İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Benim hattım faturalı turkcell. Ama üçkağıtcılık yapıyorlar. Tüm operatörlere ve sabit hatlara 78 tl sabit ücretle 1000 dk görüşme sağlıyorlar. Ama ben 1000 dk görüşme süresini doldurmadığım halde bugün 111 tl fatura gelmiş. Müşteri hizmetleride sabahdan beri meşgül.
Şu bizim Trabzoncell çok acil başlamalı, ha bunlardan acil kurtulmam lazım
Yorum
-
http://trabzoncell.com.tr/ internet sitemiz yakında hizmete girerEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim hattım faturalı turkcell. Ama üçkağıtcılık yapıyorlar. Tüm operatörlere ve sabit hatlara 78 tl sabit ücretle 1000 dk görüşme sağlıyorlar. Ama ben 1000 dk görüşme süresini doldurmadığım halde bugün 111 tl fatura gelmiş. Müşteri hizmetleride sabahdan beri meşgül.
Şu bizim Trabzoncell çok acil başlamalı, ha bunlardan acil kurtulmam lazım
birini bulup kamu tarifesine geç bence. 35 liraya 1200 dakika konuşmakla bitmiyor.
trabzoncell hakkında nasıl bilgi edineceğiz belli değil. dakikası kaç para yada paket olarak dakika satın alma varmı yokmu nerden öğreneceğiz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bişey soracağım. Bende bir tane avea kontürlü hat var patlıcan (39 kontüre 5000 avealı ile yada 500 tüm operatörlerle mesaj bedava) a kayıtlıyım acaba bizim hatta geçsem patlıcan hakkımı kaybediyormuyum?KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....
HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu konuyu konuşmuştuk galiba. ama dediğin gibi olmamış anlaşılan
birini bulup kamu tarifesine geç bence. 35 liraya 1200 dakika konuşmakla bitmiyor.
trabzoncell hakkında nasıl bilgi edineceğiz belli değil. dakikası kaç para yada paket olarak dakika satın alma varmı yokmu nerden öğreneceğiz.
Yorum
-
İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBişey soracağım. Bende bir tane avea kontürlü hat var patlıcan (39 kontüre 5000 avealı ile yada 500 tüm operatörlerle mesaj bedava) a kayıtlıyım acaba bizim hatta geçsem patlıcan hakkımı kaybediyormuyum?Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlerki günlerde Trabzoncell le ilgili detaylar açıklanır heralde. Bende dört gözle bekliyorum. Ayrıca kamu ile Trabzoncell nasıl olcak onuda tam olarak bilmiyoruz. Beklemedeyiz Burçak
baktım kaldıramam bu durumu gider başka şekilde destek olurum herzaman ki gibi. forma alırım vs..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
TrabzonCell reklam filmi çekiliyor
Bu habere 10 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Büyük merakla beklenen TrabzonCell’in fotoğraf ve reklam filmi çekilmeye başlandı.
Bu doğrultuda dün akşam saatlerinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oyuncularımızın katılımıyla filmin çekimi gerçekleştirildi. Oldukça neşeli bir ortamda başlayan çekimlerin ikinci bölümü bu akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tamamlanacak.
Diğer Fotoğraflar
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
Yorum