Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

26 Ekim 2008 Avrasya Maratonu | Fotolar 5, 6 ve 7 Sf.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer ödül alma gibi bir iddianız yoksa kayıt filan hikaye, amaç toplu olarak farklı bir gün geçirmek, bordo-mavi'nin farkını göstermek.
    İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maraton ve 15km kayıtları 12 Ekim 2008 itibariyle kapanmıştır.

Yazıyor web sitesinde..
    Biz halk koşusuna katılacağız Ömer.
    Fanatik Pacci

Yorum

bu sene 7. madalyamı alacağım inşallah

köprü üstünde 2-3 resim çekimi için mola
      (resimleri eklerdim ama valide hanımda kaldı resimler)
      ve ortaköy köprü ayağının az yukarsından zincirlikuyu köprü altına kadar yürüyüş
      toplam 1 saatte Taksim'e tamamlanıyor koşu (benim ortalamam)

Tunga'nın dediği gibi gerede bayrağımıda getireceğim için
      bayrak yarışı gibi nöbetleşe nöbetleşe ister koşu, ister yürüyüş

bu arada yeni formayı hala alabilmiş değilim
      alayım dedim xl var sitede netcez bilemiyorum
      henüz xl olmamışımdır dimi Cafer abi?
      onur

Yorum

halk koşusu için kayıt yaptırmak şart mı ? heveslendim formayla koşmak için.. bide gidiş için bi organizasyon falan ayarlansa fena olmazdı hani ??
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

Kayıt yaptırmak o kadar ödenmli değil Halk koşusun akatılacağız boğaznın ı eşsiz mazarasında 2 sefer yürüyen biri olarak bu sene formam ile bende aranızda olacağım
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Maratona Katılacak Olanlar
            -------------------------
            1.Vehbi Sancak
            2.CAFER52
            3.l-m
            4.Atalay + 1
            5.Gamze
            6.Fanatik pacci
            7.Ebru
            8.Ahmet Kuru
            9.Sen_Teksin_61
            10.Ayse61
            11.Great White

Toplam : 12

Emirhan Ömeroğlu geliyorsunuz değil mi? Listeye ekleyelim mi?
            En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 14.10.2008, 10:31.
            Fanatik Pacci

Yorum

Süper fikir ya. Konudan yeni haberim oldu. İstanbulda olan herkesin fırsat yaratıp katılmasını bekliyoruz.
              Sonradan, ah keşke bende gitseydim demekde var..
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maraton ve 15km kayıtları 12 Ekim 2008 itibariyle kapanmıştır.

Yazıyor web sitesinde..
                Evet yahu ben de şimdi baktım..

Neyse daha iyi oldu bir bakıma..

Boğaz köprüsünde formalar ile yürümek çok daha keyifli olacak

Son anda bir aksilik çıkmadığı sürece ben de orada olacağım
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Ah ulan ah!! bizim oğlanın kırkı çıkmadan hiçbir yere adım atamayacağım bu gidişle ne güzel olacak bordo mavi formalarımızla grup halinde koşuyor olmak...en az 50 kişi olmalı ve ses getirmeliyiz...

Yorum

İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maratona Katılacak Olanlar

Emirhan Ömeroğlu geliyorsunuz değil mi? Listeye ekleyelim mi?
                    gelmek istiyorum aslında boğaziçi köprüsüne birlikte gitmek gibi bi durum var mı acaba ?
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gelmek istiyorum aslında boğaziçi köprüsüne birlikte gitmek gibi bi durum var mı acaba ?
                      Hepimiz aynı yada yakın ilçelerde oturmadığımız için böyle birşeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Ama yakın olan arkadaşlar anlaşıp birlikte gelebilirler. Başlama noktasında buluşuruz.
                      Fanatik Pacci

Yorum

ben bugun yarın haber vericem bu konuda
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

Şu başlıktaki yazıyı "Formalarımızla Koşalım" yerine "Formalarımızla yürüyelim" şeklinde yaparsak belki daha çok katılım sağlanabilir diye düşünüyorum

Sonuçta bu bir Halk Koşusu. Ama sadece adı koşu. Kimilerinin köprünün ayağına yakın yerlerde kilim ve çaydanlıkları ile birlikte piknik bile yaptığı, kimilerinin ise köprünün ortasına kadar yürüyüp fotoğraf çektirdikten sonra gerisin geri evine döndüğü eğlenceli bir organizasyon bu

Ayrıca "Formam da yeni değil ki, eskisiyle de gitmesem mi ne" şeklinde düşünen arkadaşlar varsa hiç düşünmesinler ve bordo bir tişört ile mavi bir eşofman dahi uydursalar gene de katılsınlar bence

Zira en az 30-40 kişilik bir katılım sağlamamız lazım ki o kalabalık arasında göze çarpabilelim

Haydi millet.. Boğaz Köprüsü' nde eşsiz manzaraya karşı yürüyebilme fırsatı köprüden atlayarak intihar etmeyi düşünmediğiniz sürece asla elinize geçmeyecek bir fırsat

O sabah Altunizade' de buluşalım. Taksim' de de çayımızı kahvemizi içeriz artık
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Ben 30 40 kişi degil yüzlerce bmn üyesini orda görmek isterim hemde ailece çoluk çoçuk....

Haydi arkadaşlar hep beraber yürüyelim koşalım....
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben 30 40 kişi degil yüzlerce bmn üyesini orda görmek isterim hemde ailece çoluk çoçuk....

Haydi arkadaşlar hep beraber yürüyelim koşalım....
                              yürüme işini toplucamı yapacaksınız sayın abicim
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yürüme işini toplucamı yapacaksınız sayın abicim
                                Evet birlikte yürüyeceğiz yoksa toplu katılımın bir anlamı olmaz. Tulum getiren bir grup var, kemençe de gelirse horon da ederiz
                                Fanatik Pacci

Yorum

Yükleniyor...
                                X