Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Ankara l Antalyaspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi görmek ne kelime saniyeleri sayıyordum o an Zaten maç 0-0 devam ediyordu gittikçe gerilmeye başlamıştım.
    Resimleri de bekliyoruz, geç olsun ama olsun.
    13.sayfada yazdım gerçi de bir daha yazayım. Hacettepe maçında kitabı getirirsen buradaki arkadaşların hepsine imzalatırız.
    BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Eyüphan KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi görmek ne kelime saniyeleri sayıyordum o an Zaten maç 0-0 devam ediyordu gittikçe gerilmeye başlamıştım.
      Resimleri de bekliyoruz, geç olsun ama olsun.
      13.sayfada yazdım gerçi de bir daha yazayım. Hacettepe maçında kitabı getirirsen buradaki arkadaşların hepsine imzalatırız.
      okudum yazdığını geleeğiz ısparta tayfası olarak inşallah kitaba gelince bi çırpıda okudum hepsini....getireceğim ben gelirsem mutlaka kitabıda yolda okumayanalr okusun diye hem
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Aygün ve Ben Antalya deplasmanı öncesi kahvaltıdayız

Buda muhlamanın dıbını gördüğümüz an

Isparta Antalya Yolunda Göl kenarında çaylarımızı İçiyoruz

Antalyadayız Küçük bir şehir turu yapıyoruz.Kale içi yanındaki parktayız

Bize her yer TRABZON KEMENÇESİZ OLURMU Maç

Habu Uşakda en küçük Antalyalı taraftarımızdır Annesine teşekkür ediyorum resmini çekmeme izin verdiği için...

Maç öncesi ısınıyorlar

En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 08.03.2009, 18:17.
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Kol Bastı Zamanı

Yorum

• Geç oldu resimler kusura bakmayın sözümde durmak adına fotoğrafları ekledim...

Yorum

• .
              En son mcanaktas tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 11:34.

Yorum

• Antalya maçı ile ilgili bir organizasyonumuz yok. İnşallah ilerleyen zamanda diyelim.

Kardeşimiz eski başlığı hortlatmış durumda
                En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 17:34.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                X