Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendi çıkarı olmadıgı için Trabzoncell hattını almayanların taraftarlıgın ciddi şüphe duyarım.
    İyide o zamanda buna para dayanmaz. Ben şuan öğrenciyim. Turkcell kullanıyorum benim için çok uygun. Avea hattım kapandı açtıracaktım ama aklıma bu kampanya geldi o yüzden bekliyorum kampanyanın durumuna göre ya yeni hat alacağım ya da kapanan hattımı açtırıp bu tarifeye geçeceğim.
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• valla ben kontur alacaktım ama bekliyorum artık arankazan idare ediyoruz ayın 15den sonra kontur alacam tscell geçince
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• 5000 Sms davasına her ay kontor alıyorum. Baya katkı sağlayacak bu hat işi kulübe.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Benim hattım faturalı turkcell. Ama üçkağıtcılık yapıyorlar. Tüm operatörlere ve sabit hatlara 78 tl sabit ücretle 1000 dk görüşme sağlıyorlar. Ama ben 1000 dk görüşme süresini doldurmadığım halde bugün 111 tl fatura gelmiş. Müşteri hizmetleride sabahdan beri meşgül.

Şu bizim Trabzoncell çok acil başlamalı, ha bunlardan acil kurtulmam lazım

Yorum

• Genelde aileler kalabalık olur Karadeniz taraflarında.

Aileden en az 3 kişi olmalı hedefimiz..
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• http://trabzoncell.com.tr/ internet sitemiz yakında hizmete girer
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim hattım faturalı turkcell. Ama üçkağıtcılık yapıyorlar. Tüm operatörlere ve sabit hatlara 78 tl sabit ücretle 1000 dk görüşme sağlıyorlar. Ama ben 1000 dk görüşme süresini doldurmadığım halde bugün 111 tl fatura gelmiş. Müşteri hizmetleride sabahdan beri meşgül.

Şu bizim Trabzoncell çok acil başlamalı, ha bunlardan acil kurtulmam lazım
                abi bu konuyu konuşmuştuk galiba. ama dediğin gibi olmamış anlaşılan
                birini bulup kamu tarifesine geç bence. 35 liraya 1200 dakika konuşmakla bitmiyor.

trabzoncell hakkında nasıl bilgi edineceğiz belli değil. dakikası kaç para yada paket olarak dakika satın alma varmı yokmu nerden öğreneceğiz.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Avea'dan uzun zamandır kontür almıyorum. 10 ağustostan itibaren alırım artık...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bişey soracağım. Bende bir tane avea kontürlü hat var patlıcan (39 kontüre 5000 avealı ile yada 500 tüm operatörlerle mesaj bedava) a kayıtlıyım acaba bizim hatta geçsem patlıcan hakkımı kaybediyormuyum?
                    KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi bu konuyu konuşmuştuk galiba. ama dediğin gibi olmamış anlaşılan
                      birini bulup kamu tarifesine geç bence. 35 liraya 1200 dakika konuşmakla bitmiyor.

trabzoncell hakkında nasıl bilgi edineceğiz belli değil. dakikası kaç para yada paket olarak dakika satın alma varmı yokmu nerden öğreneceğiz.
                      İlerki günlerde Trabzoncell le ilgili detaylar açıklanır heralde. Bende dört gözle bekliyorum. Ayrıca kamu ile Trabzoncell nasıl olcak onuda tam olarak bilmiyoruz. Beklemedeyiz Burçak

Yorum

• İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bişey soracağım. Bende bir tane avea kontürlü hat var patlıcan (39 kontüre 5000 avealı ile yada 500 tüm operatörlerle mesaj bedava) a kayıtlıyım acaba bizim hatta geçsem patlıcan hakkımı kaybediyormuyum?
                        gs mobile de 5000 sms kampanyası devam ediyor. bizde de devam eder heralde..
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlerki günlerde Trabzoncell le ilgili detaylar açıklanır heralde. Bende dört gözle bekliyorum. Ayrıca kamu ile Trabzoncell nasıl olcak onuda tam olarak bilmiyoruz. Beklemedeyiz Burçak
                          abi ben numaramı değişmem kamu tarifesinden oldukça memnunum . iş destek olayına gelirse ikinci bi hat almak isterim. ama sabancının torunuda değilim.
                          baktım kaldıramam bu durumu gider başka şekilde destek olurum herzaman ki gibi. forma alırım vs..
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• TrabzonCell reklam filmi çekiliyor
                            Bu habere 10 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Büyük merakla beklenen TrabzonCell’in fotoğraf ve reklam filmi çekilmeye başlandı.

Bu doğrultuda dün akşam saatlerinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oyuncularımızın katılımıyla filmin çekimi gerçekleştirildi. Oldukça neşeli bir ortamda başlayan çekimlerin ikinci bölümü bu akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tamamlanacak.

Diğer Fotoğraflar

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Galatasaray daha 20 000 üye yapmış insallah onları geceriz

Yorum

• yattara eksik nedense. kesin sakattir diye alinmamistir.

bizim takimda reklamlardan para kirmak istiyorsak alanzinho ve yattara ilk sirada bana göre.
                                ama ne yazikki pazarlamasini bilmiyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X