Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

26 Ekim 2008 Avrasya Maratonu | Fotolar 5, 6 ve 7 Sf.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz heyecan katalım, ben daha önce numara almayacağımı söylemiştim ancak yolum taksim-4.levent metrosunun oradan geçince numaramı aldım, başlığı biraz hareketlendirmek adına görselleri ekliyorum.

Bu arada tasarım işinden anlayanlar için bir iki fikir olması açısından örnek tasarımlar ekledim, orjinal numaraların yanında tüm bmn üyeleri için bir de kendi tasarımımız olan "kopya numara" taşırsak hoş olabilir.
    2. Tasarım çok güzel Siyah beyaz olmak zorunda ama sanırım ben onun çıktısını alacağım

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    güngören ve çevresinden gidicek var mı benide alsın bari bu marotonun saati var mı ?? aslında taksimden gelebilirim belki
    Bu mesaj arada kaynamasın. Arkadaşımıza ulaşımla ilgili bilgi verecek var mı?
    En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 22.10.2008, 22:34.
    Fanatik Pacci

Yorum

1.Vehbi Sancak
      2.CAFER52+4
      3.l-m
      4.Atalay + 1
      5.Gamze
      6.Fanatik pacci
      7.Ebru
      8.Ahmet Kuru
      9.Sen_Teksin_61
      10.Ayse61
      11.Great White
      12. Fatih Efe
      13. İskender +1 (+ bir minik Trabzonsporlu )
      14.Hayat61+2

Toplam : 22
      En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 23.10.2008, 10:55.
      Fanatik Pacci

Yorum

İlk olarak Vehbi Sancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saatler geriye alınacak tedbirinizi alın!

elinde numarası olanlar belediyenin ulaşım araçlarına ücretsiz binebilecek
        araçlar acıbadem'e yakın olan başlama noktasına götürüyor
        araçları ile gelmek isteyenler taksim'den dolapdere'ye inen yokuştaki otoparka parkedebilirler
        eski andromedanın karşısında (solda)
        başka yere parkedenler biraz zor çıkış yapar

biz altunizade köprüsü altında buluşabiliriz
        vay Vehbi abi Andromeda falan Korkarım sen eski pasha yı da bilirsin
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

bizde en az 2 kişilik gurupla katılacaktık ama ibb maçı öncesi yeni gelen üyelerle tanışma amaçlı toplantı yapmamız lazımdı bu nedenle maratondan vazgeçme kararı aldık.

malesef katılamayacağız. kahvaltı organizasyonu yapacağız.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Yahu benim çok da hevesli olduğum haftasonu organizasyonunda "mecburi" bir değişiklik olabilir ama durum tam belli değil

Durumum cumartesi net bir şekilde belli olacak artık..

O zamana kadar listeden silmeyin beni
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizde en az 2 kişilik gurupla katılacaktık ama ibb maçı öncesi yeni gelen üyelerle tanışma amaçlı toplantı yapmamız lazımdı bu nedenle maratondan vazgeçme kararı aldık.

malesef katılamayacağız. kahvaltı organizasyonu yapacağız.
              Ya mustafa bu nasıl mazaret.Senede bir kere olan bir organizasyondan bahsediyoruz.Al gurubu oraya gel en güzel tanışma orda olur.

Yorum

TARİH ve SAAT
                Maraton ve 15km koşusu, 26 Ekim 2008 Pazar günü 09:00'da birlikte başlar. Halk koşusunun başlangıç saati 09:30'dur.

SON BAŞVURU TARİHİ
                Maraton ve 15km koşusuna kayıtlar 12 Ekim 2008 tarihinde sona ermiştir. Halk koşusu kayıtları, katılım sınırına daha önce ulaşılmadığı takdirde, 25 Ekim Cumartesi gününe kadar devam edecektir.

KAYIT ve ZAMANLAMA ÇİPİ BEDELİ
                Maraton ve 15km için 26 Eylül 2008 akşamına kadar 10 YTL, 27 Eylül ile 12 Ekim arasında 20 YTL kayıt bedeli alınacaktır. Maraton tekerlekli sandalye ve halk koşusuna kayıtlar ücretsizdir.

