Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tepkimizi Stadyum Programına Maille Dile Getirelim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• A4 ebatında kırmızı kartlarla maca gıdıp mac dudugu calındıgında tum stadın kartları cıkarıp gostermesı cok guzel bi protesto fikri. olay cıkarmadan etkili protesto.
    trabzondaki arkadaslar tum gruplarla da konusup organize ederse super olur. hatta kapılarda tum gelenlere dagıtılsın.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• yazıklar olsun dun akşam 50 tane mail attım yazdım.

Istanbuldan Tahsin Özdemir. Oncelikle iyi akşamlar iyi yayinlar
      diliyorum. Bir cok mail atmama ragmen hicbiri okunmadi umarim bunu
      okursunuz Trabzonsporun hakemler yuzunden kaybettigi 7 puanin benim
      tabirim ile gasp edilen 7 puanin hesabini kim verecek? Bu taraftar
      kimden hesap soracak, kime derdini soyleyecek? Dunyanin hicbir futbol
      federasyonu tahkim kurulu mactan bir gun once futbolcu cezasi
      kaldirmazken TFF tahkim kurulu Bursa sporlu Sercanin cezasini
      kaldirmistir. Eski Bursa spor baskani LEVENT KIZIL'ın simdiki TFF
      yoneticisi oldugunu biliyoruz ayrıca fenerbahçe kongre uyesi olduğunuda MHK başkanı oğuz sarvanın fenerbahçeli olduğunu dunya biliyor söyleyecek okadar çok şey varki yazıklar olsun bu federasyona ve MHK ye şampiyon yine belli ya fener ya gs
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Başkan bugün gerçekten çok güzel konuştu hakikaten TRABZONSPOR başkanı sıfatını çok güzel taşıyor.Başkanın söyledikleri lig tv resmi sitesinde var
        Söylesem tesiri yok
        Sussam gönül razı değil.
        adrenalinn

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakemlere (Tarafli Medya, MHK ve TFF dahil!) en büyük protesto, Avni Aker'de Es Es macinda tribünden 20 bin Trabzonspor taraftarinin mac baslarken hakeme kirmizi kart göstermesi olacak!!!

Organizasyon ve maliyet acisindan hicde zor olmayan bir protesto olur.
          çok güzel bir fikir maçta olamayacağım için katılamam ama olursa çok güzel olur 61. dk da olabilir mesela
          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Hakemler tarafından gaspedilen puanların pozisyonları büyük bez afişlere sırasıyla asılsın.Gelen hakemler de hatırlasın.Seyircimizde unutmasın.Yani heran hafızayı tazelemek.unutmamak unutturmamak için.Tabi yönetimin tavrıda önemli.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• başkan dün tv 8 deydi güzel konuştu lig tvdeki açıklamaları da izledim harikaydı helal başkanım

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trt ye şimdi mail attım ve maçları bir daha Trt den izlemyeceğimi trt nin ts yi bir daha konuşmamasını ve trabzonsporu ağızlarına bile almamasını söyledim. Bu ne rezilliktir ya 60 dk mahkum oynayan bir bursa 6 maçtır kazanamyan bursa hakem kararıyla kazanıyor ömer bey bursayı göklere çıkarıyor hemde koskoca 45 dk da 2.yarı sadece 1 şut atmış bursayı.
                takma kafaya o adam maçı bile izlememiştir.ikinci yarı tek kale oynadık.defans oyuncularını çıkarıp forvetler aldık.
                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

Yükleniyor...
                X