Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

26 Ekim 2008 Avrasya Maratonu | Fotolar 5, 6 ve 7 Sf.

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hilal orda simitle yırtarımda evde ne olur bilmem
    Orasına biz karışmıyoruzççç Bari kemençecimiz de orda olsun da değsin (Çok mu bencilim ne)
    Fanatik Pacci

Yorum

İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orasına biz karışmıyoruzççç Bari kemençecimiz de orda olsun da değsin (Çok mu bencilim ne)
      Ya hilal şu olayıda kemenceciye bağladınya sana ne diyimmççç

Yorum

Maratona az kaldı.Katılım bukadarmı.Boğazda resim çektirmek müthiş bir keyif olsa gerek..

Yorum

11061 numarayla ve formamla orada olacağım inşallah
          ......mutedil dalgalı..
          fırtına ihtilal efsane

Yorum

İlk olarak Fatih Efe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            11061 numarayla ve formamla orada olacağım inşallah
            Listeye ekledim Fatih Ben de 61'li numara istiyorum
            Fanatik Pacci

Yorum

köprüye nasıl geliceğimi bilsem gelirim gelmek istiyorum nasıl yapıcaz koşu olduğu için oraya otobüs falan gider miki ?? yani nasıl gelicem bu konuda yardım ederseniz gelmeyi çok istiyorum
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                köprüye nasıl geliceğimi bilsem gelirim gelmek istiyorum nasıl yapıcaz koşu olduğu için oraya otobüs falan gider miki ?? yani nasıl gelicem bu konuda yardım ederseniz gelmeyi çok istiyorum
                Dün Ayşe otobüs kaldırıldığından bahsediyordu. Vaktiniz varsa, katılmak da istiyorsanız o hiç problem değil konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar sizi yönlendirirler
                Fanatik Pacci

Yorum

vaktim var ve katılmak istiyorum inş. şu ulaşım sorununu çözmek önemli, dönüş değilde oraya o gün gelmek zor olucak, inş. bi çözüm buluruz
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

Kaydımı yaptırdım, eşimle biirlikte orda olacağız birde yanımızda - 1,5 aylk kızımız olacak
                    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaydımı yaptırdım, eşimle biirlikte orda olacağız birde yanımızda - 1,5 aylk kızımız olacak
                      Sizi de listeye ekledim, Pazar günü görüşmek dileğiyle..
                      Fanatik Pacci

Yorum

saatler geriye alınacak tedbirinizi alın!

elinde numarası olanlar belediyenin ulaşım araçlarına ücretsiz binebilecek
                        araçlar acıbadem'e yakın olan başlama noktasına götürüyor
                        araçları ile gelmek isteyenler taksim'den dolapdere'ye inen yokuştaki otoparka parkedebilirler
                        eski andromedanın karşısında (solda)
                        başka yere parkedenler biraz zor çıkış yapar

biz altunizade köprüsü altında buluşabiliriz
                        onur

Yorum

Benim gibi avrupa yakasından katılacaklar için,

Halk koşusuna katılacak olanlar, Taksim (Havaş Önü) ve Mecidiyeköy'den 07:00-08:00 saatleri arasında hareket edecek olan İETT otobüsleri ile Altunizade Köprüsünün altındaki çıkış noktasına götürüleceklerdir. Anadolu yakasından gelecek olanlar, göğüs numaralarını göstererek, ÜCRETSİZ olarak İETT otobüslerine binebilir ve Altunizade köprüsüne gelerek start noktasına ulaşabilirler.

tabiki yazabilirsiniz, umarım orda buluşmak kolay olur....
                          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

güngören ve çevresinden gidicek var mı benide alsın bari bu marotonun saati var mı ?? aslında taksimden gelebilirim belki
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

Maratona 4 gün kaldı, yok mu başka gelecek?
                              Fanatik Pacci

Yorum

Biraz heyecan katalım, ben daha önce numara almayacağımı söylemiştim ancak yolum taksim-4.levent metrosunun oradan geçince numaramı aldım, başlığı biraz hareketlendirmek adına görselleri ekliyorum.

Bu arada tasarım işinden anlayanlar için bir iki fikir olması açısından örnek tasarımlar ekledim, orjinal numaraların yanında tüm bmn üyeleri için bir de kendi tasarımımız olan "kopya numara" taşırsak hoş olabilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X