Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Türkiye Kupası | Trabzonspor 2 - 0 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler Song 1 sezonda tüm maçları kaldıramaz.Song bence bu maçta oynamamalı.Onun yanısıra Cale ve Colman da 90 dakika oynamamalı.Narin adamlar.Gençlere yönelik olmalı.Kalede de Onur.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak TOROS_CLK_500_S tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar maç ile alakalı değil ama destek ve görüşlerinizi almak istiyorum fanatik bir karabükspor taraftarı olarak süperligde şanlı trabzonspor umuza başarılar

arkadaşlar hepimiz taraftarız hepimiz bir takıma gönül vermiş davasında yanında olmuş insanlarız lütfen bu yorumu dikkatle okuyun ve düşüncelerinizi yazın

bir yönetim düşünün asla taraftarının yanında değil taraftar on adım yaklaşıyor yönetim bir adım gelmeyi bırak 5adım geri gidiyor acaba bizdemi yanlışlık var diyoruz eksiklerimizi tamamlıyoruz ama yinede yönetim asla ama asla taraftarına sahip çıkmıyor deplasmanlara götürmüyor

evet manisa yı tebrik ediyoruz çok güzel oynadılar ve hakettiler yönetimi hoca yı ve futbolcuları kendi taraftar sitemizde ( KARABUKSPOR.NET ) taraftar olarak en doğal hakkımızı kullanmak için protosto etmeye bazılarını istifa etmeye cağırıyoruz ama ne yazık ki taraftar forumumuz adminlerimiz tarafından yönetime ve hocamıza tepki koyduğumuz için kilitleniyor kapalıyız deniyor bu ne şimdi bizim taraftar olarak fikirlerimizi söylemeye hakkımız yok mu bizi üzen insanları el üstünde tutacak yazılar mı yazmamız gerekiyor forumumuzda anlamıyorum

biz taraftar forumumuzda şakşak çı olmadığımız için hem düşüncelerimizi yazma hakkımız gasp ediliyor hemde bizim gibi yönetimi istifa ya davet etmeyecek arkadaşlarımızın fikirleri gasp ediliyor

spor u seven biri olarak tüm takım taraftarlarımızdan fikir ve düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum unutmayın ki bugün karabükspor taraftarları olarak bizim başımıza gelen yarın allah korusun sizinde başınıza gelebilir bu konuyu ulusal vbasına taşımak için elimizden geleni yapacağımdan kimsenim şüphesi olmasın herkese desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım
      Resmi siteden ayri kulupten ayri tamamen taraftarlar icin calisan resmi bir taraftar grubu baslatablirisiniz ve o yonden yonetime baski yapmaya calisabilirsiniz BMN gibi. bilmiyorum boyle calismlariniz varmi simdiden.

Yorum

• Bence bu maçta Giray,Ceyhun,Barış,İsaac,Onur 90 dk. oynamalı.Yattara iyileşirse kısa bir süre hoca onuda oynatabilir.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• ----------------- Onur -----------------

Ferhat ---- Giray ----- Egemen ---- Fatih

---------------- Ceyhun ----------------

--------- Adnan -------- Colman --------

---- Barış ------------------------------

--------------------------------- Isaac

------------------ G.Ünal ---------------

Bu sistemle oynayacağımıza göre sistem değil oyuncular değiştirilmeli . Bu şekilde ileride yaşanacak sorunlar ( Sakatlık , kart cezası vb . ) karşısında oyuna giren oyuncularımız sistem e daha rahat adapte olabilirler .

Kalede Tolga uzun süredir oynadığından 1 maç oynamaması onun açısından bişey değiştirmeyecektir . Sylva zaten kariyeri belli bir kaleci . Onur soğutulmamalı ve şans verilmeli üstelik o bunu hak ediyor .

Savunmanın sağında Tayfun un oyundan düşmesi durumda Ferhat oyuna dahil oluyor . Onun için ısınma turları olacaktır .

