İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
26 Ekim 2008 Avrasya Maratonu | Fotolar 5, 6 ve 7 Sf.
Daraltma
X
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet birlikte yürüyeceğiz yoksa toplu katılımın bir anlamı olmaz. Tulum getiren bir grup var, kemençe de gelirse horon da ederizAtalay
Alıntı:
Tabiki hep beraber yürüyecegiz....Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
ben 37, gökhan 37, cafer abi 40 yaşındayız
arkadaşlar daha neyi düşünüyor anlayamadım
hemen hemen her ilçede, semtte trafiğe kapalı sokak, cadde ne derseniz var
ekseriyet buralarda katılım formu ve numarası, çengelli iğnesi dahil dağıtılıyor
numara almanızdaki avantaj,
yürüyüş veya koşu sonrası madalya, tshirt ve katılım belgesi almanızı sağlayacaktıronur
Yorum
-
547 yıl önce Fatih, Avrupa'dan Asya'ya göz bebeğimiz Trabzon'u fethetmek (26 Ekim 1461) için yürümüştü. Şimdi de torunları Asya'dan Avrupa'ya Trabzon'un simgesi Bordo Maviler ile yürüyor.
26 Ekim günü, Fatih'in fethettiği İstanbul'da, Fatih'in 26 Ekim'de fethettiği Trabzon'un bordosuyla mavisiyle yürümek herkese nasip olmaz arkadaşlar. Bu şansın kıymetini bilin. Sizler İstanbul'da bordo mavi çatısı altında yürürken, bizler Trabzon'da fetih coşkusunu yaşıyor olacağız.
26 Ekim 1461, Fatih Avrupa'dan Asya'ya yürüyor, Trabzon için... 26 Ekim 2008, Fatih'in torunları Asya'dan Avrupa'ya yürüyor, Trabzonspor ruhu için.
Ne mutlu size. Kıskanmadım desem yalan olur.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
kim şimdi madalya sırasına girecek.hem belgede pek işe yaramaz herhalde.iş ve işci bulma kurumunda geçerli değildir herhalde.fazla saçmalamadan kısa yazıma son veriyorum.
bir plan yapmak lazım.çoluk çocuk şöyle boğazdan yürüyerek geçsek pek fena olmaz.(nilgün'ü başka türlü nasıl kandırabilirimki?)
Yorum
-
halk koşusu için amacına yönelik ciddi olan düşüncelere sahip biriydim,
(-sanırım bu sefer yürüyüş yapacağız)
ama numarasız, kotlu, kunduralı, gelinlikli, palyaçolu, demlikli, simitli vb.
acaip sinir olan ve hatta parkura dahi sokulmaması taraftarlığım hala sürüyor
atla deve değil, nahiyeden köye kimsenin sırtınada taş yüklendiği yok
hem sembolik sonu 61 olan numarada alabilirsiniz, çengelli iğnesine kadar veriliyor!
sonunda da en az 30 minübüsten ve her camından bir poşet içinde dağıtım yapılıyor
günün hatrına ve manevi değere istinaden madalya da almaya değer BENCEonur
Yorum
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaratona Katılacak Olanlar
-------------------------
1.Vehbi Sancak
2.CAFER52
3.l-m
4.Atalay + 1
5.Gamze
6.Fanatik pacci+1
7.Ebru
8.Ahmet Kuru
9.Sen_Teksin_61
10.Ayse61
11.Great White
12. Fatih Efe
13. İskender +1 (+ bir minik Trabzonsporlu)
Toplam : 16
Emirhan Ömeroğlu geliyorsunuz değil mi? Listeye ekleyelim mi?
İlk olarak Vehbi Sancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegünün hatrına ve manevi değere istinaden madalya da almaya değer BENCEEn son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 18:09.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Göğüs numarası almadan madalya vermiyorlar diye bilinse de o kargaşada madalya ve tişört dağıtan panelvanlara giden herkese veriyorlar
Biz ilk katıldığımızda ciddiye alıp bir de yörük gibi koşmuştuk ama bir de baktık ki Şişli' de kahvaltısını yapan tipler bizim önümüzden deparlı deparlı koşuyor Taksim' e doğru
Yani diyeceğim o ki gözünüzde büyütmeyin..
Hatta Avrupa Yakası' nda oturan arkadaşlar Altunizade' ye gelmeye üşeniyorlarsa Mecidiyeköy' de bekleyip BMN yi gördüğü anda da katılabilirler yürüyüşe"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Trabzona gitmezsem eşime ''seni boğazda yemeğe götüreceğim'' diye evden çıkaracağım.Maratona gideceğimizi bilse hayatta gelmez:meşale2:çççFanatik Pacci
Yorum
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimit, bisküvi falan da almak lazım o zaman
Yorum
Yorum