ZAMAN SINIRI
                Maraton ve 15km katılımcıları için zaman sınırı 5:30 saattir. Bu süreden sonra trafik açılır, halen parkurda bulunan koşucular kaldırımlardan koşmaya devam edebilirler.

ZAMANLAMA
                Maraton ve 15km katılımcılarına, göğüs numaraları ile birlikte birer zamanlama çipi verilir. Çip, ayakkabı bağına bağlanmalıdır. Çipi olmayan yarışmacının derecesi ölçülemez. Halk koşusunda zamanlama/sıralama yoktur.

GÖĞÜS NUMARALARI
                Her yarışmacıya bir adet numara verilecektir. Numara, dört adet çengelli iğne ile formanın göğüs bölümüne tutturulmalıdır.

MAKARNA PARTİSİ
                Makarna partisi düzenlenmeyecek olup, maraton fuarı süresince makarna ve geleneksel Türk yemekleri servisi yapılacaktır. Maraton ve 15km katılımcıları fuar ücretsizdir.

ÇIKIŞ ALANINA ULAŞIM
                Yarışın yapılacağı 26 Ekim 2008 Pazar günü göğüs numarasını gösteren herkes saat 09:00'a kadar belediye otobüsleri, Metrobüsler, Deniz Otobüsleri ve hızlı tramvaylardan ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir.

Maraton ve 15km'ye katılacak sporcular, 07:00 ile 07:30 arasında Taksim (AKM Önü) ve Sultanahmet'ten hareket edecek belediye otobüsleriyle çıkış alanına götürüleceklerdir. Kendi imkanları ile gelmek isteyenler, Boğaziçi köprüsünün Beylerbeyi ayağından yukarı çıkarak otobüs durağının önündeki çıkış noktasına ulaşabilirler. (Çıkış Noktası Altunizade Köprüsüne 1,5Km mesafededir.)

Halk koşusuna katılacak olanlar, Taksim (Havaş Önü) ve Mecidiyeköy'den 07:00-08:00 saatleri arasında hareket edecek olan İETT otobüsleri ile Altunizade Köprüsünün altındaki çıkış noktasına götürüleceklerdir. Anadolu yakasından gelecek olanlar, göğüs numaralarını göstererek, ÜCRETSİZ olarak İETT otobüslerine binebilir ve Altunizade köprüsüne gelerek start noktasına ulaşabilirler.

ÇIKIŞ ve VARIŞ ALANLARI
                Maraton ve 15km koşusunun çıkışı, Boğaziçi Köprüsü'nün gişelerine 300 metre mesafededir. Yarış, Sultanahmet'te At Meydanı'nda, Mısır Dikilitaşı'nın önünde sona erer. Halk koşusu ise Altunizade Köprüsü'nün altında başlar ve Dolmabahçe'de Beşiktaş İnönü Stadı'nın önünde biter.

KİŞİSEL EŞYALAR
                Maraton ve 15km koşusuna katılan sporcular, kendilerini çıkış alanına götüren otobüslerde eşyalarını bırakabilirler. Katılımcıların para, saat ve diğer değerli eşyalarını yanlarında getirmemeleri önerilir. Kayıp olan değerli eşyalardan Organizasyon Komitesi sorumlu değildir. Organizasyon Komitesi, tüm katılımcıları, kayıt formunda yer alan beyanı okumuş ve kabul etmiş sayar.

SU ve SÜNGER İSTASYONLARI
                5. kilometreden itibaren parkur boyunca her 2,5km'de bir su ve sünger istasyonu olacaktır.

İLKYARDIM
                Parkur boyunca 25 ambulans görev yapacak, varış alanında çadır hastane kurulacaktır.

TİŞÖRT ve MADALYA
                Maraton ve 15km katılımcıları, yarış tişörtlerini göğüs numaralarıyla birlikte teslim alacaklardır. Yarışı bitiren herkese hatıra madalyası verilir. Halk koşusuna katılanlar, varış noktasında göğüs numaralarını teslim ederek tişört ve madalyalarını ücretsiz alabilirler.

