Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Federasyonu Protesto edelim...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaslar Federasyon Keyfi Uygulamalarina devam etmektedir..Bakiniz 2.yarinin 2.haftasinda oynanan A.Sebat-Trabzonspor maçini Sebat li yöneticiler Avni Akerde oynanmasi için federasyona basvurdu,alinan cevap herkes sezon basi hangi stadyumu seçmisse orada oynanacak maçlar demisler itiraz haliyle geri tepki..Bir de bu hafta maç programlarina bakiyorum Istanbulspor-Gs maçi 19:00 da oynanacagi görülüyor! Sonradan ögrendik ki Istanbulspor olimpiyat stadyumunda maçi oynamak istemis Masa Federasyon Kukla Federasyonda buna onay vermis! Bu çifte Standart degilde nedir! [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

besiktas b u sene sahasinda oynadigi 10 maçta da ceza aldi. boslari yok!!!

Yorum

Ortak bir protesto metni hazirlayip onu gönderelim, TRT protestosunda oldugu gibi.
        <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Aynen öyle bunlarada sesimizi duyralim !!!
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Sevgili Arkadaslar,
            fficeffice" />Elbette konuya ilgisiz degiliz. Fakat, usûl, yol ve yordam belirlememiz gerekiyor. Örnegin, yukarida bazi arkadaslarin sordugu ya da teklif ettigi gibi, ortak bir metin mi yazalim, yoksa herkes bagimsiz olarak kendi duygu ve düsüncelerini mi yazip göndersin? Ben yazdim diye söylemiyorum, yanlis anlasilmasin ama TRT Protestosu?nda ortak metin belirleyip göndermis olmamizin büyük etkisi oldugunu düsünüyorum. Hatirlanirsa içinde kanun maddesi filan vardi ve en ufak bir küfür ve hakaret unsuru içermiyordu. Bu karsi tarafta ?Bu adamlar çetin ceviz, bu is de öyle üç bes tane heyecanli gencin isi degil[/B]? seklinde bir izlenime sebebiyet vermis olmalidir.

Bu basliga yazi yazan bazi arkadaslar da ortak metin hazirlanmasi gerektigi yönünde görüs ve irade beyan etmisler. Isterseniz ben yine bir metin yazayim, TRT Protestosu?nda oldugu gibi onu gönderelim.

Yalniz önemli bir ayrintiyi teklif olarak dile getirmek istiyorum: Protestomuzu, gerek takimin ve gerekse taraftarin konsantrasyonunu bozmamak açisindan Sakarya maçindan sonraya erteleyelim diyorum. O zamana kadar kiliçlari bileyler, maç biter bitmez de taarruza geçeriz.

Madem sesi çok çikan istedigini elde ediyor, biz de gök kubbeye bir hos sada birakiveririz?[/B] Bakalim el mi yaman, bey mi yaman?

Var misiniz arkadaslar?

Yorum

Hadi be aslan Bülent Abim yaz yine bir destan da kahpe alem yazar görsün...[img]smileys/smiley4.gif[/img] Edited by: selçukabi

Yorum

Gerçekten bu basliga hakettigi ilgi gösterilmiyor. Oysa göz göre göre hakkimiz yenirken Trabzonspor'umuza sahip çikmanin tam da zamani. Sakaryaspor maçinin önemini kaybetmemesi için, Sakaryaspor maçina kadar hazirliklarimizi tamamlayip maçtan sonra bombardimana baslamaliyiz. Bülent Abi'nin protesto metnini simdiden sabirsizlikla bekliyorum.

