Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu isler beraberliklen yenilgiylen anlatilacak isler digil. cikip adam gibi futbolunu oynayacaksin. bunu yaparsan sampiyon olursun .. Destek vererek ulasacagiz insallah sampiyonluga !

SAMPIYON TRABZONSPOR !!

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sayaç otomatik olarak dokuza düşmüştür.bende hiç umutsuzluk yok bu şampiyonluk gelecek.
      Otomatik olarak 9'a çektik biz de abi.
      İnşallah diyelim.

Yorum

• Valla ilk gördüğümde bakmamıştım ben kalan maçlar zannediyordum neyse şimdi daha iyi oldu

Yorum

• Bence 9 mac kazanamayiz. Ama imkansiz diye birsey yoktur. 7 galibiyet 2 beraberlik yetiyor sampiyonluk icin.
          1

Yorum

• Kendi kendimize indirdikte durduk sayaci, iyi walla.
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence 9 mac kazanamayiz. Ama imkansiz diye birsey yoktur. 7 galibiyet 2 beraberlik yetiyor sampiyonluk icin.
              Bakılabilecek en Olumsuz yönden baktım ve Bence 5 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi bile yetebilir.Rakiplerin performansı ve oynayacağı maçları göz önüne aldım.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Artık bu sayaç her hafta futbol takımımızın aldığı sonuçlara bakılmaksızın azalıcak Tabi futbol takımı eğer sayacın azalmasını kendi sağlamak istiyosa çok nadiren puan kaybetmelidir.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• ilk 4 e girsek bari
                  çok kötü oynuyoruz 5 haftadır.2.Yarını ilk maçında çok heyecanlanmıştım.
                  O futboldan çook uzaklaştık.
                  Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
                  ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
                  KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• gökhan ajanını oynatmazsak 7 galibiyet 2 beraberlik alınabilir.

Yorum

• bence bu düşüş daha uzun sürmez zor maçımızda çok azaldı hiç umutsuz değilim çünkü rakiplerimiz kendi aralarında birbirlerini yiyecekler.
                      Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• şafak 69......

Yorum

• tehlike çanları çalıyor.böyle davam edersek ilk altı bile zor.
                          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• biz kötüysek herkeste kötü. kötünün iyisi bir beşiktaş var o kadar. diğerlerinin hepsi kötü. bu sene kötülerden biri şampiyon olacak. neden biz olmayalım))
                            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• hep 7 galibiyet yeter diyordum antalya maçından bu yana artık inanıyorum 6 galibiyet 2 beraberlikte yeter..
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bu 15 gün ara ilk kez biz kötüyken denk geldi,hep istim üstündeyken oluyordu.Futbolcular kafalarını dinlerler,fikstüre bakarlar vs. yeniden motive olabilirler.Bu ara hayırlı gelecek inşallah..

Yorum

Yükleniyor...
                                X