Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

'Üzerine Koymak' ve 'Şampiyon Olmak'

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mehmet Fatih Yavuz'un yazdıkları çok önemli... Cidden on numara kritikler ve tespitler var...

Teşekkürler... Görüşlerine aynen katılıyorum
    İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
    Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ŞAmpiyonluğun veya başarının kadro ile, kalite ile alakası olup olmadığını bu sene bursa göstermiştir. !

Camianız inanıyorsa, takımın üzerine baskı kurmadan, desteğinizi vererek, mustafa keçeliler ile, hüseyin çimşirler ile de şampiyon olabiliyorsunuz!!

35 senedir ligin tepesine oynayan, ama şampiyonlar ligi oynamayan bizim aksimize, görüldüğü gibi şampiyonlar ligine girebiliyorsunuz!

Takımın transfer piyasasından, alış verişiinden çok daha önemlisi, taraftar ve tribünün mantığı, desteği, bütünleşmesi.

Bu olmadığı sürece, messileri de doldursanız takıma farkeden birşey olmayacak!

İstanbul mantığı ile, sadece paranın gücü ile başarılı olamazsınız, çünkü sizdeki paranın çok daha fazlası var istanbul takımlarında!

Bursanın şampiyonluğunun takım kalitesi ile, veyahut para gücü ile hiçbir ilgisi yok.!

Maçların başında, sonunda tribünlerini kontrol edin.

Şampiyonluk maçında, yani son maçta tribünlerin "şampiyonluk için sevmedik" içerikli pankartları..

Kendileri kupa yapıp, siz şampiyon olmazsanız biz size kupa vereceğiz demeleri.

Baskının nasıl alındığının farkında mıyız acaba?

Tribün desteği farkını konuşmuyorum bile!

Yerel basınlar arasındaki farkı konuşmuyorum bile!

Desteği köstek yapanlardan bahsetmiyorum bile!!!!!

Şampiyonluk için takımdan önce, transferden önce halledilmesi gerekenler var.!

Yılgın iseniz, hiç bulaşmayın... !!!

Yılgınlıkla şampiyon olunmaz.!
      Arkada kalmasın..

Yorum

Söylediğim gibi, planlı programlı ilerlemek sadece şampiyonluk getirmez.
        Şampiyonluklara ambargo koyar.
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Çalışıyor...
        X