarıyım cünkü cok iyi numaralar var su anda.."Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
-
Trabzoncell Tanıtılıyor
14 Ağustos 2009 / 12:02
Trabzonspor Avea ile hattını buldu. Slogon ise çok ilginç: HATTİNİ BİL
Trabzonspor Avea ile yaptığı anlaşma sonucu ile Trabzoncell 500 bin aboneye ulaşarak, 10 milyon TL gelir sağlamayı hedefliyor.
Bugün Novotel'te Trabzoncell'in tanıtımı amacıyla dev bir organizasyon gerçekleştiriliyor.
Trabzonsporlu futbolcuların, siyaset ve bürokrasi kesiminin katıldığı toplantıda şu saatlerde reklam filmi tanıtımı yapılıyor.
Sadri Şener, yaptığı konuşmada “Trabzonspor bulunduğu her alanda rekabet etmeyi sever. Benim ağırlıklı olarak futbolcularımızla ilgili konuşmamı istiyor gazeteciler ama ben yatırım konularında konuşmayı seviyorum.
Bölgemize bakıldığında Trabzonspor tam bir bacasız fabrika gibidir. Trabzonspor güçlüdür. Bunu hissettirmektedir. Trabzonsporlu olmak farklılık demektir. Biz bunun farkındayız. Trabzoncell taraftarımız için artık bize özgü kendimizi bir aile gibi hissedebileceğimiz bir ürünle karşılaşıyoruz. Tam bir teknoloji yatırımı. Taraftarlarımız en iyi tarifeyi ve sadece Trabzonsporluların sahip olacağı özellikleri hayatlarına sokacaklar” oldu.
Trabzoncell’in ilk abonesi Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener oldu.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Fb ve gs nin abone sayısı 30 bin lerde iken 500 bin abone çok zor.Ayrıca 500 bin abonenin yıllık 10 milyon tl kazandıracağını sanmıyorum.Avaea vs 15 milyon abone ile yıllık milyar dolarlar kazanıyor.500 bin abonenin bize yıllık getirisinin çok çok daha fazla olacağını düşünüyorum.Ama o sayıya ulaşmak cidden zor.İlk aşamada hedef 100 bin olmalı.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun. Ancak birşeyi merak ettim numara taşımak mı yoksa yeni bir numara almak mı daha avantajlı?Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
Yorum