Hepimizin gözbebeği Song - Egemen 2 lisinden Song u daha diri tutabilmek için ( ki 5 kişilik oynuyor ) ve ileride yaşanacak sorunlar karşısında ( Kart cezaları vb.) bu 2 linin uyumu takımı ayakta tutacaktır . Giray ın oynaması gerekiyor .

Cale , inanılmaz performansıyla göz dolduruyor . Son maçı izleyemedim ama ortak fikir yorulduğu şeklinde hem dinlenmesi hem Fatih in formaya sarılması için bulunmaz bir maç .

Not : Savunmanın solunda Egemen denendi hazırlık maçlarda ancak hoca bu performansı sonucunda onu solda oynatmayacaktır .

Hüseyin in tek Alternatifi Ceyhun . Başlığı Hüseyin i tartışma başlığına dönüştürmemek için çok fazla derine girmeden . Ceyhun takıma monte edilmeli diyorum .

Colman ve Selçuk daha önde oynayan oyuncular . Selçuk uyum sürecini aştı . Bu 2 oyuncunun birinin oynamaması durumunda Adnan oynayacak diye düşünüyorum . Takıma adaptasyon sürecini hızla atlatan Colman soğutulmadan devam edilmeli . Adnan denenmeli ve Selçuk dinlendirilmeli .

Yattara risk e edilmemeli . Barış oynamalı .

Umut bal yapmayan arı . Çalışma var ama çıktı yok . Kafasını biran önce toparlamalı zira takımın ona ihtiyacı var . Onun yerine Isaac dahil edilebilir .

Gökhan Ünal isten düzeyde değil . Oynamalı ve biran önce adapte olmalı .

Saygılarımla
          En son firidin61 tarafından düzenlendi; 21.09.2008, 11:37.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler Song 1 sezonda tüm maçları kaldıramaz.Song bence bu maçta oynamamalı.Onun yanısıra Cale ve Colman da 90 dakika oynamamalı.Narin adamlar.Gençlere yönelik olmalı.Kalede de Onur.
            avrupada yokuz bu yıl.. sorun olcagını sanmıyorum olsa bile giray var
            7n bitirdin bizi

Yorum

• 3-0, 4-0...

Yorum

• bence yattaranın oynayıp maç eksiğini gidermesi lazım
                Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak ORDULU_BURAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence yattaranın oynayıp maç eksiğini gidermesi lazım
                  yattara bu macta riske edilmez.
                  o bize karabük macinda degil antalya macinda lazim.
                  mac eksigi haliyle olacaktir.
                  mac eksigini gidersin diye önemli bir futbolcu riske atilmaz,atilmamalidir.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maçı LİGTV veriyor mu?
                    Vermiyorsa Samsunspor maçına gitmeyi düşünüyorum.
                    Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                    O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Karabük dün manisadan 5 yedi (5-1) acaba bizden kaç yer
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Cale,Serkan,Umut ve Song'un bu maçta dinlendirilmesi lazım.Tamamen de yedek kadroyla çıkmayız Karabükspor 1.ligde oynayan bir takım hafife alınacak bir takım değil.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• song-egemen, cale, colman, yattara ve umutun bu maçta oynamamaları çok daha doğru olur.bu adamlar bize asıl antalya maçında lazım.
                          geniş kadroda basit maçta boşu boşuna bunları yormaya gerek yok.

yedek ağırlıklı çıkmamız lazım bu maça.Buğra, isaac, fatih, giray, ceyhun, abdüllaziz ve barışın bu maçta oynaması gerekli.

ilerde sorun yaşamamak için yedekleri görmek lazım
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Diğerlerini bilmem ama Giray, Barış, İsaac, Abdüzaziz, Buğra ve Ceyhun'u sahada görsek hiç fena olmaz hani.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• istedğim 11

---------onur------------
                              ferhat-giray-egemen-cale
                              --------ceyhun-----------
                              -------selçuk-adnan------
                              --barış-------------------
                              --------isaac-umut------
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3-0, 4-0...
                                yedeklerle çıkarsak bu skorlar olur büyük ihtimalle ama bence 1 gol yicez eğer asları çıkartırsa hoca bu çok daha farka gider..
                                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X