ORGANİZASYONA İLİŞKİN SINIRLAMALAR
                Avrasya Maratonu bir koşu organizasyonu olup, bisiklet, motosiklet, paten ya da herhangi bir başka tekerlekli araçla katılıma izin verilmez. Avrasya Maratonu'nun organizatörü İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu tür araçlarla yapılan sporlar için farklı yarışmalar ve etkinlikler düzenlemektedir. Katılımcıların, organizasyona uygun spor giysilerle gelmeleri gerekmektedir.

SAĞLIKLA İLGİLİ ÖNERİLER
                Yarış öncesi muayene olunuz. Solunum yolları ve kalp hastalıkları olanlar, maratona katılmamalıdırlar. Yarışa uykunuzu almış ve dinlenmiş bir şekilde katılmalısınız. Yarış sabahı kahvaltınızı erken yaparak, alkollü ve asitli içeceklerden kaçınınız. Spor ayakkabınızı mutlaka çorapla giyiniz. Ayak parmaklarınıza süreceğiniz krem, yarış sonrasında oluşabilecek yaraları önleyecektir. Yarış esnasında oluşan bir sağlık sorunu için yarışı terkederek, sağlık görevlilerinden yardım isteyiniz.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

Bana +4 yazabilirsiniz,Dün itibariyle 5 adet Gögüs numaramı aldım.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Yazdım bile Cafer abi
                    Metin abi, geliyor musun?
                    Fanatik Pacci

Yorum

Arkadaşlar yanınızda yağmurluklarınız da olsun. Meteoroloji "hava yağmurlu" diyor.
                      Yağmur da koşmak da sarar be..
                      Hilal gelip gelmemek zamanı ayarlamaya bağlı. Pazar günü saat 13:30 da Düzce de olmam lazım du bakalım.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Vehbi Sancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu sene 7. madalyamı alacağım inşallah

köprü üstünde 2-3 resim çekimi için mola
                        (resimleri eklerdim ama valide hanımda kaldı resimler)
                        ve ortaköy köprü ayağının az yukarsından zincirlikuyu köprü altına kadar yürüyüş
                        toplam 1 saatte Taksim'e tamamlanıyor koşu (benim ortalamam)

Tunga'nın dediği gibi gerede bayrağımıda getireceğim için
                        bayrak yarışı gibi nöbetleşe nöbetleşe ister koşu, ister yürüyüş

bu arada yeni formayı hala alabilmiş değilim
                        alayım dedim xl var sitede netcez bilemiyorum
                        henüz xl olmamışımdır dimi Cafer abi?
                        Vehbi sen şu an X Buçuksun yani XL ye yaklaştın,
                        Yalnız O gerededeki Garson Boy Formayı giyme gene Boynun kızarır.

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En kötü ihtimalle 30-40 bordo mavi forma köprüden geçse sezon sonundaki "bayrak asma" organizasyonu için süper bir hazırlık olur...
                          Bi garip oldum be ,Boğaziçi Köprüsüne Şampiyon Trabzon bayrağı dalgalanması. Ne büyük bir zevkle geçilir o köprüden yaw...

Yorum

Dün Göğüs Numaralarını aldım Bildiğim kadarı İle,
                            Form doldurup Göğüs numaralarını alıyorsunuz,
                            Gögüs numarasını takan herkese O gün Tüm belediye Toplu taşıma araçları bedava,
                            Halk koşusu 8 km,Koşuyu tamamlayan herkese Madalya ve Tşort verilecek,Altunizadeden başlayacak İnönü stadında Bitecek.Katılım İçin Numara almak Çok kolay her yerde var.
                            Bence en az 100 kişi olmalıyız.ve toplu bir şekilde Katılmalıyız.

Yorum

Bir de buluşma yeri belirlenmeli,toplu yürümedikten sonra bir anlamı kalmaz çünkü.
                              Fanatik Pacci

Yorum

Buluşma yerini vehbi belirlesin nede olsa adam bu konuda uzman.....

Birde bu forumda yazıp çizen bir ton genç var nerde bu arkadaşlar SPOR yapmaya gelince araki bulasın bu gençleri...

Buluşma yerini acilen belirliyelim...
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Yükleniyor...
                                X