Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Türkiye Kupası | Trabzonspor 2 - 0 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kural hep böyleydi sıradışı bir olay değil yani , ve ben de grubumuzda hep bir istanbul takımı olmasını isterdim açıkçası. Çünkü yolun başında ekarte edilmiş istanbul takımları görmek güzel oluyor gerçekten.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

ligde bir sezon önce ilk 4 e giren takımlar seri başı olur.bu bilinen bir kuraldı zaten.söylenmeye gerek yok.kendimiz ettik kendimiz bulduk.ama birşey fark etmez.elemeyi de geçeriz gruptan da çıkarız,finale de kalırız kupayı da alırız.biz Trabzonsporuzzzzz.
      # BMN #

Yorum

Bence Türkiye Kupasında yarı final oynayan 4 takım seri başı olması daha makül geldi bana...Türkiye kupası ayrı Süper lig ayrı...Süper ligteki ilk dört neden Türkiye kupasında seribaşı olsun ki...Düşününce biraz saçma geldi bana...
        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
        Her Türlü

Yorum

Olsun.
          Rakiplerimiz düsünsün.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

bence yerinde bir uygulama. cokda mantıklı. olsaydık 4. de seribaşı olsaydık

Yorum

bu degilde seyircisiz oynama konusu konusulacaktı o ne oldu
              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

aslında geçen sene kupayı alan kayserinin seri başı olmaması anlamsız geldi.
                TRABZONSPOR

Yorum

Fark etmez bizi en kötü torbaya koysunlar ...hiç önemli değil

Yorum

bu biliniyordu da benim bilmediğim kaç eleme maçı oynayacağız ve kaçıncı lig takımlarıyla

Yorum

Kupayı almak istiyorsak 1-2 si ile eninde sonunda karşılaşacaktık her nasılsa. tek fark lavuklardan biri erken elenmiş olacak.

Yorum

gayseyle ayni gruba düseriz insallah:
                        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

madem böyle uygun görmüşler bizde rakiplerimizi küçümsemeden önceki turlardan başlarız pek bi şey farketmez yani

Yorum

Statü gereği seri başı değiliz. Bence bunda büyütecek bir şey yok. Olmamalı da.
                            FxY

Yorum

Mühim değildir efenim...

Yorum

valla cok ıyı oldu bence. ezıklerden bırısı ıle aynı gruba duserız. once onun ısını goruruz sonra dıgerlerının. ya bu arada arkadaslar bugun trabzonspor ıcın cezanın kalkıp kalkmayacagı bellı olacaktı dıye bılıyorum ben. acaba bu konuda bılgısı olan varmı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X