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                  Hadi be aslan Bülent Abim yaz yine bir destan da kahpe alem yazar görsün...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

evet bekliyoruz.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

İlk olarak momentus tarafından gönderildi

Sevgili Arkadaslar,
                    fficeffice" />Elbette konuya ilgisiz degiliz. Fakat, usûl, yol ve yordam belirlememiz gerekiyor. Örnegin, yukarida bazi arkadaslarin sordugu ya da teklif ettigi gibi, ortak bir metin mi yazalim, yoksa herkes bagimsiz olarak kendi duygu ve düsüncelerini mi yazip göndersin? Ben yazdim diye söylemiyorum, yanlis anlasilmasin ama TRT Protestosu?nda ortak metin belirleyip göndermis olmamizin büyük etkisi oldugunu düsünüyorum. Hatirlanirsa içinde kanun maddesi filan vardi ve en ufak bir küfür ve hakaret unsuru içermiyordu. Bu karsi tarafta ?Bu adamlar çetin ceviz, bu is de öyle üç bes tane heyecanli gencin isi degil[/B]? seklinde bir izlenime sebebiyet vermis olmalidir.

Bu basliga yazi yazan bazi arkadaslar da ortak metin hazirlanmasi gerektigi yönünde görüs ve irade beyan etmisler. Isterseniz ben yine bir metin yazayim, TRT Protestosu?nda oldugu gibi onu gönderelim.

Yalniz önemli bir ayrintiyi teklif olarak dile getirmek istiyorum: Protestomuzu, gerek takimin ve gerekse taraftarin konsantrasyonunu bozmamak açisindan Sakarya maçindan sonraya erteleyelim diyorum. O zamana kadar kiliçlari bileyler, maç biter bitmez de taarruza geçeriz.

Madem sesi çok çikan istedigini elde ediyor, biz de gök kubbeye bir hos sada birakiveririz?[/B] Bakalim el mi yaman, bey mi yaman?

Var misiniz arkadaslar?

Tabiiki variz Sayin Abi'm [img]smileys/smiley1.gif[/img]Bülent Abi'nin dedii gibi Sakarya maçi sonrasina kadar ii bir hazirlik ve bombardiman baslamali. Elmi yaman beymi yaman görecezde bayaa bi ugrastiracak bu bizi. O yüzden yilmadan, protestonun ivmesini düsürmememiz gerekir diye düsünüyorum.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

durdugumuz hata...

bu federasyon,böyle komplo tarzi hareketlerle sebep olacagi olaylarda bogulacaktir...

sebat-trabzon maçlarini avni akerde oynatmayan federasyonun, ist.-gs. maçini olimpiyat stadina almasi, ilk ikiye fb.-gs.yi koydugunun açik göstergesi ve bardagi tasiran son damla bana göre.....
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Bence de ortak bir metinle TRT benzeri birseyler yapalim. Bu federasyonun TS'a bakisini Gürcistan maçindaki tutumundan anlamistik zaten. Su anda federasyon ile ilgili fazla rahatsizlik yok görünse de bize bakis açilarinin iyi niyetli oldugunu sanmiyorum.
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Ve dikkatten kaçan bir nokta daha; Senol hoca dün dile getirmis simdiye kadar 4 haftalik program açiklayan Federasyon Bjk-Ts maçinin hangi gün oynacagini açiklamak için bu haftaki maç sonuçlrini mi bekliyor?
                          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

Bu konuyla ilgili fazla zaman gecirmeden metnimizi hazirlayalim ve federasyonu mail bombardimanina tutalim.

metnin yazilmasiyla ilgili benim aklima gelen isimlermomentus, greywolf, metehan, perhapsve analyzer.

eger bir gorus alisverisinde bulunp metnin seklini ortaya cikarirlarsa protestoya hemen baslayabiliriz.

HERSEY YALAN OLSA BILE
                            EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

Benim metin yazari adayim belli : Momentus [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bu arada, Ibrahim Sahin ile ilgili baslikta da belirttigim gibi bu protestoya Ibrahim Sahin'in disiplin kuruluna sevkini de eklemeliyiz. Bu konu BJK'ya verilen cezadan daha önemli hale geldi. Edited by: metehan
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Bulent abi veya diger arkadaslar o zaman lutfen bir metin hazirlayip buraya post etsinler ve yarin hemen baslayalim protesto mesajlarini gondermeye...

metehan iyi siyirdin sende ama[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                HERSEY YALAN OLSA BILE
                                EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

Çalışıyor...
                                X