bugün şansa kız arkadaşıma da bulduk bir yedek sim ve taşımaya başvurduk sonunda.ben de aradım tarifem belirtilmedi için açılmamışmış.belirtilmesini söyledim bayiye umarım yarın açılır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
-
İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende hattimi bildim ekranda Trabzoncell yazıyor daha güzeli yok.......Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de numaramı taşıyarak geçecektim ama hat annemin üzerine...
Var mı acaba bi çaresi?...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnnenin kimlik kartını götür tanıdıksa yapar adam ama tanımıyorsa seni, annenle görüşmek ister..
Daha değişik bi çözüm olmalı...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur da, yine yeni hat olacak onun üstüne.
Daha değişik bi çözüm olmalı......Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yorum
-
ÖNEMLİ KAYNAK
Trabzonspor’da yönetimin önemli bir maddi kaynak beklediği ‘Trabzoncell projesinde’ taraftarın ilgisi memnunluk yaratıyor. Trabzoncell’in hizmete girmesinde sadece bir ay dolmasına rağmen 10 bin rakamının aşılması Bordo-Mavili yönetimi mutlu ederken, diğer GSM oparetörlerine sahip F.Bahçe ve G.Saray’da satışların oldukça yavaşladığı belirtildi.
DESTEK İSTEDİ
Kulüp Müdürü Sinan Zengin, Trabzonsporlular’ın Trabzoncell’e destek vermelerini beklediklerini ifade ederek, “10 bin rakamı bir ay için iyi. Ancak Trabzonsporlular’ın bu kampanyaya daha büyük destek vererek hem kulübe katkı yapması hem de takımına sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Bu slogan insanı Trabzoncell'den soğutur. Siz de yapmayın arkadaşlar. Biris bana Trabzoncell için dahi hattıni bil dese gider Turkcell alırım. Sanırım bu sloganı TRabzonspor dışında başka hiçbir şey için sindiremeyiz.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu slogan insanı Trabzoncell'den soğutur. Siz de yapmayın arkadaşlar. Biris bana Trabzoncell için dahi hattıni bil dese gider Turkcell alırım. Sanırım bu sloganı TRabzonspor dışında başka hiçbir şey için sindiremeyiz.tüm trabzonlular almalı bu hattı ve bu bi slogan üzerinden herkes hattini bilsin olrak söyleniyor.. tam olarak kızdığın nedir ?
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yorum
Yorum