İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen son bildiğimiz 25 bin
Haydi Arkadaslar Hattini bilemeyenler cabuk bilsin yoksa Stada falan yok"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen son bildiğimiz 25 bin
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar memnun musunuz TrabzonCell'den.
Ben diğer hattımı taşımayı düşünüyorum TrabzonCell'e.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı avea gibi 5000 mesaj hakkı alınabiliyor mu ?
Başka ne türlü kampanyaları var kontorlü de ...
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 aralıka kadar 39 kontör aralıktan sonra 44 kontöre avealılarla ve trabzoncelle 5000 bim sms var aynı şartlara her yöne 500 sms var
Eyvallah kardesım cok sagol...............S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar memnun musunuz TrabzonCell'den.
Ben diğer hattımı taşımayı düşünüyorum TrabzonCell'e.
Yorum
-
Ben diğer hattımı taşımayı düşünüyorum TrabzonCell'e.Hamiş
Yorum
Yorum